IS: BB-talo on suurempi kuin koskaan - Radio Rockin Tytti Junna pääsi testiasukkaaksi

Big Brotherin pääohjaaja Janne Virtanen viime vuoden BB-talossa. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brotherin pääohjaaja Janne Virtanen viime vuoden BB-talossa. Kuva: © Nelonen Media.

Vantaalle rakentuvan BB-talon salaisuuden verhoa raotettiin Big Brotherin pääohjaaja Janne Virtasen haastattelussa Ilta-Sanomissa. Samassa haastattelussa Virtanen teki myös pieniä paljastuksia koskien kauden sisältöä ja asukkaita.

Suomen toisen Julkkis-Big Brotherin startti lähestyy, sillä uudet julkkisasukkaat muuttavat täysin uuteen BB-taloon ensi sunnuntaina. Big Brotherin pääohjaajana kolmatta kauttaan aloittava Janne Virtanen valotti Ilta-Sanomille keskiviikkona jotain tulevasta kaudesta.

Heti haastattelun kuvatekstistä varmistuu ns. julkinen salaisuus BB-talon sijainnista. Kun maaliskuussa kerrottiin uuden talon rakentamisesta uuteen paikkaan, ei mennyt kovinkaan kauaa, kun netin "salapoliisit" olivat selvittäneet, että uusi BB-talo tulee Vantaalle. Tämä tieto vahvistetaan Ilta-Sanomien jutussa.

BB-talo oli vielä rakennusvaiheessa huhtikuun puolivälissä. Kuva: © Nelonen Media.
BB-talo oli vielä rakennusvaiheessa huhtikuun puolivälissä. Kuva: © Nelonen Media.

Keskiviikkona julkaistussa haastattelussa pääohjaaja Virtanen kertoo uuden talon olevan suurempi kuin milloinkaan aiemmin. Virtanen mainitsee alkuvaiheessa lanseeratun termin "BB-universumi", jossa uusi talo sijaitsee. Tämä käsittää talon, BB-studion, ison terassin ja uutuutena sisällä olevan tehtäväalueen. Vuodesta 2008 alkaen käytössä ollut tehtäväalue on aina ennen sijainnut ulkona. Tehtäväalue kasvattaa merkittävästi talon sisätilojen kokoa, joten on helppo uskoa, että tällä kaudella nähdään Suomen suurin BB-talo sisätiloiltaan.

Normaalin BB-taloon kuuluvien päiväkirja- ja makuuhuoneiden lisäksi Virtanen lupaa talossa olevan myös muutaman yllätyksen. Sisustuksen Virtanen mainitsee olevan art deco -tyyppisen ja vihreät sävyt ovat vallitsevia, eikä glamouriakaan ole unohdettu. Ilta-Sanomien jutussa ei mainita, kuka vastaa tällä kertaa BB-talon suunnittelusta.

Uudesta BB-talosta julkistettiin jo rakennusaikaisia kuvia Nelonen Median kanavilla parhaillaan nähtävässä ennakko-ohjelmassa, jossa julkkiskauden juontajat ovat päässeet käymään keskeneräisessä talossa. Oletettavasti ohjelmassa nähdyt kuvat olivat joitakin viikkoja vanhoja. Tällä viikolla BB-talossa on järjestetty jo perinteinen testituotanto kauden alla, jossa Radio Rockin mukaan on ollut testiasukkaana ainakin Radio Rockin Korporaation juontaja Tytti Junna.

Video: Tytti Junna Radio Rockin Korporaation haastattelussa 27.4.2021. Lähde: Radio Rockin Instagram. Jos upotus ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

Junna meni taloon tiistaina ja hän viettää talossa reilun vuorokauden. Radio Rockin Korporaatio haastatteli puhelimitse Junnaa eilen ennen taloon astumista ja tänään päiväkirjahuoneesta, joissa hän kommentoi mm. taloa lyhyesti. Talon kylpyosasto - kuten Junna tilan nimeää - tuotti Junnalle wau-efektin ja hän piti sitä upeana. Makuuhuone puolestaan herätti outoja tunnereaktioita ja nukkumaanmeno oli hänelle vaikeaa.

