Tuttu kolmikko juontaa normikauden syksyllä - Big Brother 2021 alkaa 5. syyskuuta Nelosella ja Ruudussa

Big Brother 2021 juontajat Kimmo Vehviläinen, Elina Kottonen ja Alma Hätönen. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.
Big Brother 2021 juontajat Kimmo Vehviläinen, Elina Kottonen ja Alma Hätönen. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.

Suomen 13. Big Brotherin normikausi käynnistyy sunnuntaina 5. syyskuuta kolmen tutun juontajan voimiin Nelosella ja Ruudussa. Julkkiskauden jälkeen juontajiksi Kimmo Vehviläisen rinnalle palaavat Alma Hätönen ja Elina Kottonen.

Keväällä nähdyn julkkiskauden jälkeen BB-fanit ehtivät vetää henkeä vain muutaman kuukauden, kun Big Brotherin normaali kausi kolkuttelee jo ovelle. Syksyllä nähdään jo 13. kausi BB:n normiversiota, kun uusi kausi starttaa 5. syyskuuta. Big Brother 2021 kestää 12 viikkoa, eli finaali on 28. marraskuuta.

Big Brotherin uusi universumi studioineen ja taloineen korkattiin julkkiskaudella toukokuussa ja nyt se pääsee käyttöön koko 12 viikon ajaksi. Asukasvalinnat syksyn kautta varten on tehty ja nyt alkaa odotus, mitä kaikkea Isoveli on heidän päänmenokseen keksinyt. Lyhyt julkkiskausi keräsi kehuja kautta linjan, joten odotukset ovat korkealla.

Tulevia asukkaita haettiin kevään aikana nettihaussa ja lyhyesti haku oli auki myös Julkkis-BB:n aikana. Taloon haettiin erilaisia persoonia ja syksyltä on Nelosen mukaan lupa odottaa todellista ihmiskoetta, jossa asukkaat joutuvat sekä fyysiseen ja psyykkiseen testiin. Esimakua saatiin jo julkkiskaudella, mitä mahdollisuuksia mm. uusi BB-universumi tarjoaa tehtäviä ajatellen.

Juontajarintamalla palataan vanhaan tuttuun, jota nähtiin kahdella edellisellä normikaudella. Vuodesta 2019 asti BB-juontajana joka kausi ollut Kimmo Vehviläinen jatkaa päivittäislähetysten juontajana ja toiseksi juontajaksi palaa Alma Hätönen. Kaksikko juontaa päivittäislähetyksiä vuoropäivin. Sunnuntain suoriin häätölähetyksiin paluun tekee toinen BB-konkari Elina Kottonen.

Tulevana syksynä Nelosella nähtäviin BB-lähetyksiin ei tule normikausiin verrattuna suuria muutoksia. Kimmon ja Alman juontamat päivittäislähetykset nähdään maanantaista lauantaihin ja häätölähetykset tulevat sunnuntaisin Elinan ollessa puikoissa. Syksyllä siis palataan normaaliin, kun asukkaita häädetään BB-talosta kerran viikossa.

BB-talon tapahtumia voi jälleen seurata myös 24/7-palvelun kautta koko 12 viikon ajan suorana lähetyksenä Ruutu+ -tilauksella. Kamerat käynnistyvät samanaikaisesti Nelosen Kickoff-lähetyksen kanssa 5. syyskuuta ja ne jatkuvat ympäri vuorokauden aina valojen sammutukseen saakka finaalin jälkeen.

Uudet asukkaat astuvat BB-taloon sunnuntaina 5. syyskuuta. Koko kausi nähdään Nelosella ja Ruudussa.

Lähde: Nelonen Media tiedote.

Artikkelia on päivitetty 12.7.2021 kello 12.48: Tarkennettu Kimmon ja Alman juontamisia päivittäislähetyksissä.


Tulosta   Sähköposti