Aleksi Valavuori häädettiin BB-talosta kaksi päivää ennen finaalia

Video: Aleksi Valavuori häädettiin BB-talosta kymmenentenä. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Suomen toisen Julkkis-Big Brotherin finalistit selvisivät tiistai-iltana, kun kaikki asukkaat olivat kauden viimeisessä häätöäänestyksessä. Kymmenentenä BB-talosta häädettiin Aleksi Valavuori, joka tiesi että Julkkis-BB-finaaliin selviytyivät Sara Forsberg, Nina Mikkonen, Petra Olli ja Markku Pulli.

Kaikki asukkaat olivat olleet häätöäänestyksessä sunnuntai-illasta lähtien ja yksi heistä sai jättää BB-talon vain kaksi päivää ennen kauden finaalia. Vähiten ääniä häätöäänestyksessä saanut Aleksi joutui poistumaan talosta aivan kauden kalkkiviivoilla.

Viimeisestä häätöäänestyksestä eteni ensin asukkaita kaksi asukasta turvaan. Kaksi eniten ääniä saanutta noin puoli tuntia ennen häätöäänestyksen päättynyttä olivat Petra ja Markku pääsivät huokaisemaan helpotuksesta ja varmistamaan finaalipaikkansa jo hieman ennen muita asukkaita.

Kahden asukkaan pelastautuminen turvaan hämmensi talossa, sillä he eivät tajunneet, että kyseessä oli samanlainen turvaan pääseminen kuin aikaisemmissakin häätöäänestyksessä. Kun juontaja Anni Hautala kertoi kahden pelastuneen, luulivat asukkaat muiden joutuvan poistumaan talosta. Anni kuitenkin kertoi, että häätöäänestys jatkuu ja vain yksi häädetään tänään. Taloyhteyden jälkeen asukkaat pitivät Annin sanamuotoja hämäävinä ja he luulivat häätöäänestyksen jo päättyneen.

Kun vihdoin yhdeksäs häätöäänestys päättyi, häätöuhan alla olleet eivät siirtyneetkään studioon, vaan asukkaat saivat kuulla häädetyn talon sohvilla. Annin kerrottua taloon Aleksin tulleen häädetyksi, Aleksi halasi asukkaat nopeasti läpi ja poistui sen jälkeen talosta kohti häätöhaastattelua. Taloon jääneet asukkaat onnittelivat toisiaan finaalipaikasta, kun se varmistui Markun ja Petran lisäksi Ninalle ja Saralle.

Studioon yksin saapunut Aleksi kommentoi Annille, että hänellä oli yllättävän hyvä olo, vaikka hän yleensä vihaa häviämistä. Aleksi oli jo etukäteen varma, ettei hän saa kansan ääniä puolelleen, koska hän jakaa mielipiteitä. Talossa hänelle ei tullut tylsää, mutta Aleksi myönsi, että eilinen banaanipäivä oli kauhea ja hän oli silloin suorastaan lamaantunut.

Talon jäljellä olevia asukkaita Aleksi kehui monin sanoin. Hänen mukaansa taloon jäi makeita ihmisiä, joista Petrasta muodostui hänelle suosikki ja läheisin ihminen urheilutaustan vuoksi. Myös muita asukkaita kohtaan Aleksi lausui kauniita sanoja ja esimerkiksi Ninaa hän sanoi arvostavansa, koska niin monta kertaa nainen selvisi häätöäänestyksestä ja palasi studiosta takaisin taloon.

Kauden viimeinen häätöäänestys oli erittäin tasainen koko suoran lähetyksen ajan. Tilanteet vaihtelivat jo silloin, kun kaikki asukkaat olivat vielä mukana ja kuka tahansa olisi voinut turvata paikkansa. Loppukolmikossa oli yhtä tasaista ja erot mitattiin kokonaisuudessaan vain muutamissa prosenteissa.

Aleksi tuli häädetyksi saatuaan 31,9 % annetuista äänistä. Hän hävisi ensimmäisenä turvassa olleelle Saralle 1,3 prosenttiyksikön erolla. Näissä loppuvaiheen tilanteissa tällä kaudella porskuttanut Nina keräsi jälleen eniten ääniä näistä kolmesta 34,9 % ääniosuudella.

Aleksin häädön jälkeen BB-taloon jäi Julkkis-BB-finaaliin neljä asukasta, Sara, Nina, Petra ja Markku. Julkkis-Big Brother 2021 huipentuu finaaliin torstaina 20. toukokuuta ja joku finaalinelikosta voittaa 30 000 euroa.

Julkkis-Big Brother 2021 finaali Nelosella to 20.5.2021 kello 20.00

Aleksi on kymmenes Big Brother -talosta häädetty asukas (BB-nettisivut)

Neljä asukasta taistelee toisen Julkkis-Big Brotherin voitosta (19.5.2021)

Artikkelia on päivitetty 18.5.2021 kello 23.36: Uutista on päivitetty kauttaaltaan.
Artikkelia on päivitetty 18.5.2021 kello 23.49: Vaihdettu jutun pääkuva.
Artikkelia on päivitetty 19.5.2021 kello 00.44: Linkki lisätty artikkelin loppuun.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.