Muotinäytös BB-talossa, Ville ei osallistunut

Video: Asukkaiden järjestämä muotinäytös BB-talossa. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Lauantai oli toistaiseksi tämän kauden rauhallisin päivä BB-talossa. Ohjattua toimintaa ei juuri ollut, niinpä asukkaat joutuivat keksimään itselleen tekemistä.

Aamupäivällä Big Brother järjesti asukkaille mikrofonikoulutuksen, koska asukkailla ei ollut vielä mikrofonisäännöt hallussa. Asukkaille annettiin kaksi päivää aikaa ottaa säännöt haltuun tai mikrofonin huonosta käytöstä voi tulla jopa rangaistuksia. Big Brother delegoi mikrofonikoulutuksen Timolle, joka piti perusteellisen koulutuksen aina teoriasta lähtien.

Päivällä Big Brother toimitti asukkaille hyötykasveja, jotka täytyi laittaa kasvamaan keittiössä sijaitsevaan "kasvimaahan". Juuri muuta merkittävää ohjelmaa Big Brother ei tänään asukkaille tarjonnut, mutta asukkaat eivät jääneet makoilemaan sohville. Anu, Tarina ja Mira järjestivät muille asukkaille imitointishow'n muista asukkaista ja illalla oli vielä muotinäytös.

Imitointishow'ssa naiset olivat poimineet muutamista asukkaista heidän piirteitään ja sanomisiaan, mitä talossa on tullut ilmi. Ensin he miettivät ja harjoittelivat ja sen jälkeen tekivät esityksen muille asukkaille olohuoneessa. Aivan kaikkia asukkaita ei imitoitu, sillä asukaita oli jo imitoitu aiemmin tällä viikolla. Nyt hauskassa esityksessä olivat mukana ainakin Jukka, Tuula ja Ville.

Asukkaat olivat jo jonkin aikaa miettineet muotinäytöksen järjestämistä ja tänään oli sen aika. Muotinäytöksen juontajina malleina Anu, Kristian, Kevin, Tarina ja Helmeri, joista Kevin ja Anu myös juonsivat. Keskustelua etukäteen aiheutti etenkin Kristianin pukeutuminen naiseksi, joka arvelutti muunsukupuolista Keviniä, ettei muotinäytös muuttuisi pilkaksi vain siksi, että miehen pukeutuminen naiseksi on toisten mielestä hauskaa. Kristian sai perusteltua, että kyseessä on drag-show, eikä sketsishow.

Muotinäytöksen teemana oli arvokkuus. Anulla oli päällään kaunis mekko, Helmerilla ja Tarinalla business-look, Kristianilla hame ja rintaliivit ja Kevinillä paita, nahkahousut ja saappaat. Muut asukkaat Villeä lukuun ottamatta toimivat yleisönä. Ville ei osallistunut terassilla järjestettyyn muotinäytökseen, tosin hän seurasi sitä samalla, kun kävi pihan ulkosuihkussa.

Ilta BB-talossa jatkui tämän jälkeen rauhallisissa tunnelmissa.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.