Liveseuranta: Julkkis-Big Brother 2021 Kickoff 2.5.2021 - 14 julkkista muutti uuteen BB-taloon

Suomen toinen Julkkis-Big Brother starttaa noin tunnin kuluttua. Seuraamme tässä artikkelissa, ketkä julkkikset muuttavat jopa 19 päiväksi uuteen BB-taloon. Ensimmäinen asukas muuttaa taloon jo pian kello 20:n jälkeen.

Kuka on ensimmäinen asukas Julkkis-BB-talossa ja kuinka monta asukasta muuttaa taloon tänään? Näihin kysymyksiin saadaan tänä iltana vastaukset, kun Suomen toinen Julkkis-BB käynnistyy Ruudussa ja Nelosella. Ruutu+:n 24/7-palvelun kamerat käynnistyvät jo kello 20.00 ja ensimmäisen asukkaan taloon astuminen nähdään livenä vain 24/7:ssa. Muut asukkaat tulevat taloon Nelosella kello 21.00 alkavassa suorassa Kickoff-lähetyksessä.

Tässä artikkelissa seuraamme vuoden 2021 Julkkis-BB:n Kickoffin tapahtumia ensimmäisen asukkaan astumisesta taloon aina siihen saakka, kun viimeinenkin asukas on tänään saatu taloon. Päivitämme artikkeliin Kickoff-lähetyksen tärkeimmät tapahtumat tv-lähetyksestä ja 24/7-palvelusta. Suora lähetys käynnistyy siis Ruutu+:ssa kello 20.00 ja Nelosella kello 21.00. Viimeinen asukas astuu taloon hieman ennen kello 23:a.

Alla näkyy Kickoff-illan liveseuranta, uusin tapahtuma päivitetään aina ylimmäksi. Päivitä artikkelia illan edetessä selaimen Päivitä-painikkella tai näppäimistöltä F5-nappulalla.

Kickoff-illan liveseuranta:

23:08 Lopetamme liveseurannan tähän. Jatkamme Julkkis-BB:n seuraamista sivustomme uutisissa illan ja yön aikana sekä läpi koko kauden. Kiitos kaikille seuraajille ja hyvää BB-kautta. Kiitos tästä illasta!

23:05 Asukkaat ovat asettautuneet taloon Ninaa ja Ronia lukuun ottamatta, jotka valmistautuvat ulosmenoon. Tästä käynnistyy vajaat kolme viikkoa kestävä rupeama, jonka perusteella yksi Julkkis-BB:n asukkaista voittaa 30 000 euroa.

23:04 Nina ja Roni valikoituivat vapaaehtoisiksi ulos muuttajiksi. Kaksikko alkoi valmistautumaan ulosmenoon ja etenkin Nina päivitteli, mihin olikaan suostunut. Asukkaat spekuloivat, että onko heillä vessa käytössään ja onko kaikki tarpeellinen arkussa.

22:53 Suora lähetys Nelosella päättyi. Talossa alkoi ankara pohdinta, ketkä asukkaista menevät pihalle nukkumaan. Samalla asukkaat tutustuvat arkun tarvikkeisiin, joilla ulkona olevien on pärjättävä.

22:49 Ensimmäinen häätöäänestys alkaa nyt! Kaikki asukkaat ovat häätöuhan alla ja yksi heistä häädetän ulos talosta ensi tiistaina.

22:47 Big Brother kuuluttaa, että asukkaat saavat avata olohuoneessa olevan arkun. Sanna avaa arkun ja lukee sieltä kirjekuoren. Sanna lukee, että kaksi asukasta joutuu yöpymään ulkona. Heidän on valittava yksi nainen ja yksi mies, jotka yöpyvät ulkona, arpoa ei saa. Piha on muilta asukkailta suljettu paitsi niiltä, jotka valitaan. Valintaan on aikaa puoli tuntia.

22:46 Asukkaat pääsevät makuuhuoneeseen. Asukkaat ihastelevat sänkyjä ja sisustusta ja "arpovat" sänkyjä kullekin.

22:44 BB-nettisivuilla voi osallistua kilpailuun, jossa voi nimetä asukkaita kuvaavia adjektiiveja, jotka liittyvät huomiseen tehtävään, jonka asukkaat saavat.

22:43 Tinni ja Kimmo naurahtavat studiossa, että Sedu tuntee kaikki, mutta kukaan ei tunne Sedua. Puhuvat myös, että jutunaiheeksi riittää vaikkapa, missä huoneessa he olivat karanteenissa.

