Peli kovenee Big Brotherissa - Asukkaat häätävät myös toisiaan tulevana syksynä

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.

Big Brotherin tulevasta kaudesta tihkuu pieniä tiedonmurusia, kun kauteen on vajaa kuukausi aikaa. Big Brotherin Facebookissa julkaistiin tiistaina video, jossa ohjelman juontajat kertovat, minkä tyylistä BB-kautta on odotettavissa syksyllä.

Syyskuun 4. päivä alkava BB-kausi tulee olemaan hyvin erilainen edeltäjiinsä verrattuna, lupaa Nelonen Media. Pelaaminen on nostettu keskiöön ja se tullee näkymään asukasvalinnoissa, tehtävissä, säännöissä ja häädöissä. Juonittelu ja taktikointi on sallittua - jopa suotavaa - tulevalla kaudella ja esimerkiksi nimeämisistä saa nyt puhua.

Tiistaina julkaistussa Facebook-videossa Big Brotherin syksyn juontajat keskustelevat keskenään Big Brotherin kanssa ja samalla kuullaan pieniä paljastuksia kaudesta. Ehkä suurin paljastus tähän mennessä on, että asukkaat häätävät toisiaan ensi syksynä normaalien häätöäänestysten lisäksi. Aikaisemmilla kausilla asukkaat ovat päässeet häätämään toisiaan kertaalleen kauden aikana, mutta videosta sai sen kuvan, että nyt niitä tapahtuisi useammin.

Muutenkin taktisuutta painotettiin, josta asukkailla on hyötyä, mikäli osaa pelata peliä. Pelaaminen on otettu huomioon jo asukashakuvaiheessa asukkaille esitetyissä kysymyksissä. Videolla Anni Hautala nostaa esimerkiksi kysymyksen "Haluaisitko tavoitella BB-talossa omaa etuasi vai yhteisön etua?" Janni Hussi puolestaan mainitsee kysymyksen "Asukas, josta et pidä, ehdottaa liittoutumista. Miten toimisit?" Vastauksia kysymyksiin ei annettu, mutta antaa viitteen, millaisella ajatusmallilla kannattaa suhtautua uuteen BB-kauteen.

Vaikka kilpailut viedään "ihan uudelle levelille", ihmiset ja heidän tarinansa ovat Sami Kurosen mukaan yhä keskiössä. Uudet asukkaat muuttavat BB-taloon 4. syyskuuta ja kausi kestää 12 viikkoa. Tulevan kauden asukkaat paljastetaan tuttuun tapaan samaan aikaan, kun he astuvat taloon. Uudesta talosta ei ole annettu vielä mitään vihjeitä, mutta oletettavasti BB-universumi on samalla paikalla kuin viime vuonna.

Big Brother 2022 alkaa Nelosella ja Ruudussa sunnuntaina 4. syyskuuta kello 21.00. Samaan aikaan starttaa myös Ruutu+:n 24/7-palvelu, jossa kautta seurataan ympäri vuorokauden aina marraskuun loppupuolelle saakka. BB-finaali on tänä vuonna 27. marraskuuta ja päiviä kaudelle kertyy 85.

Katso Big Brotherin Facebookissa julkaistu video:

Video: BB-juontajat kertovat pieniä vihjeitä tulevasta kaudesta. Lähde: Nelonen Media / Big Brother Suomi Facebook. Jos upotus ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

Artikkelia on muokattu 10.8.2022 kello 16.24: Vaihdettu FB-videon paikkaa artikkelin loppuun ja lisätty linkit BB:n Facebookiin.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.