Helmerille koskemattomuus laatikkoleikissä, Milla neuvotteli itselleen rahat

Asukkaat pahvilaatikoissa koskemattomuuskilpailussa. Kuva: © 2019 Nelonen Media.
Asukkaat pahvilaatikoissa koskemattomuuskilpailussa. Kuva: © 2019 Nelonen Media.

Asukkaat osallistuvat lauantaina koskemattomuuskilpailuun, jossa panoksena on koskemattomuus ensi viikon nimeämisissä. Saadakseen koskemattomuuden, asukkaan on oltava pahvilaatikossa viimeisenä.

Lauantain ratoksi Big Brother päätti järjestää BB-talossa koskemattomuuskilpailun. Asukkaat asettuvat ylösalaisin käännettyihin pahvilaatikoihin ja heidän on tarkoitus pysyä siellä mahdollisimman pitkään. Viimeisenä pahvilaatikossa oleva asukas voittaa koskemattomuuden ja 50 rahnaa taloon tai 500 euroa ulkomaailmaan.

Asukkaat asettuivat pahvilaatikoihin olohuoneessa. Pahvilaatikot olivat kuin lahjapaketteja, sillä tänään BB-talossa vietetään myös Kevinin syntymäpäiviä. Jokaisen lahjapaketin päällä oli pakettikortti, jossa oli laatikossa olevan asukkaan nimi esimerkiksi seuraavalla tekstillä: "Paljon onnea Kevin! Toivoo Milla."

Syntymäpäiväsankari Kevin oli ensimmäinen asukas, joka poistui pahvilaatikostaan reilun 1,5 tunnin jälkeen. Seuraavina laatikoistaan poistuivat Anu ja Milla. Anu ei halunnut paljastaa vielä kisassa mukana olleille, että hän on jo luovuttanut ja näytti Millalle sormi suun edessä, että ei paljastaisi Anua. Ainakin Millalla syy luovuttaa tehtävä oli armoton pissahätä, kun aikaa oli kulunut reilut kaksi tuntia.

Seuraavia luovuttajia Millan jälkeen saatiin odottaa yli tunti. Kristianin, Jukan, Villen, Helmerin ja Kimmon kisatessa palkinnoista viisikko keskusteli mm. kilpailun aiheuttamasta dilemmasta, jonka Big Brother on heille luonut. He pohtivat, pitäisikö heidän juhlia ennemmin Kevinin synttäreitä kuin taistella koskemattomuudesta laatikossa. Pian keskustelun jälkeen kilpailun luovutti Jukka.

Keskustelu koskemattomuuskilpailun aiheuttamasta moraalisesta dilemmasta alkoivat jäljellä olevat asukkaat miettimään erilaisia diilejä keskenään, miten kilpailu saataisin nopeammin päätökseen. Joitakin  minuutteja Jukan luovuttamisen jälkeen Kristian ehdotti sopimusta, jossa hän saisi voittajalta tupakkaa, jos hän luovuttaa ja tähän suostuttiin. Enää kilpailussa olivat mukana Ville, Helmeri ja Kimmo.

Tässä vaiheessa kuvaan astui kisasta jo ajat sitten luovuttanut Milla. Hän tuli ehdottamaan jäljellä olevalle kolmikolle, että hän antaisi voittajalle 50 rahnaa, jos saisi voittajalta 500 euroa matkakassaansa ulkomaailmassa. Helmeri suostui Millan ehtoihin ja kilpailussa mukana olijat pääsivät sopimukseen, että Helmeri saa voittaa kisan, jos hän jakaa Millalta saamansa 50 rahnaa Kimmolle ja Villelle.

Ville pohti hetken aikaa sopimusta, mutta, kun kävi ilmi, että Milla saisi Helmerin voitolla täydennystä matkakassaansa, pystyi Villekin hyväksymään ehdot. Ensimmäisenä kolmikosta luovutti Kimmo ja sitten siis pienen pohdinnan jälkeen Ville. Helmeri jäi näin ollen viimeiseksi ja hän sai  koskemattomuuden ensi viikon nimeämisissä ja hän ottaa 500 euroa 50 rahnan sijaan. Tämä on ensimmäinen kerta, kun asukas tällä kaudella valitsee oikean rahan rahnan sijaan tehtäväpalkintona.

Helmeri vietti pahvilaatikossa noin 3 tuntia 48 minuuttia. Helmeri otti voittonsa ja saamansa koskemattomuuden varsin tyynesti, eikä hän usko sillä olevan hirveästi merkitystä. Kaikkein onnellisin koskemattomuuskilpailun lopputuloksesta oli todennäköisesti Milla, joka sai varsin konkreettisen palkinnon, jota hän voi hyödyntää matkustamiseen ulkomaailmassa.

Jos koskemattomuuden olisi voittanut joku tällä viikolla häätöäänestyksessä ollut asukas ja hänet olisi häädetty sunnuntaina, olisi häädetty asukas saanut testamentata koskemattomuuden jollekin toiselle asukkaalle. Nyt, kun Helmeri voitti koskemattomuuden, hän on suojassa nimeämisiltä ensi viikolla. Saamaansa palkintoa Helmeri ei pysty testamenttaamaan, mutta ottaessaan palkinnon toisen osan rahana, Big Brother ei pysty sitä kontrolloimaan, miten hän käyttää sitä ulkomaailmassa.

Laatikkoleikin päätyttyä asukkaat jatkoivat Kevinin syntymäpäivien viettämistä mm. valmistamalla Kevinille vegaanisen illallisen ja luvassa on myös iltaohjelmaa.


Tulosta   Sähköposti