22:38 Nelosella palataan katkolta. Neljäntenätoista asukkaana ja viimeisenä tänään taloon menee Seppo "Sedu" Koskinen. Hänellä ei ole mitään odotuksia BB:tä kohtaan. Anni toivottaa onnea taloon. Sedu tulee taloon rauhalliseen tahtiin ja on jälleen tervehdyskierroksen aika. Viimeistä kertaa tänään. Ennen Sedun tuloa Markku ja Janne spekuloivat, voiko olla vain 13 asukasta vai tuleeko enemmän.

22:37 Talossa on tutustuminen ja tasainen puheensorina käynnissä ruokapöydän ääressä.

22:33 Studiossa naureskellaan, että kukaan ei kehtaa kysyä toiselta, että esim. mitä tekee työkseen, koska se pitäisi tietää, koska he ovat julkkiksia. Taloon on vielä menossa yksi asukas, jota Annin mukaan ei kukaan voi arvata. Illan viimeinen asukas selviää Nelosen katkon jälkeen.

22:28 Kolmantenatoista asukkaana taloon menee Saija Aartela, eli Aikakoneen Sani. Sani lupaa studiossa, että paljastuksia on tulossa. Sani astelee taloon reippain askelin ja Rosa tulee ensimmäisenä tervehtimään ja pian kaikki muutkin.

22:24 Lähetys Nelosella jatkuu. Kahdestoista asukas BB-talossa on Markku Pulli, joka on tullut tunnetuksi Salattujen elämien Joonatan Sievisenä. Markku arvelee Annille studiossa, että paita voi lentää pois päältä jo ekoissa bileissä. Ilman sen suurempia koreografioita Markku saapuu taloon ja tervehdyskierros alkaa taas.

22:20 Studiotiimi kommentoi asukkaita ja Kimmo oli näkevinään merkitseviä katseita Aleksilta Sannaa kohtaan ja arveli, että Sanna olisi tölväissyt Aleksia joskus kolumnissaan. Annille kuittailtiin, ettei hän saa enää sanoa osta vokaali -kommenttejaan Jannelle, mutta Anni aikoo tehdä niitä jatkossakin. Huomautettiin, että talossa on myös onnenpyörä, jota varten Tinni oli porannut reiän seinään. Nelosella mentiin katkolle.

22:15 Yhdestoista asukas on tubettaja Pinja Sanaksenaho. Pinjaa jännittää kämppäkaverit BB-talossa. Roni heiluttaa kättänsä nähdessään Pinjan ja Roni ja Sara menevät tervehtimään Pinjaa ensimmäisenä. Muut asukkaat seuraavat perässä.

22:11 Kymmenes asukas on Janne Porkka. Jannea jännittää paljon ja hän onnittelee Annia perheenlisäyksestä ennen astumistaan taloon. Janne hassuttelee taloon tullessaan näyttämällä nurkan takaa ensin kättään ja sitten jalkaansa. Muut asukkaat nauravat. Hassuttelun jälkeen asukkaat tervehtivät toisiaan.

22:07 Yhdeksäs asukas on Sanna Ukkola. Sannalla ei ole hattua mukanaan talossa, mutta hän kehuu juontaja Annin mekkoa ja Anni kehuu takaisin. "Täällähän on bileet", sanoo Sanna ensisanoikseen taloon tullessaan. Rosa sanoi arvanneensa Sannan tulevan taloon. Ennen Sannan tuloa talossa spekuloitiin asukkaiden määrää ja Aleksi veikkasi 14 asukkaan tulevan taloon.

22:05 Talossa Aleksi kyselee, mitä ovien takana on ja muut kertovat, että esimerkiksi kylpyhuoneeseen pääsee. Aleksi lähtee katsomaan kylppäriä ja toteaa ovelta, että hyvältä näyttää. Toni sanoi, että sauna ei ole lämmin ja kehoitti Aleksia etsimään, jos löytyisi kytkin saunan laittamiseksi päälle. Aleksi ei kuitenkaan ryhtynyt etsimään kytkintä.

22:01 Kimmo ja Tinni kommentoivat studiossa asukkaiden reaktioita taloon mennessään. Tinni olisi halunnut halata hermostunutta Petraa. Kimmo oli huolissaan Tonin puolesta, mutta Kimmo arveli, että Aleksi pelasti hänen tilanteensa. Lähetys Nelosella jatkuu mainoskatkon jälkeen.

21:59 Kahdesas asukas on aluksi mysteeri, esittelyssä kuuluu vain ääni. Taloon astelee Aleksi Valavuori hikinauha päässään ja verkkarit päällään.

21:55 Seitsemäs asukas on Petra Olli. Karanteenissa ei Petralle vielä auennut, mihin hän on menossa. Petra astelee taloon varovaisen näköisesti, mutta muut asukkaat lähestyvät häntä ja kaikki alkavat tutustua toisiinsa.

