Markun punainen joukkue voitti kauppareissun päivätehtävästä

Markku opetti historiaa tiistain päivätehtävässä BB-koulussa. Kuva: © Nelonen Media.
Markku opetti historiaa tiistain päivätehtävässä BB-koulussa. Kuva: © Nelonen Media.

Tiistaina BB-talon asukkaista kootut joukkueet kilpailivat toisiaan vastaan päivätehtävässä, jossa palkintona oli kauppareissu. Illalla Big Brother julisti tehtävän voittajaksi punaisen joukkueen.

Asukkaat suorittivat päivällä kouluaiheisen päivätehtävän, jossa Big Brother oli määrännyt kouluaineet ja asukkaat opettivat toisiaan. Materiaalit tulivat Big Brotherilta, mutta opetustyylit ja -metodit piti keksiä itse.

Katsojat äänestivät, oliko opetuksesta paremmin suoriutunut Markku Pullin punainen joukkue vai Janne Porkan sininen joukkue. Netissä suoritetun äänestyksen lopputulokset julistettiin myöhään tiistai-iltana.

Big Brother kertoi asukkaille lähettämässään kirjeessä, että punainen joukkue oli voittanut 63 %:n ääniosuudella. Markun joukkue sai prosenttiensa verran kauppa-aikaa, eli 63 sekuntia. Voittajajoukkue ei saa antaa myöhemmin tehtävistä ostoksistaan mitään hävinneelle osapuolelle.

Punaisia onniteltiin voitosta, mutta samalla mietittiin, miten valvotaan, ettei toiset käytä voittajien tuotteita. Asukkaat muistelivat, että moni sinisen joukkueen asukkaista oli hävinneenä osapuolena myös sunnuntain Eurooppa-päivän päivätehtävässä, joten he jäivät myös ilman näitä herkkuja.

Ilta alkoi pian rauhoittua BB-talossa, kun asukkaat valmistautuivat iltatoimiin yötä vasten.

Lue myös:
Asukkaat jaettiin kahteen joukkueeseen - Tehtävillä vaikutusta BB-talon arkeen (10.5.2021)
Eurooppa-päivänä otettiin kantaa EU:a puolesta ja vastaan (9.5.2021)
Paluu koulun penkille BB-koulussa (11.5.2021)


Tulosta   Sähköposti