Liveseuranta: Julkkis-Big Brother Kickoff 2013

Suomen Big Brother palaa tauolta tiistaina 3.9.2013, kun ensimmäinen Julkkis-Big Brother näkee päivänvalon Suomessa. Seuraamme tällä sivulla Julkkis-BB:n Kickoffia, joka käynnistyy Subilla ja 24/7-palvelussa 3.9.2013 klo 21.00. Päivitämme liveseurantaan Kickoffin mielenkiintoisimmat tapahtumat ja tietenkin ne hetket, kun ensimmäiset julkkisasukkaat astuvat BB-taloon.

Liveseurannassa tapahtumien aikajärjestys menee vanhimmasta uusimpaan alhaalta ylöspäin, eli ylimmäisenä on uusin päivitys:

23:23: Päivitys liveseurannan päätyttyä. Artikkeliin on korjattu Aleksin nimen oikea kirjoitusasu: Alex => Aleks

Liveseuranta Kickoffin osalta on päättynyt. Kickoffin kulku on luettavissa kokonaisuudessaan tällä sivulla.

23:02: Kickoffin liveseuranta päättyy tähän. Pian päivitämme illan tapahtumia uutisiin ja asukkaiden tiedot sivustollemme. Kiitoksia seurasta liveseurannan osalta. Liveseuranta jatkuu tähän tyyliin jälleen tulevaisuudessa, todennäköisesti seuraavan kerran ensi sunnuntain Talk Show'ssa. Kiitos ja hyvää illan jatkoa! Hauskaa Julkkis-BB-kautta!

23:01: Tulevana yönä Andy joutuu nimeämään nämä kolme asukasta häätöäänestykseen ja juontaja Marin mukaan tämä nähdään yöllä 24/7-palvelussa.

23:00: Elämä BB-talossa on kuitenkin vasta alussa ja asukkaiden ensihetkiä voi seurata taukoamatta netin tai kaapelin 24/7-palveluissa vaikka nyt heti.

22:59: Lopputekstit vilisevät ruudulla ja sen jälkeen sponsorointitunnisteet vielä ruutuun. Julkkis-BB Kickoff Subilla on päättynyt.

22:59: Mari vielä esittelee tämän kauden BB-ohjelmat, jonka jälkeen juontaja päättää lähetyksen.

22:58: Lisäksi Andy joutuu nimeämään BB-Syke -äänestyksen perusteella kolme asukasta tämän viikon häätöäänestykseen. Häätöäänestys käynnistyy keskiviikon BB Extrassa.

22:57: Ensimmäinen käänne on se, että Big Brother antaa Andylle koskemattomuuden ensimmäisissä nimeämisissä.

22:57: 15 000 Twiittiä tuli #bbsuomi Andyn tultua taloon.

22:55: Andy ihmettelee taloa ja joku mainitsee jotain vessasta. Asukkaat nauravat, että ensimmäiseksi puhutaan vessasta. Talossa vallitsee leppoisa tunnelma.

22:54: Andyllä on vesipullo käsissä ja Andy sanoo sen sopivan hänelle.

22:54: Julkkis-Big Brotherin asukkaat skoolaavat toisilleen ja itselleen ruokapöydän ääressä.

22:53: Andylle tarjotaan skumppaa, mutta Andy sanoo inhoavansa sitä.

22:52: Andy McCoy on saapunut BB-taloon. Myös talon asukkaat ovat innoissaan rock-legendan astuttua taloon. Andyn ensimmäiset sanat talossa ovat jollekin "Mitä vittua sä katot".

22:51: Andyltä harvasanaisia ja hiljaisia kommentteja Marin kysymyksiin. Mari kysyi, mitä Andy odottaa talolta. Andy sanoi: "Tsiigataan".

22:50: Andy tulee studioon! Kunnon starana mies antaa hieman odottaa itseään. Studioyleisö on innoissaan.

22:48: Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä taloon astelee kohta muusikko Andy McCoy, 12. asukkaana!

