Olli-Pekka häädettiin päivää ennen finaalia - BB-finalistit ovat selvillä!

Video: Olli-Pekka häädettiin päiväkirjahuoneen kautta. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Yllätyshäädöt ennen tämän vuoden BB-finaalia jatkuivat lauantaina. Vain vajaata vuorokautta ennen kauden 2020 finaalia BB-talosta häädettiin Olli-Pekka ja samalla BB-finalistit ovat selvillä.

Big Brotherin finaaliviikolle lähti kuusi asukasta, mutta lauantain jälkeen heitä on enää neljä. Perjantaina BB-talosta häädettiin Julia ja lauantaina tuli Olli-Pekan vuoro. Eilen asukkaille häädöstä ilmoitettiin postilla, jonka jälkeen Julia joutui lähtemään talosta. Tänään häätö tapahtui päiväkirjahuoneen kautta, jonne Olli-Pekka luuli, että hänet oli kutsuttu sinne kertomaan normaalisti fiiliksistään.

Voittajaäänestys jäädytettiin eiliseen tapaan häädön ajaksi ja jäädytyshetkellä voittajaäänestyksessä viidentenä ollut Olli-Pekka häädetään talosta. Häätö kerrottiin Olli-Pekalle kesken pk-huonekäynnin. Hänelle vain kerrottiin, että hän on tässä vaiheessa saanut vähiten ääniä ja hänet häädetään välittömästi. Olli-Pekka otti tiedon tyynesti vastaan.

Olli-Pekka saapui häätönsä jälkeen BB-viikkolähetyksen studioon, jossa häntä haastateltiin tuoreeltaan. Hän kommentoi yllätyshäätöään huikeaksi ja hänellä oli helpottunut fiilis, vaikka onkin talon ulkopuolella. Olli-Pekkaa harmitti, että häneltä jää kokematta finaalin jännitys. Ennen menoaan pk-huoneeseen hän ei uskonut tulevan häädetyksi, vaan kyse olisi peruskäynnistä. Haastattelussa Olli-Pekka uskoi, että hän voittaisi BB:n.

Nähtyään jäädytystilanteen äänestystulokset, Olli-Pekka kommentoi tilanteen tasaisuutta ja sadatteli Kristiinan johtopaikkaa. Olli-Pekan mukaan Kristiina ei tee talossa mitään, vain pesee hampaitaan ja nukkuu. Juuri talosta häädetty Olli-Pekka myönsi pelanneensa Ellan ulos talosta, jotta pääsi takaisin Artun lähelle.

Omista tunnelmistaan Olli-Pekka sanoi, että nyt oli ihana lähteä, mutta häntä harmitti, ettei nähnyt kaikkia päiviä talossa. Vielä Olli-Pekalla ei ollut pettymystä häädöstä, mutta hän uskoo, että se voi nousta pintaan myöhemmin. Kauden alussa Olli-Pekalla oli mielestään filtteri päällä, mutta näkyvimpien asukkaiden pudotessa hän nousi enemmän esille.

Arttu muodostui Olli-Pekalla tärkeimmäksi henkilöksi ja he lähentyivät entisestään Ellan häädön jälkeen. Samalla, kun Artun ja Ellan tiet katkesivat talossa, myönsi Olli-Pekka, että hänelle ja Artulle muodostui omanlaisensa symbioosi.

Taloon jääneet asukkaat saivat tietää Olli-Pekan häädöstä television kautta. Olli-Pekka sai lähettää videotervehdyksen suorana taloon. Asukkaat hämmästyivät, kun Olli-Pekka ilmestyi televisioon. He ryntäsivät television viereen ja sekalainen älämölö alkoi.

Asukkaat katsovat Olli-Pekan videotervehdystä. Kuva: © Nelonen Media.
Asukkaat katsovat Olli-Pekan videotervehdystä. Kuva: © Nelonen Media.

Videotervehdyksen aluksi Olli-Pekka pitää pienen show'n, jonka jälkeen hän kertoo asukkaille tulleen häädetyksi, kun hän sai vähiten ääniä. Erityistervehdyksen sai Paula, jota Olli-Pekka pyysi vilkuttamaan. Myös muut asukkaat vilkuttivat Olli-Pekalle ja olivat aivan fiiliksissä. Joel kehui Olli-Pekan show'ta tyylikkääksi.

Voittajaäänestyksen jäädytyshetkellä Olli-Pekalla oli vähiten ääniä, hän keräsi 18 % annetuista äänistä. Neljäntenä jäädytyshetkellä oli Paula 0,3 prosenttiyksikön erolla. Johdossa voittajaäänestyksessä oli tässä vaiheessa Kristiina saatuaan 22,9 % annetuista äänistä. Kun viidenneksi voittajaäänestyksessä jäänyt asukas oli selvillä, jatkui voittajaäänestys neljän asukkaan kesken ja tämän vuoden BB-finalistit ovat selvillä.

Big Brotherin voitosta tänä vuonna kilpailevat enää Arttu, Joel, Kristiina ja Paula. Heille jo annetut äänet pysyvät edelleen voimassa ja eniten ääniä saanut asukas on Big Brother 2020 -voittaja. Voittajaäänestys jatkuu sunnuntain finaalin loppuhetkille saakka.

Olli-Pekan häädön jälkeen BB-taloon jäi neljä asukasta.

Olli-Pekka häädettiin muilta salaa päiväkirjahuoneen kautta: “Voi vitsi, mikä twisti!” (BB-nettisivut)

Big Brother 2020 finaali Nelosella sunnuntaina 29.11.2020 kello 21.00-23.00

Artikkelia on päivitetty 29.11.2020 kello 00.25: Uutista on päivitetty kauttaaltaan.
Artikkelia on päivitetty 29.11.2020 kello 00.37: Jäädytyshetken äänestystilanne lisätty.


Tulosta   Sähköposti