Neljä asukasta taistelee toisen Julkkis-Big Brotherin voitosta

Julkkis-Big Brother 2021 finalistit Markku, Nina, Petra ja Sara. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.
Julkkis-Big Brother 2021 finalistit Markku, Nina, Petra ja Sara. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.

Vuoden 2021 Julkkis-Big Broherin finaalinelikko on selvillä. Kauden viimeisen häätöäänestyksen ratkettua tiistaina on varmaa, että Julkkis-BB:n voitosta torstain finaalissa 30 000 euron voittopotista taistelevat vielä Sara Forsberg, Nina Mikkonen, Petra Olli ja Markku Pulli.

Toisen julkkiskauden finaaliin on enää alle kaksi vuorokautta ja neljä asukasta on vielä mukana voittotaistossa. Voittajaäänestys on käynnissä neljän BB-talossa asuvan julkkisasukkaan kesken ja eniten ääniä saanut asukas voittaa 30 000 euroa.

Neljä finalistia selvisivät viimeisessä häätöäänestyksessä tiistaina. Ensimmäisinä finaalipaikkansa varmistivat Petra ja Markku, jotka pelastettiin turvaan häätöäänestyksestä noin puoli tuntia ennen sen päättymistä. Lopulta finaalista jäi ulos Aleksi Valavuori, joka tiukassa häätöäänestyksessä häädettiin talosta. Hän hävisi kolmen vähiten ääniä saaneiden joukossa Saralle ja Ninalle.

Tämän vuoden Julkkis-BB:n voittajaäänestys on nyt käynnissä. Julkkis-BB:n voittaja ratkeaa torstain finaalissa, joka käynnistyy Nelosella poikkeuksellisesti jo kello 20.00. Voittajaäänestyksessä annetaan ääni sille asukkaalle, jonka haluaa voittavan tämän vuoden Julkkis-BB:n ja eniten ääniä saanut finalisti on voittaja.

Finalisteista Markku on ollut häätöäänestyksessä peräti seitsemän kertaa ja Nina kuudesti häätöäänestyksessä, joista tosin Nina on joutunut useasti koukkaamaan studion kautta häätöpäivinä. Petra ja Sara ovat olleet molemmat viisi kertaa häätöuhan alla tällä kaudella. Koko nelikosta on toki muistettava, että osa häätöuhan alla olemisia ovat ollut, kun kaikki ovat olleet häätöäänestyksessä ja kauden aikana on ollut myös koskemattomuuksia jaossa.

Suomen toinen Julkkis-Big Brotherin voittaja selviää torstain lähetyksen loppupuolella.

Julkkis-Big Brother 2021 finaali Nelosella to 20.5.2021 kello 20.00-22.00

Äänestysohjeet BB-nettisivuilla

Aleksi Valavuori häädettiin BB-talosta kaksi päivää ennen finaalia (18.5.2021)

Artikkelia on päivitetty 19.5.2021 kello 00.46: Korjattu Markun häätöäänestyskerrat oikeaksi, Markku on ollut häätöuhan alla seitsemän kertaa, ei kuusi kertaa.

Artikkelia on päivitetty 19.5.2021 kello 00.55: Korjattu kuvateksti oikeaksi ja poistettu Aleksin nimi kuvatekstistä.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.