22:47: Sara kysyy, kuka tuli ensimmäisenä taloon. Frederik nosti kätensä ylös ja kehui myös löytäneensä talosta hirveän kasan kondomeja.

22:46: Sara tulee taloon. Tervehdyskierros alkaa. Talossa on nyt 11 asukasta.

22:45: Ennen taloon lähtöään Sara toivoo, että taloon tulisi Aku Hirviniemi.

22:44: Sara Marin haastatteluun. Ei usko kaudeuden ratkaisevan BB:n voittoa.

22:43: Esittelyvideossa Sara valittelee, että ihmiset uskovat kaikki lehtikirjoittelut. Pitää itseään rauhallisena.

22:42: 11. asukas on Miss Suomi Sara Sieppi.

22:42: Vielä kaksi asukasta on tulematta. Nyt odotetaan 11. asukasta.

22:41: Ja paluu mainoksilta BB-studioon.

22:38: Vaihteeksi mainoskatkolle. Joko nyt on Kickoffin viimeinen katko?

22:37: Kuohujuomapullot on jo osittain poksauteltu talossa auki. Tutustuminen talossa jatkuu kymmenen asukkaan kesken, mutta lisää asukkaita on vielä tulossa.

22:36: BB-talossa jatkuu sääntöjen luku talossa olijoiden kesken. Sitten on Tepon aika astua taloon. Tervedyskierros taas käyntiin, kuinkas muuten.

22:35: Sinkku, mutta rakastaa jotakuta, sanoo Teppo ja lähtee kohti taloa.

22:34: Marin haastattelussa Teppo toivoo, että hänestä tykätään talossa.

22:33: Esittelyvideollaan sanoo haluavansa luoda uran Yhdysvalloissa. Pitää itseään huumorintajuisena ja inhoaa niitä, jotka valittaa kaikesta.

22:33: Kymmenes asukas on hallitseva Mr. Finland ja Hunks-tanssija Teppo Säkkinen.

22:32: Kymmenes asukas kaartaa pihaan.

22:30: Susanna on talossa. "Hei murmelit", on naisen tervehdys. Iloinen tervehdyskierros alkaa. "Hei sä et oo putkassa", sanoo Susanna jollekin. Toteaa sitten, että hehän ovat nyt putkassa.

22:29: Mari pyysi Susannaa tekemään itkua, kun hän on sanonut pystyvänsä siihen usein. Ei tehnyt, pelkäsi meikkien pilaantuvan.

22:28: Marin haastattelussa Susanna sanoo tärisevänsä.

22:27: Esittelyvideossa Susanna sanoo tehneensä paljon asioita, mutta mikä puuttuu? Julkkis-BB! Susanna kuvaa itseään temperamenttiseksi. Nyt nainen on studiossa.

22:27: Yhdeksäs asukas on näyttelijä Susanna Indren.

22:26: Yhdeksäs asukas paljastuu pian.

22:26: Taas mennään! Paluu katkolta.

22:25: Frederikin kysymys Alexille oli, että ollanko gay-kisoissa housut jalassa. Etenkin Jori repeili Frederikin kysymykselle pahasti.

22:23: Ja sitten taas mainoskatkolle.

22:22: Frederik kyselee Alexilta hänestä ja Jorilla ei näytä pitävän pokka pöydän toisessa päässä ollenkaan.

22:21: Alex tulee taloon värikkäässä lippalakissaan. Aavistuksen varautunut vastaanotto. Frederik kysyy Alexilta, onko tämä räppäri. Alex kiistää tämän ja sanoo olevansa Mr. Gay Finland.

22:19: Mari toteaa haastattelussa Alexin olevan vasta julkkisuransa alussa. Alex toivoo, että talossa olisi jopa rasismia, jotta siitä voitaisiin keskustella. Alex lähtee siirtymään kohti taloa.

22:18: Esittelyvideosta: Pomminvarma heikkous Alexin mielestä on laiskuus hänellä. Homouttaan hän ei pitä mitenkään erikoisena, hän vain pitää toisesta sukupuolesta.

