Petra Olli on poistunut BB-talosta - Vierailu päättyi tiistai-iltana

Petra pitää viimeisen puheen asukkaille. Kuva: © Nelonen Media.
Petra pitää viimeisen puheen asukkaille. Kuva: © Nelonen Media.

Vierailulle sunnuntaina BB-taloon saapunut Petra Olli on poistunut BB-talosta. Hän hyvästeli muut asukkaat illalla ja jätti talon.

Asukkaat olivat suorittamassa tiistaina kauppatehtävää, kun Big Brother kutsui asukkaat sohville. Asukkaat saivat kuulla, että Petra on pian poistumassa talosta ja hän pitää asukkaille kannustuspuheen valmennusjaksonsa päätteeksi.

Puheessaan Petra sanoi heti kärkeen, että oli sanonut, että ei enää koskaan BB-taloon, mutta näköjään ei kannata koskaan sanoa "ei koskaan". Taloon oli helppo tulla ja hän kehui, kuinka asukkaat ottivat hänet vastaan. Kauppatehtävää on vielä paljon jäljellä ja kello käy, suorittamistahtia hän kehoitti nopeammaksi.

Petra muistutti, kuinka etuoikeutettuja asukkaat ovat, kun heidät on valittu taloon. Hän kehoitti nauttimaan matkasta, vaikka kaikilla on voitto mielessään. Peli on peliä ja tärkeitä asioita on talon ulkopuolella, sanoi Petra. Lopuksi hän kiitti asukkaita ja Petra aikoi seurata asukkaita jatkossa 24/7:ssa. Petra muistutti myös liikunnan tärkeydestä, jotta pää pysyi kassa.

Puheen jälkeen asukkaat sanoivat muutaman sanan Petralle. He kehuivat häntä kautta linjan ja kiittivät hänen tuomastaan piristävästä ilmapiiristä taloon. Petraa kiiteltiin myös taloon tuomistaan herkkukaapin herkuista. Tunteellisimmat kiitokset tulivat Tuulalta, joka kyynelehti puhuessaan Petralle.

Lähdön hetkellä Petra luovutti herkkukaapin avaimen Aleksille ja hän kehoitti kiirehtimään, jos Big Brother alkaa laskea aikaa kaapille. Halauskierroksen jälkeen Big Brother kuulutti, että oli Petran aika lähteä ja hän hävisi pyöröoven kautta ulkomaailmaan.

Petran talosta poistumisen jälkeen BB-taloon jäi 14 asukasta. Asukkaat jatkoivat pian kauppatehtävän suorittamista.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.