Hyvää joulua ja onnea vuodelle 2022!

Hyvää joulua ja onnea vuodelle 2022! Kuva: © Pixabay.com.
Hyvää joulua ja onnea vuodelle 2022! Kuva: © Pixabay.com.

Jälleen on yksi BB-kausi takana päin ja vuosi päätöksessään. On aika rauhoittua viettämään joulua ja vuoden vaihtumista.

Big Brother 2021 päättyi noin kuukausi sitten Jasmiinan voittoon. Uusissa tiloissa järjestetty normikausi tarjosi uusia käänteitä ja yritystä uudistaa BB-formaattia, vaikka kaikki ei mennyt täysin nappiin.

Kauden päättyessä ei vielä vahvistettu Big Brotherin jatkoa, vaikka selkeitä viitteitä jatkosta saatiikin finaalilähetyksen loppujuonnossa. Tietoa jatkosta joudutaan odottamaan ensi vuoden puolelle, mutta vaikuttaisi aika suurelta ihmeeltä, jos vuonna 2022 ei Big Brotheria nähtäisi.

Nyt on kuitenkin joulun aika ja on hetki aikaa rauhoittua. Toivotan Big Brother Fanisivujen puolesta kaikille sivuston kävijöille ja lukijoille hyvää ja rauhallista joulua ja onnea uudelle vuodelle 2022! Palaamme BB-aiheisiin ensi vuoden puolelle, kunhan on uutta kerrottavaa.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.