Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2016!

Joulun aika ja vuoden vaihde on tullut. On siis aika toivottaa hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille lukijoillemme.

Vuonna 2015 ei Suomessa nähty Big Brotheria, koska tuotannossa päätettiin pitää ainakin vuoden tauko. Vielä ei ole tietoa, palaako Big Brother Suomi jossain vaiheessa ruutuihin. Elämä kuitenkin jatkuu ennallaan ja joulu ja uusi vuosi tulevat, kuten ennenkin. Nyt on siis aika rauhoittua joulun pyhien ja vuoden vaihteen viettoon.

Kiitos kaikille sivuston seuraajille, jotka viihdyitte Big Brotherin Fanisivuilla myös välivuonna 2015! Seuraamme uutisointia Big Brotherin tiimoilta ja kerromme, mikäli BB:n televisiointitilanteessa tapahtuu muutoksia. Muuten Big Brotherin osalta jatkamme vuonna 2016 Suomen Big Brotherin taustojen ja historiatapahtumien uutisointia.

Toivotamme kaikille Big Brother Fanisivujen lukijoille rauhallista joulua ja menestystä vuodelle 2016!

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2016! Kuva: © 2015 Pixarbay, Fanisivut.net

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.