Pippa häädettiin BB-talosta ensimmäisenä

Video: Pippa häädettiin BB-talosta ensimmäisenä. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Sunnuntaina ratkesi tämän BB-kauden ensimmäinen häätöäänestys, kun neljä asukasta oli häätöuhan alla. Ensimmäisenä BB-talosta tänä syksynä häädettiin Pippa.

BB-talon asukkaat valmistautuivat sunnuntaina ensimmäiseen häätöpäiväänsä. Päivän ratoksi Big Brother oli järjestänyt päivätehtävän, jossa heidän piti laskea taloon kuulutetuista lottonumeroista numerokoodi, jolla taloon tuotujen laatikoiden numerolukot saa auki. Asukkaat saivat ratkaistua koodin ja he pääsivät kokeilemaan, mihin lukkoon se sopisi.

Pippa löysi laatikon, jonka lukko avautui saadulla koodilla. Hän löysi sieltä kirjeen, jossa kerrottiin, että hän on voittanut minuutin käynnin BB-valintaan ja hän saa tuoda sieltä kaiken, mitä minuutissa ehtii keräämään. Palkinto oli henkilökohtainen, joten muut asukkaat jäivät nuolemaan näppejään tästä päivätehtävästä.

Aikaa saatiin kulutettua luultavasti stressaavasta häätöpäivästä, mutta illan tullen tuleva häätötilanne alkoi konkretisoitua tuttujen sunnuntairutiinien alkaessa, kuten laukkujen tulemisella varastohuoneeseen. Häätöuhan alla olivat Aki, Anssi, Pippa ja Pekka, joista yksi häädetään tänään talosta.

Ensimmäisellä viikolla BB-talossa ei järjestetty nimeämisiä, vaan vihreän joukkueen Laura L., Lasse, Ville ja Laura R. laittoivat keltaisen joukkueen Akin, Anssin, Pipan ja Pekan häätöuhan alle. Asukkaat olivat neuvotelleet torstaina, että vihreä joukkue on turvassa häätöäänestykseltä ja tämän jälkeen selvisi, että he joutuvat valitsemaan häätöäänestykseen joutuvan joukkueen kolmesta muuta asukkaista koostuvasta joukkueesta.

Tänä syksynä häätöäänestyksissä jatketaan kevään julkkiskaudelta tutuksi tullutta käytäntöä. Häätöäänestyksestä pelastettiin turvaan eniten ääniä saanut asukas kesken häätölähetyksen. Tällä viikolla ensimmäisenä turvaan äänestettiin Aki. Tämän jälkeen kolme muuta häätöuhan alla ollutta asukasta joutuivat vielä jännittämään tuleeko häädetyksi vai ei.

Kauden uutuus häätölähetyksissä oli pikatehtävä, jonka saivat suorittaa Pippa, Anssi ja Pekka. Heidän piti valmistaa BB-talon pihalla kahdessa minuutissa mallin mukainen kuvia annetuista palasista. Tehtävä oli samalla vihje pulmamaratoniin, jota asukkaat pääsevät ratkomaan ensi viikolla. Kolmikko ei saanut mallikuvaa valmiiksi. Mikäli he olisivat onnistuneet, he olisivat ansainneet kymmenen sekuntia kauppa-aikaa asukkaille.

Pippa, Pekka ja Anssi suorittamassa pikatehtävää. Kuva: © Nelonen Media.
Pippa, Pekka ja Anssi suorittamassa pikatehtävää. Kuva: © Nelonen Media.

Häädettävä asukas selvisi häätölähetyksen lopussa, mutta se tehtiin hieman uudella tavalla. Häätöuhan alla vielä olleet Anssi, Pippa ja Pekka lähetettiin äänestysajan päätyttyä talosta erilliseen häätöhuoneeseen, johon kuljettiin häätöoven kautta. Anssi, Pippa ja Pekka halasivat taloon jääneet asukkaat ennen siirtymistä häätöhuoneeseen.

Hämyisessä häätöhuoneessa kolmikko seisoi rivissä, kun juontaja Elina Kottonen otti sinne yhteyttä. Häätökolmikko sai koruttomasti kuulla, että ensimmäisenä talosta häädettiin Pippa. Pippa halasi Pekan ja Anssin ja poistui sitten kohti BB-studiota. Hetken päästä taloon palanneet Anssi ja Pekka kuvasivat häätöhuonetta kuumottavaksi paikaksi. Pekka totesi, ettei enää halua joutua häätöäänestykseen häätöhuoneen vuoksi.

Samoihin aikoihin Pippa oli studiossa Elinan haastateltavana. Elinan kysyessä Pipan tuntoja, hän kritisoi BB-taloa, se oli hänelle pettymys. Pippa olisi itse tehnyt siitä erilaisen. Hän olisi myös halunnut taloon hieman erilaisia asukkaita. Pipan mielestä asukaskokoonpanossa oli kyllä erilaisia persoonia, mutta se oli hieman tasapaksu.

Omasta itsestään Pippa ei ehtinyt näyttämään kaikkea. Hän halusi antaa tilaa muille, eikä näyttänyt sellaista puolta, millainen hän työyhteisössä. Suikussa käymiset ja aamuisin kirkkaat valot olivat ärsyttävät. Pippa pohti, että BB on tarkoitettu nuoremmille ja he saavat jatkaa bileitä. Ei hänen ikäistensä formaatti, ajatteli Pippa.

Asukkaat ottivat Pipan häädön rauhallisesti. Pippaa muisteltiin, että hän sai viikon aikana kokea paljon. Lisäksi Pekka muistutti, ettei hänen tarvinnut nimetä ketään. Tunnelma talossa oli hyvä ensimmäisen häädön jälkeen.

Häätöäänestyksen lopputuloksissa Pippa tuli häädetyksi saatuaan 16,2 % annetuista äänistä. Hän hävisi ensimmäisenä turvassa olleelle Anssille 25,2 prosenttiyksikköä. Pekka oli kolmen viimeisenä häätöäänestyksessä mukana olleen joukossa eniten ääniä saanut asukas saatuaan 42,4 % annetuista äänistä. Aki siis äänestettiin turvaan jo aiemmin.

Pipan häädön jälkeen BB-taloon jäi 15 asukasta.

Pippa, 49, on ensimmäinen Big Brother -talosta häädetty asukas – “Ei se ole aikuisten paikka” (BB-nettisivut)

Artikkelia on päivitetty 12.9.2021 kello 23.34: Uutista on päivitetty kauttaaltaan.
Artikkelia on päivitetty 12.9.2021 kello 23.56: Pääkuva vaihdettu ja video lisätty.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.