Kristian ja Kevin ovat ensimmäisinä turvassa tämän viikon häätöäänestyksestä

Video: Asukkaat saavat kuulla Kevinin ja Kristianin olevan turvassa häätöäänestykseltä. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Big Brotherin tämän viikon erikoisäänestyksen ensimmäinen vaihe on päättynyt. Äänestyksen perusteella häätöäänestyksen tällä viikolla varmasti välttävät Kristian ja Kevin.

Tällä viikolla katsojat saavat päättää, ketkä asukkaista ovat häätöäänestyksessä, eikä asukkaat pääse tällä viikolla nimeämään toisiaan. Katsojaäänestys etenee vaiheittain ja ensimmäinen vaihe päättyi vajaa tunti sitten. Äänestyksen tulokset julkistettiin hetki sitten ja niiden perusteella häätöäänestykseltä turvassa ovat Kristian ja Kevin.

Kevin oli ensimmäisen äänestysvaiheen ykkönen kerättyään 33 % annetuista äänistä ja Kristian tuli toiseksi 25 %:n ääniosuudella. Kolmanneksi jäänyt Helmeri jäi 11 prosenttiyksikön päähän Kristianista. Äänestyksen hännille kymmenenneksi jäi Milla saatuaan 2 % annetuista äänistä.

Asukkaat kutsuttiin sohvalle, kun BB-talossa oli stressitaso-viikkotehtävä käynnissä. Big Brother kuulutti asukkaille, että Kevin ja Kristian ovat turvassa häätöäänestykseltä. Sohvilla olevat asukkaat olivat yllättyneen näköisiä, kun kuulutus kaikui talossa. Heti nimien selvittyä alkoi spekulointi, mitä tämä tarkoittaa.

Osa asukkaista pohti, että Kristain ja Kevin ovat suojassa nimeämisiltä, mutta sitten heitettiin idea, että he kuulevat myöhemmin lisää nimiä ja loput jäävät häätöäänestykseen. Milla meni ensimmäisten joukossa onnittelemaan Keviniä ja hän oli aidosti iloinen hänen puolestaan. Kristian hieman vitsaili, ettei Milla ollut hänen puolestaan iloinen. Milla totesi tähän, että on, mutta enemmän Kevinin puolesta.

Viikkotehtävän sinisessä ryhmässä oleva Kevin sai onnittelut myös omalta ryhmältään ja häneltä kysyttiin, miltä suoja häätöäänestykseltä tuntuu. Kevin totesi tuntuvan hyvältä ja hän pohti, että jotkut muutkin ehkä ovat häntä äänestäneet kuin pelkät kaverit. Myös Kristianin suosiota mietittiin ja asukkaat muistelivat, että hänet äänestettiin muutamia viikkoja sitten parhaan puheen pitäjäksi.

Kovin suuria tunteenpurkauksia ei äänestystuloksen julkistus aiheuttanut. Pian tulosjulkistuksen jälkeen asukkaat palasivat viikkotehtävän asetelmiin, jossa punainen ryhmä yrittää kasvattaa stressitasojaan yli keskiarvon ja sininen ryhmä yrittää jäädä niiden alle.

Kahdeksan muuta BB-talossa olevaa asukkasta jatkaa erikoisäänestyksen toiseen vaiheeseen ja jälleen huomenna selviää, ketkä kaksi seuraavaa asukasta ovat turvassa häätöäänestyksellä. Toisen vaiheen äänestys on käynnistynyt ja se päättyy huomenna kello 22.00.

Erikoisäänestys: Kaksi parasta turvassa häätöäänestykseltä - 1. kierroksen tulokset ma 30.9.2019:

Kevin     33 % (turvassa häätöäänestykseltä)
Kristian 25 % (turvassa häätöäänestykseltä)
Helmeri 14 %
Ville 9 %
Anu 6 %
Tuula 3 %
Kimmo 3 %
Jukka 3 %
Mira 2 %
Milla 2 %

Lähde: Bigbrother.fi / Nelonen Media

Ensimmäisen äänestyskierroksen tulokset BB-nettisivuilla

Toisen äänestyskierroksen äänestysohjeet BB-nettisivuilla

Artikkelia päivitetty 30.9.2019 kello 23:21: Tekstiä päivitetty kauttaaltaan.
Artikkelia päivitetty 30.9.2019 kello 23:44: Ensimmäisen kierroksen lopulliset tulokset lisätty.
Artikkelia päivitetty 1.10.2019 kello 00:11: Video lisätty.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.