Heidi valehäädettiin salahuoneeseen - Äänestyssuunnitelman pieleen meno suututti Reeon leirin

Video: Heidi valehäädettiin BB-talon salahuoneeseen. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Torstain dramaattiset tapahtumat jatkuivat valehäädöllä, kun Heidi häädettiin salahuoneeseen. Talon puolella tunteet kuumenivat, kun asukkaiden häätöäänestys ei mennytkään, kuten piti.

Asukkaat olivat nimenneet toisiaan julkisesti iltapäivällä kauden neljänteen asukashäätöön. Asukkaat eivät tienneet, että kyseessä olivat valenimeämiset ja tulossa oli valehäätö. Valenimeämisissä asukkaat olivat nimenneet valehäätöäänestykseen Heidin, Sallan, Merven ja Lauran. Tunteet olivat jo pinnassa nimeämisten jälkeen ja etenkin Laura oli murheen murtamana.

Valenimeämisten jälkeen asukkaat alkoivat suunnitella, kuinka nimetä asukashäädössä. Aluksi näytti, että asukkailla oli selvät sävelet ja suurin ongelma oli Nabazin mahdollinen poukkoilu. Tilanne kuitenkin muuttui, kun Reeo keksi suunnitelman, kuinka Laura voitaisiin pelastaa, mutta se tarkoitti Sallan uhraamista asukashäädössä.

Suunnitelma ei mennyt edes sinnepäin, sillä Laura ei saanut myytyä omilleen, että he äänestäisivät Sallaa. Sekavan ja kiireisen päätöksen jälkeen Lauran leiri äänesti Heidiä, mutta ennen häätöäänestystä asukkaat eivät saaneet keskustella aiheesta, kun häätöäänet oli annettu.

Illalla Big Brother kutsui asukkaat sohville ja asukkaat arvasivat, mistä on kyse, vaikka Miikka mietti, että tämä tulee aikaisin. Kun Big Brother alkoi puhumaan asukkaille, he saivat ensin kuulla Sallan äänet. Salla oli turvassa saatuaan vain yhden äänen. Seuraavaksi pääsi turvaan Merve kahdella äänellä.

Heidi ja Reeo halaavat, kun Heidi
Heidi ja Reeo halaavat, kun Heidi "häädetään". Kuva: © Nelonen Media.

Sohvalla jännittivät vielä Laura ja Heidi. Seuraavana kaiuttimista kuului Heidin nimi ja pienen odotuksen jälkeen Big Brother kuulutti, että Heidi sai viisi ääntä ja hänet on häädetty talosta.

Heidi otti tilanteen rauhallisesti, mutta häätöoven tuntumassa Heidinkin padot murtuivat ja hän alkoi itkeä Reeon häntä halattua. Muista asukkaista ainakin Salla ja Laura itkivät. Myös muilla oli tunteet pinnassa ja etenkin Reeon liittoumalle Heidin lähteminen olisi kova isku. Miikka avautui pelaamisesta muille asukkaille, mutta hän pyyteli käytöstään myöhemmin anteeksi.

Heidi pääsee vaikuttamaan oikeisiin nimeämisiin

Asukkaat näyttivät olevan täydessä uskossa, että häätö on todellinen. Heidi kyllä poistui talosta pyöröovesta, mutta hän ei suinkaan mennyt studioon ja hotelliin. Hetken päästä 24/7:n kuva siirtyi salahuoneeseen, jonne Heidi astui sisään. Pienessä huoneessa häntä odotti kirjekuori, josta Heidi luki, että hän on salahuoneessa perjantaihin saakka.

Perjantaina BB-talossa järjestetään oikeat nimeämiset, jonka jälkeen Heidi palaa taloon. Heidi pääsee vaikuttamaan nimeämisiin yhdessä päällikkö Milenan kanssa. Huomenna talossa ei järjestetä nimeämiskilpailua. Salahuoneessa Heidi voi kuluttaa aikaa mm. katsomalla elokuvia tabletilta. Heidi on myös turvassa seuraavalta häätöäänestykseltä.

Samaan aikaan talossa tunteet olivat yhä pinnassa. Reeo ja Miikka kävivät kuumana, koska äänestyssuunnitelmat menivät pieleen. Suunnitelmat Sallan äänestämiseksi eivät onnistuneet ja Reeo tenttasi Miikan kanssa Lauraa, miksi hän ei onnistunut viemään Sallan nimeä joukoilleen.

Laura selitti, että Sofia ei suostunut luopumaan Heidin äänestämisestä ja hän luuli, ettei suunnitelma onnistu sen takia. Niinpä Lauran porukka pysyi alkuperäisessä suunnitelmassa äänestää Heidiä. Reeo yritti selittää, että suunnitelma olisi onnistunut Sofiasta huolimatta, mutta Laura ei ymmärtänyt mitä. Lauraa harmitti, että hänestä tehtiin Heidin häädön syntipukki.

Tilanteen puiminen talossa jatkuu, eikä suurella osalla asukkaista ole käsitystä, että Heidin häätö oli valehäätö. Milena oli uskossa jo ennen äänestystä, että voisi olla kyseessä valehäätö ja hän puhui teoriastaan myös Heidin "häädön" jälkeen.

Artikkelia on päivitetty 20.10.2022 kello 23.13: Lisätty video Heidin valehäädöstä ja salahuoneeseen siirtyminen.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.