Jukka häädettiin kahdeksantena BB-talosta

Video: Jukka häädetään BB-talosta kahdeksantena asukkaana. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Häätöäänestyksen kaksintaistelu Jukan ja Kristianin välillä ratkesi sunnuntaina. Kahdeksantena BB-talosta joutui lähtemään Jukka.

Kauden kahdeksas häätöäänestys oli kauden ensimmäinen kaksintaistelu, jossa vastakkain olivat Jukka ja Kristian. Kaksikko oli joutunut häätöäänestykseen rangaistuksena väkivaltaisesta käytöksestä ja uhkailusta. Tällä viikolla ei ollut nimeämisiä, vaan ainoastaan Jukka ja Kristian olivat häätöuhan alla.

Ennen häätöäänestyksen tuloksen julkistamista asukkaita tentattiin viikkotehtävän Levin-matkasta, jossa sattui ja tapahtui. Luupin alla olivat etenkin sikarikerholaiset, joitka olivat sitä mieltä, että heitä sorrettiin, kun heille annettiin rangaistuksia ja muille palkintoja. Myös vastuunkanto ei tuntunut oikein maistuvan ja etenkin Kimmoa, Helmeriä ja Kristiania tuntui ärsyttävän asian vatvominen yhä edelleen.

Suoran lähetyksen lopussa tuli tuttuun tapaan häädön hetki. Kun juontaja Elina Kottonen kuulutti Jukan nimen häädetyksi, otti Jukka tilanteen rauhallisesti. Halausten yhteydessä Jukka totesi Kevinin kirotuksi, kun Kevinin vieressä nukkuneet ovat viime aikoina tulleet häädetyksi. Jukka vannotti sikarikerhon pystyssä pitämistä ja häädöstä selvinnyt Kristian kiitti Jukkaa kaikesta.

Kristian oli pöllämystynyt selvittyään häädöstä. Hän kirosi paljon heti Jukan poistuttua talosta. Kristian ihmetteli tapahtunutta ja mietti, kuinka pitkältä lähetys tuntui. Pian suoran lähetyksen päättymisen jälkeen Kristian vietti omaa aikaa tupakkapaikalla kunnes paikalle tuli Kimmo, jolle Kristian purki tuntojaan. Kristian mietti, että oli sekavat tunnelmat, kun oli valmistautunut lähtöön, mutta jäi sittenkin taloon.

Elinan haastattelussa Jukka totesi, että oli hienoa päästä pois talosta. Jukka ihmetteli, keitä kaikkia oli häntä tullut vastaan. Vaikeita hetkiä ei ollut Eeva-Leenan lähtöä lukuun ottamatta. Mitään erityistä kommenttia ei Eeva-Leenasta irronnut. Tämän viikon häätötavasta hän piti tapana, jonka piti nyt olla näin. Jukka arveli, että hän olisi voinut olla nimeämisilläkin häädössä.

Suhdettaan Kristianiin hän piti viha-rakkaus-suhteena, mutta enemmän kaverina hän piti sitä kuitenkin. Äänestystilanne oli todella tiukka ja Jukka epäili Kevinin fanien tukeneen häntä. Ero Kristianiin oli vain 1,8 prosenttiyksikköä. Jukka piti itseään pehmeänä tyyppinä ja lähentyi lopussa Kevinin kanssa. Elina kysyi, oliko Jukka erilainen talossa, johon Jukka empi vastausta, mutta yleisöstä huudettiin "ei". Läheisempinä asukkaina Jukka piti sikarikerhon jäseniä.

Minään naistenmiehenä Jukka ei itseään pitänyt, vaikka hän pyöritteli Eeva-Leenan jälkeen monia talon naisia. Etenkin Miran ja Anun kohdalla oli Jukan mukaan kyse enemmänkin vitsistä.

Jukan häädön jälkeen BB-taloon jäi kuusi asukasta.

Jukka häädettiin talosta todella tiukan äänestyksen tuloksena: “Ei kaduta mikään” (BB-nettisivut)

Artikkelia päivitetty 27.10.2019 kello 23:41: Tekstiä päivitetty kauttaaltaan, lisätty kuva ja video.


Tulosta   Sähköposti