BB-talo uudistuu ensi syksyksi, tehtävien epäonnistumisella on seurauksensa

Video: Juontaja Elina Kottonen esittelee remontin keskellä olevaa BB-taloa. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Uusi BB-kausi lähestyy kuuman kesän kesän keskellä. Ensi syksynä uudistuvaan BB-taloon muuttavat uudet tavisasukkaat, jotka saavat vastaansa tehtäviä, jotka mittaavat asukkaiden fyysisiä ja henkisiä voimavaroja.

Syksyllä alkava Big Brother 2021 on jälleen ns. taviskausi, joka kestää 12 viikkoa. Viime kevään julkkiskaudella Big Brother otti käyttöönsä uuden BB-universumin Vantaalla, joka sisältää BB-talon ja tv-studion sekä tuotannon tarvitsemat muut tilat. Vaikka BB-universumi on vain muutaman kuukauden vanha, uudistuu se jo merkittävästi syksyllä.

BB-talo kokee merkittäviä muutoksia. Syksyllä ruutuun palaava BB-juontaja Elina Kottonen esitteli remontin keskellä olevaa BB-taloa Ruutu-palvelun videolla. Elinan mukaan talo sisältää enemmän salaisuuksia kuin koskaan. Esimerkiksi olohuone menee täysin uusiksi, varastohuoneen koko kasvaa ja talosta on kevääseen verrattuna purettu ainakin yksi seinä. Pihallekin on tulossa muutoksia, mutta niitä ei ollut vielä nähtävissä. Pihalle tulee varmasti viime kevään julkkisasukkaiden pihalle istuttamia perunoita.

Videosta käy myös selville, että makuuhuoneen paikka pysyy ennallaan, vaikka talo on remontin osalta vielä alkuvaiheessa. Näyttää siltä, että talosta on vasta purettu Julkkis-BB-talon rakenteita, eikä juuri mitään uutta valmista vielä ole. Videon kuvausaika ei ole tiedossa, mutta Ruutuun se julkaistiin maanantaina.

Syksyn BB-lähetyksiä kuvataan samasta studiosta kuin viime kevään Julkkis-BB. Videolla Elina mainitsee, että studio on syksyllä entistä upeampi ja samassa yhteydessä oleva sisätehtäväalue on entistä monipuolisempi. Jo kevään julkkiskaudella sisätehtäväaluetta käytettiin varsin runsaasti ja julkkisasukkaat pääsivät näkemään useasti myös tuotannon henkilöitä ja ohjelman ruutukasvoja. Saa nähdä, miten tehtäväalueen käyttö on toteutettu tältä osin.

Viikkorytmiä rikotaan, tehtävien panoksiin muutoksia

Tulevasta kaudesta Elina paljastaa lisäksi, että ensi syksynä asukkaiden viikkorytmiä tullaan rikkomaan. Elinan mukaan asukkaat saavat olla varuillaan, mitä heidän varalleen on suunniteltu. Mitään tämän tarkempaa ei kerrottu, mutta sen Elina kuitenkin lupaa, että kaikille on nukkumapaikka ainakin alussa. Kaudella 2019 ja kevään julkkiskaudella kaikki asukkaat eivät mahtuneet nukkumaan makuuhuoneeseen ja ensimmäisenä päivänä osa joutui nukkumaan muualla kuin sängyssä.

BB-kauden tehtäviin tulee muutoksia syyskaudelle. Tätäkään Elina ei videolla tarkemmin avannut avannut, mitä tämä tarkoittaa, mutta sen hän sanoi, että tehtävien panokset muuttuvat. Epäonnistumisilla on seurauksensa tehtävien suorittamisessa. Kahdella edellisellä normikaudella asukkaat ovat lyöneet vetoa viikkotehtävistä prosenttiosuudella viikkobudjetistaan. Subin kausilla tämän systeemin lisäksi annettu tehtävien suoritusten perusteella palkintoja tai palkintoja on ollut paremmat asuinolot talossa.

Nelonen Media kertoi maanantaina tiedotteessaan, että tulevat tehtävät haastavat uusia asukkaita niin henkisesti kuin fyysisesti. Tiedotteessa lupaillaan, että luvassa on todellinen ihmiskoe syksyn ratoksi.

Big Brother 2021 nähdään Nelosella ja Ruudussa 5. syyskuuta alkaen.

Lähteet: Ruutu.fi ja Nelonen Median tiedote.

Tuttu kolmikko juontaa normikauden syksyllä - Big Brother 2021 alkaa 5. syyskuuta Nelosella ja Ruudussa (12.7.2021)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.