Sanna Ukkola häädettiin viidentenä BB-talosta - Saralle koskemattomuus palikkatestissä

Video: Sanna häädettiin viidentenä BB-talosta. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Viides häätöäänestys ratkesi tiistaina, kun häätöuhan alla oli maanantaina nimeämiskilpailun hävinnyt viisihenkinen Markku Pullin joukkue. Häätöäänestyksen tuloksena viidentenä BB-talosta häädettiin Sanna Ukkola.

Markku, Sara Forsberg, Sanna, Aleksi Valavuori ja Petra Olli jännittivät tiistai-iltana, kuka heistä joutuu jättämään BB-talon seuraavana. Tällä kertaa nimeämisiä ei järjestetty, vaan häätöäänestykseen joutuneet asukkaat määriteltiin nimeämiskilpailun tuloksen perusteella. Markun punainen joukkue hävisi eilisen kokkauskisan ja joutui häätöäänestykseen.

Häätöäänestys eteni julkkiskaudelta tutulla kaavalla, jossa ensin häätöäänestyksestä pelastettiin turvaan Markku ja Petra. Tämän jälkeen äänestyksessä oli vielä mukana vielä kolme vähiten ääniä saanutta asukasta, jotka kutsuttiin suoran häätölähetyksen loppupuolella BB-studioon kuulemaan äänestystulokset.

Studiossa viimeinen kolmikko sai kuulla, että viidentenä BB-talosta häädetään Sanna. Äänestystilanteessa kaikkien ollessa vielä mukana, tilanne vaihteli muutamaan kertaan. Kun jäljellä oli enää kolme asukasta, Sanna jämähti kolmannelle sijalle, eikä hän sieltä enää noussut.

Sanna keräsi häätöäänestyksessä 20,6 % prosenttia annetuista äänistä. Seuraavana oli turvassa selkeällä, 19 prosenttiyksikön erolla Aleksiin. Viidennen häätöäänestyksen voitti niukasti Sara vain 0,2 pronsenttiyksikön erolla Aleksiin.

Anni Hautalan häätöhaastattelussa Sanna totesi olleensa yllättynyt, että hän oli talossa näinkin pitkään. Sanna epäili, että hänen seuraajiaan ei ole BB:n katsojissa ja Sanna ajatteli tulevansa häädetyksi alussa. Sannan mukaan talossa ei ollut ikäviä ihmisiä ja hän piti kaikista, vaikkei varsinaista sielunkumppania talossa ollut. Talossa koetaan tunteiden vuoristorataa ja tunteet menee ylös ja alas. Sannan mielestä tämä oli oikea hetki lähteä, hänelle tuli tänään talossa jo työasiat mieleen.

Sara palikkatestin vikkelin

Häädöltä selvinneet Aleksi ja Sara saivat alkaa valmistautua haastetehtävään. Kaksikko suoritti palikkatestin, jossa piti rakentaa mallikuvan mukainen rivistö palikoista kapealle tasolle ja sen piti olla täsmälleen mallin mukainen. Mallikuvaa sai mennä katsomaan niin usein kuin halusi, eikä aikarajaa ollut. Ensimmäisenä kuvion oikein saanut voittaa koskemattomuuden.

Kilpailu eteni tasaisissa merkeissä. Säännöt meinasivat unohtua kisan tuoksinnassa ja juontaja Tinni Wikström joutui Aleksia pariin kertaan muistuttamaan, että palikoita sai ottaa pöydältä vain yhden kerrallaan. Molemmat olivat jo saaneet kuvion valmiiksi, mutta Aleksi meni tarkistamaan kuviota, kun Sara huusi "valmis", kuten ohjeissa mainittiin.

Tinni tarkasti Saran rivistön ja hyväksyi sen. Sara voitti koskemattomuuden seuraavassa häätöäänestyksessä. Aleksi sadatteli, ettei ollut huutanut valmiina oloaan ja harmitteli sitä vielä talossa. Aleksi tosin totesi, että hyvä, että Sara voitti koskemattomuuden, koska se on jo kerran ollut Aleksilla.

Sara tuulettaa voitettuaan koskemattomuuden palikkatestissä. Kuva: © Nelonen Media.
Sara tuulettaa voitettuaan koskemattomuuden palikkatestissä. Kuva: © Nelonen Media.

Talossa oli odotettu, ketkä kaksi palaavat studiosta. Sannan häädön tuntui ottavan raskaimmin Nina Mikkonen, joka oli aiemmin todennut Sannan yhdeksi läheisimmäksi hänelle talossa. Pinja Sanaksenaho hämmästeli tulosta, kun Sanna oli edellisissä äänestyksissä pelastettu aikaisessa vaiheessa turvaan, mutta nyt tilanne muuttui. Aleksi ja Sara kertoivat prosenteista muille asukkaille, mutta spekulointi keskeytettiin sääntörikkomuskuulutuksella.

Sannan häädön jälkeen BB-taloon jäi yhdeksän asukasta.

Viidentenä BB-talosta häädettin Sanna: “En ole viihdeihminen" (BB-nettisivut)

Lue myös:
Sininen joukkue voitti nimeämiskilpailun - Markun joukkue suoraan häätöäänestykseen (10.5.2021)

Artikkelia on päivitetty 11.5.2021 kello 23.30: Lisätty video alkuun, Sannan haastattelun kommentit, haastetehtävän tulos ja talon reaktiot häädön jälkeen.
Artikkelia on päivitetty 11.5.2021 kello 23.39: Otsikkoa on muokattu ja pääkuva on vaihdettu.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.