Janne Porkka häädettiin seitsemäntenä BB-talosta - Aleksi nappasi taas koskemattomuuden

Video: Janne häädettiin seitsemäntenä BB-talosta. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Lauantaina oli vuorossa Julkkis-BB-kauden seitsemäs häätöäänestys, jossa oli monien aikaisempien äänestysten tapaan neljä asukasta. Häätöäänestyksessä seitsemäntenä BB-talosta häädettiin Janne Porkka.

Kaikki häätöäänestykseen joutuneet asukkaat olivat häätöuhan alla nimeämisten kautta, mutta sinisellä joukkueella oli käytössään tuplamäärä nimeämispisteitä voitettuaan perjantain nimeämiskilpailun. Neljä asukasta, Janne, Aleksi Valavuori, Pinja Sanaksenaho ja Markku Pulli, odottivat tietoa, kuka heistä joutuu jättämään talon. Nelikosta Pinja oli ensimmäistä kertaa häätöuhan alla.

Ensimmäisenä häätöuhan alla olevista asukkaista turvaan pääsi Markku ja kolme muuta jatkoi jännittämistä. Lopulta äänestysajan päätyttyä kolmikko saapui studioon kuulemaan tietoa, kenen matka BB-talossa päättyy myöhään lauantai-iltana. Häätöäänestyksen perusteella BB-talosta häädettiin Janne.

Äänestystilanteessa Markku oli kaikkien neljän ollessa mukana kärjessä ja kävi tiukkaa taistelua Jannen kanssa. Kun äänestyksessä oli mukana enää kolme asukasta, tilanne tiukkeni. Pitkään näytti, että Aleksi ja Pinja käyvät tiukimman taistelun häädetyn paikasta, mutta viimeisen tilannenäytön jälkeen Janne olikin tippunut joukon viimeiseksi ja tuli häädetyksi.

Janne, Aleksi ja Pinja jäivät studion lavalle odottamaan haastetehtävää, kun Janne matkasi kohti häätöhaastattelua. Anni Hautalan haastattelussa Janne totesi, että hänellä oli outo fiilis, koska oli ollut vain taloporukan kanssa muutaman viikon Hän oli aloittanut henkisen valmistautumisen häätöön jo eilen. Janne ei tekisi mitään toisin, paitsi ehkä eilisen mikin kanssa tehdyn uimahypyn paljuun.

Talokokemuksestaan Janne kommentoi, että hän unohti kamerat heti toisena päivänä, eikä hän kaivannut puhelinta talossa. Janne sanoi löytäneensä uusia puoli talosta. Läheisimmiksi asukkaiksi Janne koki itselleen Toni Niemisen ja Aleksin, vaikka Aleksin kanssa he olivat välillä törmäyskurssilla heidän luonteidensa samankaltaisuuden vuoksi. Muihin asukkaisiin hän aikoo pitää yhteyttä, mutta ehkä pienen tauon jälkeen.

Häätöäänestyksen lopputuloksissa Janne tuli häädetyksi saatuaan 32,2 % annetuista äänistä. Ensimmäisenä oli turvassa Pinja vain 0,6 prosenttiyksikön erolla. Seitsemännen häätöäänestyksen voittanut Aleksi keräsi 35 % annetuista äänistä. Janne hämmästeli tasaista tulosta, mutta hänen mielestään tilanne oli reilu, koska koko kolmikko oli samalla viivalla.

Prismalasit tuli Pinjalle tutuksi

Haastetehtävässä koskemattomuudesta pääsivät mittelemään siis Aleksi ja Pinja. Tällä kertaa tehtävään kuuluivat näkökenttää muuttavat prismalasit, jotka tulivat Pinjalle tutuksi jo nimeämiskilpailun maalivahtina ollessaan, Aleksille ne olivat uusi tuttavuus. Aleksin ja Pinjan tehtävänä oli siirtää prismalasit päässään vuoden 2011 jääkiekon MM-kisojen mitalistimaiden liput seinältä toiselle ja nopeimmin siirron tehnyt voittaisi koskemattomuuden.

Toisella seinällä oli eri maiden lippuja ja niistä piti poimia Suomen, Ruotsin ja Tshekin liput ja kuljettaa ne yksitellen toiselle seinälle muutaman metrin matkan. Juontaja Tinni Wikström kertoi siirrettävät maat, joten urheilutiedosta tehtävän suoritus ei jäänyt kiinni.

Suoritus tehtiin yhtä aikaa. Aleksi otti heti aluksi etumatkan pidempänä isommilla askeleilla. Hän poimi seinältä lipun kerrallaan ja toi ne toiselle seinälle. Pinja suoritti hieman hitaammin ja Aleksi onnistui pitämään etumatkansa koko tehtävän ajan. Kolmannen lipun Aleksi sai kiinnitettyä maaliseinälle, kun Pinja oli vasta tuomassa kolmatta lippuaan.

Aleksi ja Pinja kilpailivat haastetehtävässä prismalasit päässään. Kuva: © Nelonen Media.
Aleksi ja Pinja kilpailivat haastetehtävässä prismalasit päässään. Kuva: © Nelonen Media.

Taloon palaaminen oli tunteellinen etenkin Pinjalta. Nainen oli kyyneleet silmissä, sillä hän oli todella yllättynyt Jannen putoamisesta. Myös Aleksi kommentoi muille asukkaille, että he vain Pinjan kanssa katsoivat toisiaan, kun Jannen nimi sanottiin. Janne ei jättänyt edes sen kummempia hyvästejä, moikkasi vain lähtiessään haastatteluun.

Aleksi voitti jo toisen haastetehtävän ja koskemattomuuden. Hän on suojassa seuraavassa häätöäänestyksessä, joka päättyy jo sunnuntai-iltana. Yhdeksäs häätöäänestys on jo käynnissä ja siinä ovat kaikki BB-talossa olevat asukkaat Aleksia lukuun ottamatta. Sunnuntaina BB-talosta häädetään jälleen yksi asukas.

Jannen häädön jälkeen BB-taloon jäi seitsemän asukasta.

Seitsemäntenä asukkaana BB-talosta häädettin Janne: “Olin oma hullu itseni siellä” (BB-nettisivut)

Artikkelia on päivitetty 16.5.2021 kello 00.40: Uutista on päivitetty kauttaaltaan.
Artikkelia on päivitetty 16.5.2021 kello 00.55: Jutun otsikkoa on muokattu ja pääkuva vaihdettu.


Tulosta   Sähköposti