Kurosen iltanuotio ja valehäätö alkavalla viikolla - Valehäädetty pelastuu oikeilta nimeämisiltä

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.

Seitsemännellä viikolla Big Brother sekoittaa pakkaa, kun osalle asukkaista paljastetaan kaikki heille annetut nimeämispisteet ja asukkaat suorittavat valehäädön. Päälliköllä on taas uudenlaista valtaa alkavalla viikolla.

Kausi ylittää seitsemännen viikon alkaessa puolivälinsä. Big Brother paljastaa uusia kikkojaan heti maanantaina, kun päällikkökisassa valtaan noussut uusi päällikkö pääsee valitsemaan asukkaita Sami Kurosen Nimettyjen nuotiolle. Nimettyjen nuotiolla valitut asukkaat pääsevät katsomaan saamiaan nimeämispisteitä tällä kaudella perusteluineen.

Uudessa kauppatehtävässä asukkailta vaaditaan heittäytymistaitoa ja esiintymiskykyä. Tällä kertaa kauppatehtävän onnistumisesta päättävät katsojat.

Torstaina BB-talossa nähdään muutaman viikon tauon jälkeen asukashäätö, jossa asukkaat häätävät yhden asukkaan ulos talosta. Tällä kertaa häätö on kuitenkin valehäätö, eikä ketään häädetä oikeasti. Asukkaille tätä ei tietenkään kerrota ja valehäädetty asukas välttää perjantaina oikeat nimeämiset sunnuntain häätöäänestykseen.

Juontaja Anni Ihamäki kertoi sunnuntain häätölähetyksen lopussa, että asukkaat nimeävät toisiaan julkisesti torstaina valehäädössä. Häätöäänestys tapahtuu päiväkirjahuoneessa. Aikaisemmissa asukashäädöissä häätökilpailun voittajat ovat saaneet nimetä asukkaat asukashäätöön ja asukkaat ovat antaneet häätöäänet päiväkirjahuoneessa.

Osaavatko asukkaat arvata, että torstaina on valehäätö?

Artikkelia on päivitetty 20.10.2022 kello 15.42: Artikkelista poistettu kappale julkisen häädön spekuloinnista, kyseessä on julkiset nimeämiset. Häätö suoritetaan päiväkirjahuoneessa.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.