22:17: Kahdeksas asukas on Mr. Gay Finland Aleks Vehkala.

22:17: Apujuontaja Irinan mukaan tunnelma on kuuma ja kahdeksas asukas on saapumaisillaan.

22:15: Anu astuu taloon. Talossa ihmeellistä mölinää aluksi, mutta sitten tilanne rauhoittuu ja esittelykierros alkaa. Anu laskee, kuinka mones hän oli ja kuinka monta on vielä tulossa ("viisi" sanoo joku).

22:14: Marille Anu kiistää koskaan sanoneensa, että inhoaa rumia ihmisiä. Kuulemma tämä on ollut vain lehdistön värittelyä. Anu lähtee siirtymään kohti BB-taloa.

22:13: Anu saapuu studioon. Mari kehuu Anun paitaa ja Anu kehuu Marin paitaa. Mari haastattelee Anua.

22:11: Seitsemäs asukas on toimittaja Anu Saagim. Esittelyvideolla Anu sanoo kieron ihmisen olevan pahin.

22:11: Seitsemäs asukas on saapumassa talolle. Puolimatkan krouvissa ollaan, sillä apujuontaja Irina sanoi vielä kuuden asukkaan saapuvan BB-taloon.

22:10: Ja Kickoff jatkuu.

22:06: Jälleen on Subilla mainoskatkon paikka, jonka jälkeen saadaan lisää asukkaita taloon.

22:05: Studiossa Kai ja Matti halasivat, jonka jälkeen Kai lähti taloon. Alun tervehdyskierros menossa iloisissa tunnelmissa. Kai sanoi nähneensä unta, että muusikko Ilkka Vainio olisi tulossa taloon.

22:03: Studiossa on myös mäkihyppylegenda Matti Nykänen. Matti kutsutaan lavalle ja Matti nappaa mikrofonin Marilta ja alkaa haastatella Kaita. Matti kysyy, että miten Kaista tuli julkkis, vaikka Matti piti sellaisena itseään. Ihmetteli, että miksi Kai on menossa Julkkis-BB:hen, eikä Matti.

22:01: Esittelyvideolla Kai kehuu itseänsä hauskaksi. Pelkää, että "happi loppuu" talossa.

22:00: Kuudes asukas aloittaa siirtymisensä studioon. Kuudes asukas on Kai Merilä, toimittaja.

22:00: Pikaesittelyjen jälkeen Marianne menee ensimmäiseksi vessaan. Sanoo taloa värikkääksi. Joku sanoo, että talossa on kuuma.

21:58: Talossa olevat asukkaat miettivät pyytävänsä BB:ltä suusuojia, jottei flunssa leviäisi. Claudia yskäisi äsken. Samalla Marianne astuu taloon. Frederik tokaisee, ettei uskalla halata seksipommia.

21:57: Mariannen matka kohti BB-taloa alkaa.

21:56: Korjattu edellisessä viestissä nimeksi Marianne. Marianne on nyt Marin haastattelussa. Mari ei voi olla tuijottamatta Mariannen rintoja.

21:54: Viides asukas on Marianne Kallio. "Tisseistä tunnettu", sanoi Marianne esittelyvideolla. Sai silikonit 18-vuotiaana synttärilahjana äidiltään. Kehuu äitiään täydelliseksi.

21:54: Viides asukas on studiossa näillä näppäimillä.

21:53: Kickoff-lähetys jatkuu.

21:50: Neljännen asukkaan muutettua BB-taloon on aika pitää jälleen mainoskatko Subilla.

21:48: Johanna toteaa olevan talon pienempi kuin kuvitteli. Claudia saapuu taloon ja saa kanssa-asukkailtaan lämpimän vastaanoton. Frederik kertailee asukkaiden ammatteja: ennustaja, laulaja, sairaanhoitaja...

21:47: Läheisten hyvästelyn jälkeen Claudiakin siirtyy taloon.

