Milla ja Ville ovat viidentenä ja kuudentena suojassa häädöltä tällä viikolla

Big Brother Suomi logo. Kuva: © 2019 Nelonen Media.
Big Brother Suomi logo. Kuva: © 2019 Nelonen Media.

Viidennen viikon erikoisäänestyksen kolmas vaihe päättyi keskiviikkoiltana ja Milla ja Ville pääsivät viidentenä ja kuudentena asukkaana turvaan häätöäänestykseltä. Vielä neljä asukasta jännittävät, kuka heistä on tällä viikolla varmasti turvassa häädöltä.

Enää kuusi asukasta oli mukana erikoisäänestyksessä, kun Kevin, Kristian, Anu ja Helmeri olivat päässeet jo turvaan häätöäänestykseltä maanantaina ja tiistaina. Nyt huojentavan tiedon Big Brotherilta saivat Milla ja Ville.

Illan tunnelmaa oli kiristänyt Miran ja Kristianin välinen riita, joka tosin oli sovittu, kun asukkaat jännittivät sohvalla seuraavina häätöäänestyksellä turvassa olevia asukkaita. Ensimmäisenä turvassa sai kuulla olevansa Ville, joka välittömästi kiitti katsojia. Tähän perään kuului Millan nimi ja naisen naama kääntyi heti hymyyn. Asukkaat spekuloivat, tuleeko kolmas nimi, koska Big Brother ei sanonut Villen ja Millan väliin ja-sanaa, mutta illan nimet jäivät kahteen.

Ville oli oma rauhallinen itsensä ja hän totesi, että hänellä on koskemattomuus häätöäänestyksessä jo toistamiseen. Ville oli suojassa nimeämisiltä toisella viikolla, kun hän oli onnistunut varkaana ensimmäisessä viikkotehtävässä. Millalle häätöäänestyksen välttäminen oli suuri helpotus, sillä eilisessä väliaikatilanteessa hän oli ollut viimeisenä, joka oli stressannut punapäätä. Anu oli yksi onnittelijoista ja muistutti Millaa tästä käänteestä äänestyksen suhteen.

Erikoisäänestyksen kolmannessa vaiheessa Milla keräsi eniten ääniä saatuaan 32 % annetuista äänistä. Kolme kertaa häätöäänestyksessä ollut Ville saa tällä viikolla vapaaviikon oltuaan äänestyksen toinen 28 %:n ääniosuudella. Kolmanneksi keskiviikkona päättyneessä äänestyksessä jäi Kimmo, joka jäi noin kuuden prosenttiyksikön päähän Villestä.

Ennen erikoisäänestyksen viimeistä vaihetta äänestyksen kolme vähiten ääniä saanutta asukasta ovat neljäntenä ollut Mira, viidentenä ollut Jukka ja kuudenneksi jäänyt Tuula. Äänet nollataan, kuten aiemmissakin vaiheissa, kun neljäs ja viimeinen vaihe alkoi torstai-iltana, jossa ovat siis mukana Kimmo, Mira, Jukka ja Tuula. Yksi heistä välttää häätöäänestyksen tällä viikolla.

Neljännen äänestysvaiheen kolme vähiten ääniä saanutta asukasta joutuu tämän viikon häätöäänestykseen ja yksi heistä häädetään ensi sunnuntaina BB-talosta. Tällä viikolla ei järjestetä nimeämisiä.

Neljäs äänestysvaihe on käynnistynyt ja se päättyy huomenna torstaina kello 22.00. Seitsemäs turvaan pääsevä asukas selviää Big Brother Suomi -lähetyksessä Jimillä klo 21.30 alkaen. Samalla selviävät häätöäänestykseen joutuvat asukkaat.

Erikoisäänestys: Kaksi parasta asukasta turvassa häätöäänestykseltä - 3. kierroksen tulokset ke 2.10.2019:

Milla   32 % (turvassa häätöäänestykseltä)
Ville 28 % (turvassa häätöäänestykseltä)
Kimmo 22 %
Mira 9 %
Jukka 5 %
Tuula 4 %

Lähde: Bigbrother.fi / Nelonen Media.

Erikoisäänestyksen viimeisen vaiheen äänestysohjeet BB-nettisivuille

Erikoisäänestyksen kolmannen vaiheen tulokset BB-nettisivuilla

Artikkelia päivitetty 2.10.2019 kello 23:51: Tekstiä päivitetty kauttaaltaan, lisätty äänestystulokset ja linkit.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.