Kristian kokkasi sunnuntailounaan asukkaille

Kristian. Kuva: © 2019 Nelonen Media.
Kristian. Kuva: © 2019 Nelonen Media.

Katsojat äänestivät lauantaina, kuka asukkaista pääsee kokkaamaan muille asukkaille sunnuntaina lounaan. Äänestyksen voitti jälleen kerran Kristian.

Kristianista näyttää nousevan katsojien suosikki, mikä oli jo ennustettavissa mm. alkukauden nettimeemien ja sosiaalisen median kommentointien perusteella. Suosio jatkuu erilaisissa Big Brotherin järjestämissä äänestyksissä, kuten esimerkiksi perjantain netin puheäänestyksessä ja nyt hybridi-tv:n kokkausäänestyksessä.

Äänestyksen tulos julkistettiin BB-taloon lauantai-iltana. Kristian oli yllättynyt tuloksesta, jonka jälkeen hän hermoili, mitä hän tekee sunnuntaina lounaaksi. Muut asukkaat muistuttivat, että Kristianin on tehtävä myös vegelounas, jotta kaikki voivat syödä. Aluksi Kristian pohti, että teke vain yhden ruoan, joka sopii kaikille, mutta nukkumaan mennessä Kristian puhui, että tekisi sittenkin eri ruokavaihtoehtoja.

Kristian aloitti lounaan valmistamisen sunnuntaina ennen puolta päivää. Lounaaksi Kristian päätti tehdä lopulta saman ruoan kaikille, joka oli vegaaninen chili con carne, josta Kristian teki oman versionsa, vegaanisen "chili con glanden". Valmistaessaan ruokaa Kristian tutki ainesosien tuoteselosteita, että ne olivat varmasti vegaanisia, jotta ruoka sopii kaikille.

Ruoan valmistus sujui hyvin, vaikka välillä tuoteselosteita oli vaikeita tulkita. Muita asukkaita pyöri samaan aikaan keittiössä, mutta he eivät saaneet auttaa katsojaäänestyksen voittanutta Kristiania. Valmistuksen edetessä asukkaat kehuivat Kristiania, kuinka hyvin lounaan tekeminen onnistui. Kristian varoitti etukäteen huumorilla, että maistamisen jälkeen kellään ei ole enää nälkä, kun ruoka ei ole hyvää.

Pieniä ongelmia Kristianille tuotti porkkanat, jotka hän laittoi hieman liian myöhään ja viivästytti hieman lounasta. Kristian totesi, että porkkanat voivat jäädä hieman koviksi, mutta ompahan hieman purentavastusta. Lopulta asukkaat pääsivät syömään, eikä ruokapöydässä mitään napinaa kuulunut, vaan kaikki söivät aterian hyvillä mielin.

Lounaan jälkeen keittiömestari Kristian vielä siivosi jälkensä keittiössä ja näin hän oli tehtävän suorittanut.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.