21:46: Claudia saapui studioon haastatteluun. Mari tenttaa, miten Claudia pystyy olemaan irti lapsista BB:n ajan. Claudialla on jo nyt kova ikävä lapsia. Aikoo olla talossa äitihahmo.

21:45: Neljäs asukas on selvännäkijä Claudia Eve. Esittelyvideossa hän sanoo olevansa jopa itse skeptinen selvännäkemisestä. Inhoaa selkäänpuukottamista.

21:44: "Vaikuta ensimmäisen yön käänteeseen" prosentit vaihtoehdoille 3 ja 4 ovat 50 % - 50 %. Äänestä mobiililaitteella BB Sykkeessä.

21:43: Julkkiksillakin tuntuu olevan samat valituksen aiheet Kickoff-iltana kuin "tavisasukkailla". Asukkaat valittelevat päivän pituutta ja väsymystään. Frederik haukottelee leveästi. Mari naureskelee studiossa, että on Frederikin nukkumaanmenoaika.

21:41: Jori astuu taloon. Johanna sanoi katsoneensa väärää ovea odottaessaan uutta asukasta. Uudet asuinkumppanit tervehtivät toisiaan.

21:40: Kaikki käy Jorin mielestä asuinkumppaneiksi Julkkis-BB-taloon. Jori lähtee kohti taloa.

21:39: Jori saapuu studioon Marin haastateltavaksi.

21:38: Kolmas asukas on taikuri Jori A. Kopponen. Esittelyvideossa Jori kertoo olevansa "mörrimöykky", vaikka onkin esiintyvä taiteilija ja lavalla toisenlainen.

21:37: Ohjelma jatkuu mainoskatkolta. Samalla kolmas asukas on saapumassa talolle.

21:33: Frederik tutkailee BB-talon sääntökirjaa. Juontaja Mari ihmettelee, että julkkikset lukevat ensimmäiseksi sääntöjä. Mari haluaa taloon actionia. Mari esittelee BB:n sosiaalisen median esiintymismuodot ja sitten mennään katkolle.

21:31: Frederik makoilee sohvalla, kun Johanna astelee taloon. Johanna ja Frederik tervehtivät toisiaan. Johanna sanoo taloa raikkaaksi. Frederikin mielestä talossa "tuoksuu maali".

21:30: Johanna lähtee kävelemään kohti BB-taloa.

21:29: Johanna on Marin haastattelussa hyvällä fiiliksellä. Mari kehuu, että Johanna on laihtunut, eikä ole mikään Miss XL. Johanna heittää, että Miss M.

21:28: Toinen asukas on Miss XL vuodelta 2011, Johanna Salminen. Esittelyvideo menossa. Mainostaa itseään aitona ja vilpittömänä. On aamuäreä.

21:27: Toinen asukas on saapumassa BB-talolle.

21:25: Frederik on BB-talossa! Mies lauleskelee yksinään ja kävelee ympäri taloa.

21:25: Frederik hyvästelee läheisensä ja lähtee kohti taloa.

21:23: Frederik on Marin haastattelussa studiossa. Yleisö ottaa Frederikin lämpimästi vastaan.

21:22: Frederikin esittelyvideo on käynnissä. Frederik sanoo hermojensa kestävän BB-talossa.

21:21: Suomen Julkkis-Big Brotherin ensimmäinen asukas on Frederik!

21:20: Ensimmäinen julkkisasukasta kuljettava auto saapuu BB-talon pihaan.

21:20: Suora lähetys jatkuu.

21:16: Taloesittely päättyi. Asukkaat lähetyvät lähestymistään BB-taloa. Kickoff menee mainoskatkolle ja katkon jälkeen selviää ensimmäinen Julkkis-BB-asukas!

21:15: Piha on stailattu uusiksi, vaikka rakenne on pysynyt ennallaan. Pihalta löytyy mm. sauna, poreallas ja hampurilaisbaari.

