Asukkaat saivat valmentajan alkuviikon koitoksiin - Petra Olli tuli taloon vierailulle

Heidi tervehtii ensimmäisenä vierailulle BB-taloon tullutta Petraa. Kuva: © Nelonen Media.
Heidi tervehtii ensimmäisenä vierailulle BB-taloon tullutta Petraa. Kuva: © Nelonen Media.

Häädön jälkeinen ilta sai BB-talossa uuden käänteen, kun Petra Olli meni BB-taloon asukkaiden valmentajaksi. Tiistaihin asti kestävä vierailu talossa alkoi sunnuntaina.

Asukkaat olivat juuri hyvästelleet Mathiaksen, kun hänet oli hetki sitten häädetty talosta. BB-talon pyöröovi kävi uudelleen, kun Petra asteli taloon asukkaiden yllätykseksi.

Heidi tuntui olevan kaikista äimistynein Petran tulosta ja meni ensimmäisenä tervehtimään häntä. Tervehdysten jälkeen Petra kertoi asukkaille, että hän on tullut taloon vain käymään ja toimimaan heidän valmentajana ja tsempparina alkavalla viikolla tehtävissä. Hänen tarkoituksensa ei ole pelata ja hän ei ole paha ihminen, selitti Petra asukkaille.

Petra kertoi myös painitaustastaan, että hän on entinen painija ja nykyinen painivalmentaja. Asukkaat muistivat myös hänen käyntinsä ja voittonsa Julkkis-BB:ssä. Selvisi myös, että Karvan ja Petra tuntevat toisensa ja he ovat painineet samoissa piireissä nuorempina. Petra välitti asukkaille myös tuoreimpia uutisia mm. Kalle Rovanperän rallin maailmanmestaruudesta.

Asukkaat olivat innoissaan Petran tulosta, etenkin Tuula oli aivan täpinöissään. Petran tuloa pidettiin hyvänä asiana ja esimerkiksi Reeo uskoi, että alkuviikosta tulee hyvän mielen viikko, eikä se ole mitään rääkkäystä. Petran tehtävänä on auttaa asukkaita päällikkökilpailussa ja kauppatehtävän alussa. Petra korosti, että häneltä saa tulla näiden päivien aikana kysymään neuvoja tehtäviin liittyen.

Sunnuntaina BB-taloon astellut Petra on talossa toista kertaa, tosin nyt vain käymässä. Edellisellä kerralla hän voitti 2,5-viikkoisen Big Brotherin julkkiskauden toukokuussa 2021. Petra asuu talovisiittinsä aikana BB-talon päällikköhuoneessa, jonne saa mennä vain Petran luvalla.

Petra mukaan lukien BB-talossa asuu alkuviikon jälleen 15 asukasta.

Lue myös:
Petra Olli astelee taloon sunnuntaina - Toimii asukkaiden valmentajana (1.10.2022)
Mathias häädettiin seitsemäntenä BB-talosta - Peliliikkeitä jäi tekemättä (2.10.2022)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.