Perjantaina juhlittiin Villen synttäreitä, lauantaina halloweenia

Kuvituskuva. Kuva: © 2019 Bellahu123 / Pixabay
Kuvituskuva. Kuva: © 2019 Bellahu123 / Pixabay

Viikonloppu BB-talossa on sujunut varsin kahtiajakoisissa merkeissä. Perjantaina oli ohjelmassa Villen syntymäpäivät ja lauantaina BB-talossa juhlittiin halloween-hengessä.

Ville sai perjantaina syntymäpäiviensä kunniaksi aamuherätyksen hänen lapsiensa laulamalla onnittelulaululla, joka kuultiin talon kaiuttimista. Perjantain ohjelmassa oli myös mm. syntymäpäiväkakun tekeminen Villelle, josta katsojat saivat valita parhaan. Paras kakku oli Anulla, joka sai valita 25 rahnaa tai 250 euroa.

Illalla Ville sai ehkä suurimmat haaveensa taloon, mitä hän oli toivonut. Ensin hän sai syödä rullakebabia ja sitten taloon tuli Raamattu, jota Ville luki ääneen tippa linssissä. Muut asukkaat kuuntelivat sohvalla, kun Ville luki. Big Brother antoi Villelle myös syntymäpäivälahjaksi käynnin sunnuntaina Redin Föönissä Jukan kanssa, jonka Ville valitsi seurakseen Fööniin.

Lauantaina tunnelma muuttui täysin, kun BB-talossa vietettiin halloweenia. Kevin oli saanut torstaina Big Brotherilta salatehtävän, jossa hänen piti hankkia Redissä sijaisevasta kaupasta seitsemässä minuutissa halloween-asut kaikille asukkaille. Ennen kuin asukkaat saivat asunsa, heidän piti launtaina päivätehtävässä koristella talo halloween-henkiseksi ja kovertaa itselleen halloween-kurpitsat.

Päivätehtävä onnistui ja asukkaat saivat Kevinin valitsemat asut. Edellisen päivän synttärisankari Ville suhtautui halloween-teemaan hieman nihkeästi, koska se soti hänen uskonnollista ajatteluaan vastaan. Ville osallistui päivän ohjelmaan varsin minimaalisesti osallistumaan muutamaan keskusteluun, pukeutumalla ja nauttimalla Big Brotherin asukkaille toimittamia pizzoja.

Muut asukkaat olivat täysillä mukana halloween-bileissä, vaikka alkoholitarjoilua ei ollutkaan. Big Brother toi sen esille kirjeessä, että asukkaille olisi ollut alkoholia tarjolla, "mutta..." Big Brother kiusasi asukkaita erilaisilla äänillä pelottelemalla, erityisesti Anua ja Keviniä. Talossa kuului kuiskausäänellä Anun ja Kevinin nimeä ja muita ääniä, jotka sai Anun välillä kirkumaan.

Pappa palasi taloon

Big Brotherin tekemät pelottelut innostivat miesasukkaita pelottelemaan lähinnä Anua. Lisäjännitystä iltaan toi tämän viikon viikkotehtävästä tuttu pappa, joka palasi BB-taloon. Pappa ilmestyi taloon aina silloin tällöin ja Anu oli peloissaan. Alkuviikosta pappaa pelästynyt Kevin ei enää pelästynyt pappaa. Kristian, Helmeri ja Jukka perustivat halloween-asuissaan supersankarijengin, joka lähti metsästämään pappaa ja suojelemaan Anua aina, kun pappa ilmestyi taloon.

Hämmentävin hetki papan kanssa oli hieman kello 22:n jälkeen, kun hän jälleen tuli taloon. Pappa meni keittiöön, jossa hän paiskoi laseja keittiön lattiaan tiskikoneesta. Muutama lasi meni rikki, jonka jälkeen pappa heitti maahan vielä pyykinkuivaustelineen, jonka jälkeen pappa poistui talosta. Ville alkoi siivota keittiössä papan tekemiä sotkuja ja ihmetteli, olisiko sotkut jääneet aamuun asti ilman häntä. Kaikki asukkaat Anua ja Villeä lukuun ottamatta lähtivät puimaan tapahtunutta retronurkkaukseen.

Ville oli odottanut jo pitkään lupaa mennä nukkumaan, mutta Big Brother jatkoi asukkaiden pelotteluaan ja tämä ärsytti Villeä. Ville oli myös ärsyyntynyt pelottelusta aiheutunutta kiljuntaa ja muuta meteliä. Suurinta osaa asukkaita ei pelottelut haitanneet ja he jatkoivat hauskanpitoaan pappaa metsästäessään.

Viimeisen visiitin taloon pappa teki makuuhuoneeseen, johon pappa oli tullut useasti aiemmin. Sängyssään maannut Anu oli peloissaan, kun pappa käveli peitto ja tyyny kainalossaan Anun viereiselle sängylle ja näytteli nukkuvansa. Pappa pelotteli muutamaan otteeseen, kunnes lähti käymään vessassa.

Tämän jälkeen pappa oleskeli hetken kylpyhuoneessa ja sitten pappa alkoi hyvästellä asukkaita. Viimeiseksi pappa palasi makuuhuoneeseen, otti petivaatteensa ja kumarsi vielä makuuhuoneessa olleille asukkaille. Pappa poistui talosta makuuhuoneen ulko-ovesta ja asukkaat päättelivät, että pappa poistui nyt lopullisesti. Hetken päästä Big Brother toivotti asukkaille hyvää yötä.

Levoton halloween oli päättynyt ja asukkaat saivat rauhoittua yöhön.

Artikkelia päivitetty 27.10.2019 kello 11:42: Korjattu Raamattu kirjoitetuksi isolla alkukirjaimella.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.