21:14: BB-talosta löytyy myös tänä vuonna Pesä, jonne pääsy on tuttuun tapaan säädelty liikennevaloin. Mari esittelee tämän vuoden uutuuden, putkipostin, joka kiertelee ympäri taloa. Putkipostin avulla BB toimittaa asukkaille viestejä koskien mm. tehtäviä.

21:13: Päiväkirjahuone on tänä vuonna pääosin vihreä. PK-huoneen sisutuksessa on myös emalia.

21:12: Talo on värikäs, mm. kaksi makuuhuonetta ja lisähuone.

21:10: Mari lähtee tekemään taloesittelyä.

21:09: Koko Julkkis-BB:n voittaja saa tehtäväpotin itselleen ja lahjoittaa rahat haluamaansa hyväntekeväisyyskohteeseen. Lähetyksessä seurataan jälleen julkkisten matkaa taloon.

21:07: Mari kertoo, että katsojilla on mahdollisuus vaikuttaa ensimmäisen yön käänteeseen BB-sykkeessä. Lähetyksessä myös esitellään myös kauden tehtävien tyyliä. Tällä kaudella ei ole viikkotehtäviä, vaan päivätehtäviä ja asukkaat kerääväät rahaa hyväntekeväisyyteen tehtäväpostissa. Joka päivälle riittää tapahtumia, tehtäviä, juhlia, bändivierailuja ja häätö tietenkin sunnuntaina.

21:06: Uudet asukkaat ovat saapumassa BB-talolle mustissa autoissaan. Helikopteri seuraa julkkisten matkaa kohti taloa.

21:05: Mari tekee alkujuonnon ja Mari esittelee toisen juontajan. Lähetyksen apujuontaja on Irina Vartia, joka ottaa lähetyksessä vastaan BB-taloon muuttavat julkkikset.

21:04: Tunnari pyörii ja kuva siirtyy sitten studioon.

21:02: No niin, nyt mennään. Sponsoritunnisteet pyörivät jo Subilla. Kickoff voi siis alkaa. Tervetuloa takaisin, Mari!

21:00: Kohta se alkaa! Subilla on menossa viimeinen mainoskatko ennen Kickoffin alkua!

20:53: Suorana Subilla ja 24/7-palvelussa nähtävään Kickoffiin on aikaa enää reilut viisi minuuttia. Nyt on viime hetket aikaa virittää laitteet toimintakuntoon ja tuoda illan napostelut tv tai tietokoneen ääreen. Suora lähetys alkaa aivan pian ja sen juontaa Mari Sainio salaperäisen apujuontajan kera, jota ei ole vielä paljastettu. Mari tekee paluun Talk Show -studioon yli kuuden vuoden jälkeen!

20:50: Myös BB-talosta on nähty jo muutamia vilkaisuja 24/7-palvelussa. Uusi talo näyttäisi olevan värikäs. Vaikka talon pohjaratkaisu on pysynut jo muutamia vuosia täysin samana, kaikki pinnat on pistetty uusiksi ja löytyy talon olohuoneesta myös mysteerinen putki. Pihalla puolestaan on saunan ja porealtaan lisäksi kioski tai vastaava. Juontaja Mari Sainio teki taloon pikaesittelyn 24/7-katsojille BB Extran jälkeen.

20:48: Julkkis-BB:n viralliset nettisivut on jo avattu osoitteessa www.bigbrother.fi ja ensikosketus BB-lähetyksiin saatiin, kun Mari Sainion juontama BB Extra nähtiin Subilla klo 19. Extrassa nähtiin videovihjeitä uusista asukkaista ja käsikirjoittaja Jani Soila paljasti, ettei talossa tulla näkemään Johanna Tukiaista, eikä entisiä BB-asukkaita.

20:40: Hyvää iltaa ja tervetuloa Julkkis-Big Brother liveseurantaan. Tällä sivulla seuraamme Subilla ja 24/7-palveluissa suorana nähtävää Suomen ensimmäistä Julkkis-Big Brother Kickoffia. Pyrimme raportoimaan tänne tärkeimmät tapahtumat ja paljastamaan heti BB-taloon astuvat uudet julkkisasukkaat.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.