Hyvää joulua ja onnea vuodelle 2020!

Hyvää joulua ja onnea vuodelle 2020! Kuva: © 2019 Pixabay.com.
Hyvää joulua ja onnea vuodelle 2020! Kuva: © 2019 Pixabay.com.

On aika rauhoittua joulun ja uuden vuoden viettoon. Big Brother Fanisivut toivottavat lukijoilleen hyvää ja rauhallista joulua ja onnea vuodelle 2020.

Takana on vuosi, jolloin nähtiin Big Brotherin paluu Suomen televisioon. Nelonen Media onnistui paluussa varsin hyvin ja BB otettiin pääosin ilolla vastaan. Uudesta kaudesta ei ole tullut vahvistusta, vaikka Nelonen Media oli tyytyväinen kauteen ja kaudesta pidettiin myös katsojien piirissä puutteistaan huolimatta.

Syksy 2019 oli hieno myös Big Brother Fanisivuille, joita seurasi iso määrä BB-faneja. Kiitos kaikille aktiivisesta seurannasta ja kommentoinnista niin tällä sivustolla kuin sosiaalisessa mediassa. Toivon, että pääsemme seuraamaan myös uusia BB-kausia Suomessa.

Tietoa Big Brotherin jatkosta joudutaan kuitenkin odottamaan vuoden 2020 puolelle, niinpä on hyvä hetki rauhoittua sitä ennen. Mahdollista jatkoa on aikaa spekuloida alkuvuoden aikana.

Toivotan Big Brother Fanisivujen puolesta kaikille sivuston kävijöille ja seuraajille hyvää joulua ja onnea uudelle vuodelle! Kiitos hienosta BB-syksystä!


Tulosta   Sähköposti