Big Brotherin voittajaäänestys on käynnissä - Kuka voittaa sunnuntain finaalissa?

Big Brother 2021 -finalistit ovat Lasse, Aki, Jasmiina, Anssi ja Taavi. Kuvat: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.
Big Brother 2021 -finalistit ovat Lasse, Aki, Jasmiina, Anssi ja Taavi. Kuvat: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.

Suomen Big Brotherin 12. normaalikausi on finaaliviikollaan ja finaali on vuorossa ensi sunnuntaina. Tämän vuoden voittajaäänestys on käynnistynyt ja uusi BB-voittaja on joko Lasse, Aki, Jasmiina, Anssi tai Taavi.

Syyskuun 5. päivä käynnistyneessä BB-kaudessa 2021 tulee sunnuntaina täyteen 12 viikkoa. Big Brother 2021 -voittaja ratkeaa sunnuntain finaalissa, kun talossa on enää viisi asukasta. BB-finalistit ratkesivat perjantaina, kun kukaan asukkaista ei tarttunut Big Brotherin huutokauppatarjoukseen luopua finaalipaikasta 3 000 eurosta ja kaikki jäävät BB-taloon sunnuntaihin asti.

Voittajaäänestys Big Brotherin voittajasta käynnistyi perjantaina ja se jatkuu sunnuntain finaalin loppuhetkille saakka. Suomi saa uuden BB-voittajan joko Lassesta, Akista, Jasmiinasta, Anssista tai Taavista. Voittajaäänestyksessä äänestetään vain voittajaa ja eniten ääniä saanut finalisti voittaa Big Brotherin ja 30 000 euroa. Finalistit saavat lisäksi mukaansa perjantaina jakamansa summan, mikä ei kelvannut kenelläkään yksin huutokaupassa.

Talossa olevat finalistit ovat BB-talon alkuperäisasukkaita, jotka ovat olleet talossa siis ensimmäisestä päivästä alkaen. Sunnuntaina heille tulee täyteen kaikkiaan 85 päivää, joka on yhtä pitkä aika kuin viime syksyn Big Brotherissa. Finalisteja häädettäneen sunnuntaina BB-talosta yksitellen ulos talosta, kunnes talossa on enää kaksi finalistia jäljellä.

Voittajaäänestys jäädytetään aina, kun talosta häädetään finalisti ja äänestys jatkuu tämän jälkeen talossa yhä olevien finalistien kesken. Lopullisesti voittajaäänestys päättyy finaalin lopussa, kun kaksi finalistia on enää talossa.

Big Brother 2021 huipentuu finaalilähetykseen Nelosella ensi sunnuntaina kello 21.00 alkaen.

Big Brother 2021 finaali Nelosella sunnuntaina 28.11.2021 kello 21.00-23.00

Äänestysohjeet BB-nettisivuilla

Big Brotherin tarjous ei kelvannut asukkaille, potti meni kaikille jakoon (26.11.2021)

 

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.