Janne, Sanna, Rosa ja Markku kolmanteen häätöäänestykseen - Sedu vaihtoi itsensä pois äänestyksestä

Big Brother Suomi VIP -logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi VIP -logo. Kuva: © Nelonen Media.

BB-talossa pidettiin perjantaina toiset nimeämiset, mutta häätöäänestykseen joutuneet asukkaat ratkesivat lopullisesti vasta nimeämiskilpailun jälkeen. Kolmanteen häätöäänestykseen joutuivat Janne Porkka, Sanna Ukkola, Rosa Meriläinen ja Markku Pulli.

Asukkaat kävivät nimeämässä toisiaan häätöäänestykseen perjantaina aamupäivällä. Nimeämisten jälkeen asukkaat kilpailivat nimeämiskilpailussa, jonka voittaja sai vaikuttaa nimeämisten tuloksiin. Päivällä käydyn nimeämiskilpailun voitti Sedu Koskinen videotarkastuksen jälkeen. Hän roikkui 0,2 sekuntia Roni Bäckiä pidempään telineissä tehtäväalueella.

Nimeämisten perusteella häätöäänestykseen olivat menossa Janne, Sanna, Rosa ja Sedu, mutta Sedu sai pistää oman lusikkansa tähän soppaan. Nimeämiskilpailun voittajana Sedu pelasti itsensä häätöäänestykseltä ja laittoi Markun sinne tilalleen. Perusteluikseen Sedu sanoi, ettei hän usko, ettei Markku edes joudu menemään studioon, vaan hänet pelastetaan jo aikaisessa vaiheessa. Nina Mikkonen oli suojassa nimeämisiltä voitettuaan koskemattomuuden torstain haastetehtävässä.

Asukkaat ovat saaneet Big Brotherilta juhlat perjantai-illaksi onnistuttuaan pelattuaan golfia päivätehtävässä. Bileiden aikana asukkaat suorittivat kauppareissun torstaina ansaitsemillaan 78 sekunnilla ja saivat tehtyä hyvät ostokset. Illan aikana asukkaat ovat nauttineet saunasta ja paljusta sekä hieman alkoholia.

Hetki kauppareissun jälkeen BB kutsui asukkaat sohvaryhmälle kuulemaan nimeämisten tulokset. Kun asukkaiden nimet oli kuultu, kommentointiin sohvilta, että peli on alkanut. Erityisesti asukkaita yllätti Markun oleminen häätöuhan alla, mutta tässä vaihessa he eivät vielä tienneet Sedun tekemästä vaihdosta.

Kesken asukkaiden spekulaation Big Brother antoi Sedulle luvan paljastaa tekemänsä vaihdon. Sedu meni sohvaryhmän edustalle ja kertoi vaihtaneensa itsensä pois häätöäänestyksestä ja ottaneensa Markun tilalle. Markku otti tiedon tyynesti vastaan ja kommentoi, että Sedu teki kovan valinnan. Muutkin kommentoivat, että ei ollut helppo paikka. Asukkaat pohtivat myös, miten asia olisi ollut, jos Roni olisikin ollut nimeämiskilpailun voittaja.

Spekulointi oli talossa valloillaan ja esimerkiksi Aleksi Valavuorta harmitti, ettei hän sääntöjen puitteissa saanut kommentoida nimeämisiään. Tunnelma talossa oli kuitenkin rauhallinen ja hyväntuulinen.

Häätöäänestyksessä ovat siis Janne, Sanna Rosa ja Markku ja yksi heistä häädetään BB-talosta jo huomenna.

Äänestysohjeet BB-nettisivuilla

Nimeämisperustelut BB-nettisivuilla

Nimeämispisteiden jakautuminen

Lue myös:
Sedu vei nimeämiskilpailun videotarkastuksen jälkeen (7.5.2021)

Artikkelia päivitetty 7.5.2021 kello 21:41: Korjattu nimeämiskertojen määrä tällä kaudella oikeaksi kolmannesta toiseen.
Artikkelia päivitetty 7.5.2021 kello 23:12: Otsikkoa on muokattu ja lisätty tieto bileistä ja kauppareissusta.
Artikkelia päivitetty 7.5.2021 kello 23:33: Artikkelia on täydennetty nimeämistulosten julkistamisen jälkeisillä tunnelmilla.
Artikkelia päivitetty 8.5.2021 kello 01:03: Lisätty linkit nimeämisperusteisiin ja -pisteisiin.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.