Nelonen ja MTV julkaisivat kevätohjelmistonsa, Big Brother puuttuu joukosta

Kuva: © Nelonen Media. Kuvankäsittely: Jarkko Nieminen / Fanisivut.net.
Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media. Kuvankäsittely: Jarkko Nieminen / Fanisivut.net.

Tämän vuoden tauolla ollut Big Brother ei palaa ruutuihin ainakaan alkuvuodesta 2024. Televisioyhtiöistä Nelonen Media ja MTV julkaisivat marraskuussa kevätohjelmistonsa, eikä Big Brotheria näy niissä.

Viimeksi syksyllä 2022 nähty Big Brother pitää taukoa Suomessa ainakin vielä kevään 2024. Tieto, ettei Big Brother ole Nelosen tai MTV:n kevätohjelmistossa ei ole iso yllätys, sillä keväällä järjestettävään Big Brotheriin olisi pitänyt aloittaa asukashaku jo syksyllä.

Mitään viitteitä, että Big Brotheria oltaisiin järjestämässä myöhemmin keväällä, ei ole annettu. Ilman asukashakua olisi mahdollista järjestään julkkiskausi, mutta ainakaan alkuvuodesta tämä ei toteudu. Vuonna 2021 julkkiskausi järjestettiin toukokuussa ja siitä tiedotettiin vasta huhtikuussa, kun saman vuoden normikauden asukashaku oli jo käynnissä.

Mitä todennäköisimmin Big Brotherin uuden kauden suhteet toiveet elävät siinä, että keväällä alkaisi asukashaku syksyllä tulevasta kaudesta. Perinteisesti syksyä varten asukashaku on alkanut siinä maaliskuun paikkeilla. Kun Nelonen Media ilmoitti viime keväänä Big Brotherin jäämisestä tauolle, kerrottiin myös, että Big Brother tekee myöhemmin paluun uudessa muodossa. Ajankohdasta ei ole kuitenkaan mitään tietoa.

Tähän mennessä Big Brotheria on nähty Suomessa 15 kautta MTV:n ja Nelosen kanavilla, joista kaksi on ollut julkkiskausia.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.