Tarina häädettiin neljäntenä BB-talosta - Dramaattinen häätö mursi Millan ja Kevinin

Video: Elina Kottonen haastattelee Tarinaa häädön jälkeen. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Kauden neljäs häätöäänestys päättyi sunnuntaina dramaattisiin tunnelmiin. Neljäntenä häätöäänestyksen tuloksen perusteella BB-talosta häädettiin Tarina.

Häätöäänestyksessä tällä viikolla olivat Tarina, Ville ja Jukka, joista Tarina ja Ville olivat jo kolmatta kertaa nimettynä, mutta Jukalle häätöäänestys oli ensimmäinen. Häätöäänestyksessä vähiten ääniä sai Tarina ja hänet häädettiin BB-talosta neljäntenä asukkaana.

Tarinan häätö aiheutti dramaattisia tunnelmia erityisesti Millassa ja Kevinissä. Kumpikin murtui Elina Kottosen kertoessa häätöäänestyksen tuloksen. Tarina sen sijaan otti tuloksen suhteellisen rennosti ja halattuaan asukkaat, hän piti innostavan puheen. Lyhyessä puheessaan Tarina kehoitti asukkaita pitämään huolta toisistaaan. Ennen Tarinan lähtöä talosta asukkaat vielä tekivät ryhmähalin.

Milla ja Kevin olivat aivan rikki häädön jälkeen. Milla itki vuolaasti ja Kevin oli kuin hengenahdistuksen saaneena. He eivät olleet uskoa, että heidän läheisin asukkaansa oli juuri häädetty. Helmeri yritti rauhoitella tilannetta sanomalla, että ei tässä mene enää kuin kuusi viikkoa, kun he näkevät varmasti toisensa uudestaan. Samaan aikaan, kun Milla ja Kevin surivat, Jukka taustalla iloitsi jäämistään taloon ja vakuutti pistävänsä jatkossa täysillä likoon, jota Ville komppasi.

Studioon saapunut Tarina oli iloinen, vaikka hänet oli juuri häädetty. Tarina uskoi, että hän on pääsemässä kohti tavoitettaan, että hän pystyy toimimana niin, ettei kukaan voi vaikuttaa hänen ajatuksiinsa itsestään ja osaltaan tätä hän lähti BB-talosta hakemaan. Ajastaan BB-talossa Tarina totesi Elinalle, että aluksi hän keskittyi talossa keskusteluihin, sitten hän kärsi hyökkäävästä ja epäkunnioittavasta kohtelusta talosta ja sen esiin ottamiseen, joka kostautui konfikteina lähinnä Kristianin kanssa. Viimeisellä viikolla Tarina käytti aikaa itsetutkiskeluun, miksi hän on niin usein häätöäänestyksessä.

Saamiaan nimeämispisteitä Tarina ei päässyt kommentoimaan, mutta reaktioista voidaan nähdä, että hän yllättyi Villen antamista nimeämispisteistä, jossa käytännössä Ville ilmoitti keskustelleensa riittävästi Tarinan kanssa. Tarinaa huvitti Miran ja Tuulan antamat nimeämispisteet, joissa naiset sanoivat yhdeksi perusteluksi Tarinan tavan jättää tavaroitaan levälleen.

Kovin raskaasti ei Tarina häätöään ottanut, vaan kovimmat reaktiot koettiin BB-talossa. Tilanne talossa rauhoittui suoran lähetyksen päättymisen jälkeen, vaikka Kevin ja Milla olivat edelleen vaisuina.

Tarinan häädön jälkeen BB-taloon jäi kymmenen asukasta.

Tarina häädettiin täpärästi talosta, jätti positiiviset hyvästit: "Olen niin hyvällä matkalla!" (BB-nettisivut)

Artikkelia on päivitetty 29.9.2019 kello 22:57 / 23:13 / 01:23: Tekstiä päivitetty kauttaaltaan. / Tarkennettu Tarinan haastattelua ja lisätty video / Linkki BB-nettisivuille lisätty.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.