Big Brother 2021 on käynnistynyt! - Kaksi Lauraa oli aiheuttaa lempinimiongelman

Big Brother 2021 asukkaat. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.
Big Brother 2021 asukkaat. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.

BB-talo täyttyi jälleen asukkaista, kun uusi Big Brother 2021 käynnistyi sunnuntaina. Uuteen taloon muutti 16 asukasta, jotka taistelevat Big Brotherin voitosta tänä syksynä 12 viikon ajan.

Syyskuun ensimmäisenä sunnuntaina käynnistyi jo 14. Suomen Big Brother -kausi uusilla asukkailla. Asukkaat saateltiin matkaan suorassa Kickoff-lähetyksessä Nelosella.

Ensimmäisenä uuteen BB-taloon muutti Juhani Jalasjärveltä. Hänen perässään taloon muuttivat yksi toisensa jälkeen Laura L. Helsingistä, Sanni Ylöjärveltä, Ville Helsingistä, Melody Helsingistä, Minna Helsingistä, Lasse Säkylästä, Katja Oulusta, Aki Lieksasta, Jasmiina Jyväskylästä, Anssi Utajärveltä, Laura R. Helsingistä, Taavi Helsingistä, Sami Järvenpäästä, Pippa Espoosta ja Pekka Kuopiosta. He taistelevat Big Brotherin 30 000 euron voittopotista.

Ensimmäinen ilta on BB-talossa tuttuun tapaan puheensorinan täyttämä. Asukas yksi toisensa jälkeen saapui taloon ja nimet kertautuivat, kun joka kerta esiteltiin uudelle asukkaalle. Ensimmäinen isompi nimiongelma tuli, kun Laura L. havaitsi kylppärin nimilapuista, että talossa on kaksi Lauraa. Toinen Laura ei ollut vielä tässä vaiheessa talossa.

Toinen Laura, Laura R., tuli taloon kahdentenatoista. Ennen Laura R:n tuloa Laura L. oli sanonut, että häntä voi kutsua "Lateksi", mutta toinen Laura voi päättää miten toimitaan. Laura R:n tullessa hän esitteli itsensä heti "Lateksi". Suurta ongelmaa ei tästä tullut, vaan ensimmäiselle Lauralle, Laura L:lle sopi, että häntä kutsutaan Lauraksi ja myöhemmin tullut on "Late" asukkaiden puheessa.

Viimeiset kaksi asukasta, Pippa ja Pekka, tulivat taloon yhtä aikaa. Pipalla oli tullessaan kirjekuori, jota ei saanut avata ilman Big Brotherin lupaa. Kun kirjekuori saatiin avata, kerrottin asukkaille heidän ensimmäinen tehtävänsä. Heidän piti muodostaa nelihenkiset ryhmät, jotka lukitaan maanantaina. Siihen saakka ryhmiä voi vaihtaa.

Ryhmäjaot vaikuttavat asukkaiden elämään talossa. Asukkaille ei ole kerrottu, että yksi ryhmistä pääsee johtotehtäviin maanantaina alkavalla työviikolla. Lisäksi yksi ryhmä joutuu tällä viikolla häätöäänestykseen. Myöskään tästä eivät asukkaat ole tietoisia. Tiedot paljastettiin katsojille Kickoff-lähetyksessä, mutta katsojillekaan ei paljastettu, miten häätöäänestykseen joudutaan.

Sen sijaan katsojille kerrottiin, että he saavat äänestää yhden ryhmän johtotehtäviin, kun ryhmät on vahvistettu. Äänestys käynnistyy maanantaina Big Brotherin nettisivuilla.

Asukkaat ottivat ensimmäisen tehtävän varsin rennosti, eikä se pilannut avausiltaa. Heti tehtäväkirjeen lukemisen jälkeen asukkaat avasivat taloon tuodut skumppapullot ja kilistivät maljat. Big Brother toimitti asukkaille myöhemmin myös värilliset nauhat, jotka toimivat ryhmien eri värisinä tunnuksina.

Ilta jatkui rennon tutustumisen merkeissä eri puolilla taloa. Kaikkiin tiloihin asukkailla ei ollut vielä pääsyä ja esimerkiksi piha ja makuuhuone olivat puoli tuntia Kickoffin päättymisen jälkeen vielä suljettuina.

Big Brother 2021 kestää 85 päivää ja finaali on 28. marraskuuta.

Liveseuranta: Big Brother 2021 Kickoff 5.9.2021 - Kausi on käynnistynyt, asukkaille heti tehtävä (5.9.2021)

Artikkelia on päivitetty 6.9.2021 kello 00:14: Uutista on päivitetty kauttaaltaan.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.