Minnaa ei saa nimetä, luovuttaa nimeämispisteensä toiselle

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.

BB-taloon viime sunnuntaina palanneella Minnalla on rooli kahdeksannen viikon nimeämisissä. Häntä ei saa nimetä häätöäänestykseen ja hän joutuu luovuttamaan nimeämispisteensä yhdelle asukkaalle.

Minna palasi taloon tavallisena asukkaana, mutta hänelle ei ole mahdollisuutta voittaa Big Brotheria, eikä häntä voi nimetä häätöäänestykseen. Tällä viikolla Minnalla on kuitenkin oma erityinen vaikutuksensa nimeämisiin, jotka pidettiin perjantaina. Kaikki voitosta yhä kilpailevat asukkaat saivat antaa nimeämispisteitä kaikille muille paitsi Minnalle.

Turvassa häädöltä oleva Minna ei saa antaa nimeämispisteitä, vaan hän joutuu luovuttamaan ne toiselle asukkaalle. Minna ei saa kertoa muille asukkaille tästä, eikä lisänimeämispisteet saava asukas saa tietää tästä. Minnalta pisteet käyttöönsä saava asukas antaa siis nimeämispisteensä tuplana tietämättä tästä.

Asukkaille paljastettiin perjantai-iltana, että Minna ei saanut antaa kellekään nimeämispisteitä, vaan hän sai valita, kelle hän lahoittaa pisteensä. Asukkaille ei kerrottu, kelle Minna pisteensä antoi.

Talossa muutamilla oli vaikea ymmärtää, miten päin tuplaus menee. Esimerkiksi Jasmiina luuli, että asukkaan saamat pisteet tuplataan, mutta hänelle selvennettiin, että joku asukas saa jaettavakseen tuplapisteet Minnalta.

Kuka asukkaista saa Minnan pisteet käyttöönsä, selviää vasta lauantain BB-päivittäislähetyksessä, jossa myös käynnistyy kauden kahdeksas häätöäänestys.

Big Brother Suomi lauantaina kello 22.30

Nyt on tvistiä! Näin Minna vaikuttaa tämän viikon nimeämisiin (BB-nettisivut)

Artikkelia on päivitetty 29.10.2021 kello 20.45: Lisätty tieto asukkaiden saamasta tiedosta Minnan roolista nimeämisissä.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.