Kauden rakenne erilainen, asukkaita laajalla skaalalla

Pääohjaaja Virtasen mukaan alkavalla julkkiskaudella ei nähdä perinteisiä viikkotehtäviä, mutta hän lupaa erilaisia haasteita, jotka vaativat asukkailta älykkyyttä, nopeutta ja fyysisyyttä. Kauden rakenne tulee olemaan erilainen kuin normikaudella ja Virtasen mukaan mukana on runsaasti uusia elementtejä.

Jo heti alussa kerrottiin, että häätötahti vajaat kolme viikkoa kestävässä Julkkis-BB:ssä on tiuha. Häätöjä nähdään arkena joka toinen päivä ja viikonloppuna sekä lauantaina että sunnuntaina. Asukkailla ei ole siis aikaa juuri hengähtää häätöjen välillä, kun tehtäviäkin pitää suorittaa. Asukasmäärää sunnuntaina alkavalla kaudella Virtanen ei IS:lle suostunut paljastamaan, mutta Virtanen toteaa, että talossa nähdään ihmisiä, joita moni ei osaisi kuvitellakaan.

Asukaskokoonpanoa Virtanen kommentoi ikähaitariltaan laajaksi ja asukkaiden joukossa on eri alojen taitajia. Julkisuudessa on liikkunut huhuja uusista asukkaista ja aivan viime päivinä sosiaalisessa mediassa on liikkunut jopa promokuvien kaltaisia kuvia tulevista asukkaista. Fanisivut eivät ole lähteneet kaivelemaan näitä sen tarkemmin yllätyksen jättämiseksi sunnuntaille.

Julkkisasukkaita koskee samanlainen koronakaranteeni kuin normikauden asukkailla viime syksynä. Tuolloin asukkaat olivat omaehtoisessa karanteenissa kotonaan viikon ja toisen viikon hotellikaranteenissa ennen taloon astumista. Hotellikarantenissa ollessaan asukkailla on vielä käytössään mm. puhelimet ja tietokoneet ja ne otetaan pois vasta viime hetkillä ennen kauden alkua.

Suomen toinen Julkkis-BB käynnistyy ensi sunnuntaina kello 21.00. Alkavaa kautta voi seurata Nelosen päivittäisissä lähetyksissä ja Ruutu+:n 24/7-palvelussa ympäri vuorokauden. Julkkis-BB kestää tällä kertaa 19 päivää, eli finaali on torstaina 20. toukokuuta.

Julkkis-Big Brother 2021 Kickoff sunnuntaina 2.5.2021 kello 21.00 Nelosella ja Ruudussa
Julkkis-Big Brother 2021 24/7-palvelu käynnistyy 2.5.2021 n. kello 21.00 Ruutu+:ssa (maksullinen)

Lähteet:
Big Brotherin ohjaaja paljastaa, millainen julkkiskaudesta on tulossa – osallistujien joukossa voi olla todellisia yllätyksiä (Ilta-Sanomat 28.4.2021)
Tytti Junna Radio Rockin haastattelussa 27.4.2021 ja 28.4.2021 (Supla.fi)

Lue myös:
Big Brother palaa ruutuun jo toukokuussa - Toinen julkkiskausi tulossa! (15.3.2021)
Kommentti: Tuotannon paineet pois julkkiskaudella, talosta suurimmat odotukset (16.3.2021)
Julkkis-Big Brother 2021 alkaa 2. toukokuuta - Kimmo Vehviläinen jatkaa, saa rinnalleen uudet kasvot (31.3.2021)
Spoilerivaroitus: BB-talon rakennuskuvia julki, Julkkis-BB:n voittopotti sama kuin normikaudella (19.4.2021)
Kommentti: Edellinen julkkiskattaus on päihitettävissä (26.4.2021)


Tulosta   Sähköposti