Janne, Aleksi, Pinja ja Markku nimettiin seitsemänteen häätöäänestykseen

Big Brother Suomi VIP -logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi VIP -logo. Kuva: © Nelonen Media.

Asukkaat nimesivät perjantaina toisiaan häätöäänestykseen jo seitsemättä kertaa tällä kaudella. Lauantaina ratkeavaan häätöäänestykseen joutuivat Janne Porkka, Aleksi Valavuori, Pinja Sanaksenaho ja Markku Pulli.

Julkkis-BB-kauden viimeisenä perjantaina asukkaat kävivät jälleen nimeämässä. Ennen nimeämisiä oli vuorossa kuitenkin nimeämiskilpailuna katulätkäottelu, jonka siniset voittivat 14-6. Nimeämiskilpailun voitosta siniset saivat käyttöönsä tuplanimeämispisteet näihin nimeämisiin.

Nimeämisissä turvassa oli Roni Bäck, joka voitti koskemattomuuden torstain haastetehtävässä. Kaikki muut asukkaat olivat nimettävissä. Sinisen joukkueen jäsenet antoivat neljä pistettä sille asukkaalle, jonka haluaisivat eniten ulos talosta ja kaksi pistettä sille, jonka haluavat toiseksi eniten ulos talosta. Punaisella joukkueella oli normaalisti käytössään kaksi pistettä ja yksi piste.

Asukkaat nimesivät varsin kovat nimet seitsemänteen häätöäänestykseen. Eniten nimeämispisteitä keräsi Janne, mikä ei ole yllätys, sillä mies on ennenkin ollut nimettynä häätöäänestyksessä. Aleksi keräsi toiseksi eniten pisteitä ennen Pinjaa ja Markkua. Häätöuhan alla olevista asukkaista vain Pinja ei ole ennen ollut häätöäänestyksessä, mikä vaikuttikin muutamien asukkaiden syyhyn nimetä Pinja.

Nimeämiskilpailun ja nimeämisten jälkeen asukkaat juhlivat torijuhlien merkeissä sinisen joukkueen mestaruusottelun voittoa sekä Suomen jääkiekkomaajoukkueen vuoden 2011 maailmanmestaruuden huomista kymmenvuotispäivää. Iltaa juhlittiin Pojun liveartistivierailun ja lätkäaiheisen musiikin parissa, unohtamatta "pojan" saunomista ruoan ja juoman kera. Juhlien jo hieman laannuttua asukkaita odottaa vielä tieto nimeämisten tuloksista.

Ruokapöydän ääressä keskustelemassa olleet asukkaat keskeytettiin Big Brotherin ilmoituksella nimetyistä asukkaista. Kaiuttimista kuului neljä nimeä, jonka jälkeen asukkaat kertoivat tuntojaan. Asukkaat yllättyivät Pinjan nimettynä olosta, mutta hän ei itse tuntunut olevan millänsäkään ja arveli joutuneensä häätöäänestykseen, koska ei ole siellä ollut. Muut asukkaat vitsailivat katsojien reaktioista mielenkiintoisesti toteamalla, että katsojat ihmettelevät "onko tuolla tuollainenkin asukas ollut" viitaten Pinjaan.

Aleksi ei yllättynyt omasta nimestään, mutta totesi, ettei olisi arvannut oikein kaikkia kuultuja nimiä. Pöydän ääressä nimeämistuloksia kommentoitiin jo aiemmilta kerroilta tutuilla kommenteilla, kuten "peli on alkanut" ja heitettiinpä sieltä, että "kodin leikkiminen on loppunut". Suurimmat naurunremakat aiheutti vitsailu Nina Mikkosen talossa pysymisestä kerrasta toiseen - nainen, kun ei nyt ole edes häätöäänestyksessä.

Seitsemäs häätöäänestys on käynnissä ja häätöuhan alla olevasta nelikosta häädetään yksi ulos talosta lauantaina.

Äänestysohjeet BB-nettisivuilla
Nimeämisperustelut BB-nettisivuilla

Lue myös:
Julkkis-Big Brotherin katulätkämestaruus jaossa nimeämiskilpailussa (14.5.2021)

Artikkelia on päivitetty 14.5.2021 kello 23.03: Uutista on päivitetty kauttaaltaan.
Artikkelia on päivitetty 14.5.2021 kello 23.21: Lisätty nimeämistulosten jälkeiset reaktiot.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.