Julkkis-Big Brother 2021 on käynnistynyt - Kaksi asukasta valittiin ulos nukkumaan

Julkkis-Big Brother 2021 asukkaat. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.
Julkkis-Big Brother 2021 asukkaat. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.

BB-fanien odotus päättyi, kun Suomen toinen Julkkis-Big Brother starttasi sunnuntai-iltana. Uuteen BB-taloon muutti 14 julkkisasukasta, joista joku astuu ulos 19 päivän päästä 30 000 euroa rikkaampana.

Julkkis-Big Brother otti varaslähdön 24/7-palvelun puolella, kun ensimmäinen asukas astui taloon vain Ruutu+ -tilaajien silmien edessä. Ensimmäisenä taloon astui Sara Forsberg ja hän sai viettää talossa noin tunnin aivan yksinään ennen kuin hän sai seuraa taloon.

Sara tuli taloon höpötellen ja selitellen kaikkea mitä hän teki. Heti ensitöikseen Big Brother antoi Saralle tehtäväksi valmistella annetuista tarvikkeista hänen synttäreidensä kunniaksi juhlat. Big Brother toimitti Saralle tarvikkeita mm. synttärikakun tekemiseen. Sara valmisteli ruokatarvikkeet ja kattoi pöydän, vaikkei tiennyt keitä hänen vieraakseen tulee.

Vieraikseen hän sai taloon tulevia BB-asukkaita, joita alkoi saapu noin tuntia myöhemmin, kun suora lähetys alkoi Nelosella. Toisena uutuuttaan hohkaavaan BB-taloon ja Saraan pääsi tutustumaan Rosa Meriläinen. Rosan jälkeen taloon saapuivat järjestyksessä Toni Nieminen, Kelly Kalonji, Roni Bäck, Nina Mikkonen, Petra Olli, Aleksi Valavuori, Sanna Ukkola, Janne Porkka, Pinja Sanaksenaho, Markku Pulli ja Saija "Sani" Aartela.

Aluksi asukkaiden käyttäytyminen oli varsin muodollista ja keskustelut koskivat hyvin pitkälti esimerkiksi heidän eristyksissä oloaan hotellissa. Asukkaat pohtivat, voiko tarjoiluja nauttia, vaikka kaikki eivät olleet vielä paikalla. Sara sanoi kuitenkin, että kaikkea voi syödä.

Viimeisenä Kickoff-iltana BB-talon ovi avautui Seppo "Sedu" Koskiselle, jonka jälkeen talossa oli 14 asukasta. Tervehdyskierrokset käytiin jokaisen asukkaan kohdalla läpi, niin kuin BB:ssä kuuluukin. Jutunaiheet keskeytyivät aina uuden asukkaan tullessa, kunne kaikki 14 asukasta oli talossa.

Asukkaat hämmästelivät uutta taloa ja tutustuivat uuden kämppänsä niihin osiin, mihin pääsivät. Esimerkiksi piha oli suljettu, mutta sille oli selkeä syy. Taloon oli toimitettu arkku, jota ei saanut avata, mutta tässä oli vastaus, miksi pihalle ei päässyt.

Lopulta Big Brother antoi luvan avata arkun. Kaikki asukkaat eivät pääse nukkumaan sisällä, sillä arkussa olleessa kirjeessä luki, että asukkaat joutuivat valitsemaan kaksi asukasta, jotka joutuvat yöpymään ulkona. Toisen piti olla mies ja toisen nainen. Asukasta ei saanut arpoa, mutta suurta vaikeutta valintaan ei ollut, sillä vapaaehtoisiksi ilmoittautuivat Nina ja Roni.

He alkoivat heti pähkäillä, miten toimia ja saavatko he käydä esimerkiksi vessassa. Ninaa hieman harmitti, kun hän oli laittautunut hienoksi, mutta hän ajatteli, että taloon oli kuitekin tultu hakemaan elämyksiä.

Julkkiskaudella asukkaat joutuvat kiihkeään menoon heti alusta lähtien, kuten nukkumisjärjestelyistä voi päätellä. Tämän lisäksi kaikki asukkaat on laitettu heti alkuunsa häätöäänestykseen ja yksi heistä häädetään jo tiistaina. Asukkaat eivät todennäköisesti pääse rauhoittumaan kovin paljoa kauden aikana, sillä häätöjä on luvassa neljästi viikossa ja niiden välissä erilaisia tehtäviä.

Mielenkiintoista nähdä, millaiseksi Suomen toinen Julkkis-Big Brother muodostuu. Seuraavat 19 päivää antavat tähän vastauksen. Julkkis-BB:n voittaja on selvillä torstaina 20. toukokuuta.

Liveseuranta: Julkkis-Big Brother 2021 Kickoff 2.5.2021 - 14 julkkista muutti uuteen BB-taloon (2.5.2021)

Artikkelia on päivitetty 2.5.2021 kello 23.31: Otsikkoa on muokattu ja uutista on päivitetty kauttaaltaan.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.