21:54 Ensimmäinen taloyhteys. Saran mielestä synttärivieraat ovat mieleisiä. Nina kommentoi, että taloon tuleminen oli ihanaa. Pahoittelee, että puhuu ruoka suussa, mutta kivaa on vielä. Asukkaat nauravat taloyhteyden aikana. Anni kehoittaa pitämään skumpat kylmänä, sillä lisää asukkaita on tulossa.

21:53 Asukkaat on testattu koronan varalta useasti ennen hotellikaranteenia ja sen aikana.

21:51 Nelosen lähetys jatkuu ja nyt kerrotaan tuotannon koronakäytännöistä.

21:50 Rosa kertoo ammatiltaan olevansa lobbari, lobbaa kulttuuripiirejä. Toteaa olevansa nyt vuosilomalla. Puhuivat, että korona on vaikuttanut monien heistä tuloihin.

21:47 Sara ja Roni keskustelevat tunnelmistaan. Karanteeni kasvatti molempia, Sara sanoi, että hän tuli energisemmäksi.

21:45 Studiossa spekuloidaan asukkaiden henkilökemioita ja Kimmo pohtii, että Ninan ja Rosan välillä saattaa kuplia, koska he ovat niin "boss-ladyjä". Kellyn fobioiden Kimmo uskoo tuovan tilanteita taloon ja tonnin seteli -ilmeitä. Nelosella mentiin katkolle.

21:40 Kuudes asukas on Nina Mikkonen. Studiossa Nina sanoo, että hänellä kuohuu hieman pinnan alla, vaikka Anni sanoi Nina vaikuttavan rauhalliselta. Talossa Rosa toteaa, että talossa varmaan saa istumalla palvelua (Rosa istuu nojatuolissa). Sara kehoittaa nyt nauttimaan. Samalla Nina astuu taloon ja toteaa "täällähän on tv:stä tuttuja". Nina sanoo Ronin olevan hänen poikiensa suosikki.

21:36 Viides asukas on tubettaja Roni Bäck. Studiossa käytyään Roni meni taloon ja aluksi laski, kuinka monta asukasta on talossa. Roni tervehtii muita asukkaita ja sanoo, että unohtaa heidän nimensä varmaan heti.

21:32 Suora lähetys Nelosella jatkuu. Neljäs asukas on taannoinen Miss Helsinki Kelly Kalonji. Kelly astuu taloon ja hän on haltioissaan talosta, pitää sitä nättinä. Asukkaat esittäytyvät toisilleen.

21:31 Talossa puhutaan eristysajasta, jossa asukkaat sanoivat olleensa yksikseen. Rosa sanoi käyneensä aamulenkillä eristyksessä ollessaan.

21:28 Kimmo ja Tinni kommentoivat ensituntemuksiaan asukkaistaan. Pohtivat, onko Sarasta tullut talon hengetär tunnin extra-ajallaan. Juontajat havainnoitsivat myös, että Sara ei esitellyt itseään toisille, vaikka esim. Rosa näin teki. Lähetyksessä todettiin, että piha on suljettu, mutta sille on syynsä. Nelosella mentiin mainoksiin.

21:26 Toni käväisee studioon ja aloittaa matkansa kohti taloa ja pian Toni asteleekin taloon. Kolmikko kättelee toisiaan ja Sara kehuu Tonin sinistä paitaa.

21:23 Kolmas asukas on Toni Nieminen.

21:22 Rosa astuu taloon. Rosa ja Sara kättelevät. Sara kertoo synttäreistään. Rosa kommentoi taloa kivemmaksi kuin kuvitteli. Vihreä väri on Rosan mielestä OK, tulee 70-luku mieleen hänelle.

21:21 Rosa on studiossa ja hän vaihtaa muutaman sanan Annin kanssa, jonka jälkeen hän suuntaa kohti BB-taloa. Sara talossa ei vielä tiedä uudesta tulokkaasta tehdessään kakkua.

21:20 Seuraavan asukkaan esittely. Toisena asukkaana BB-taloon muuttaa Rosa Meriläinen! Rosan esittely menossa.

21:19 Suora lähetys Nelosella jatkuu.

21:15 Nelosella mennään ensimmäiselle mainoskatkolle. Samalla Sara on edennyt kakun koristelussaan talossa. Kermavaahtoa on kakussa jo runsaasti.

21:14 Talon pihaa kutsutaan keitaaksi ja sieltä löytyy erilaisia alueita mm. urheiluun.

21:13 Rakentajien mukaan BB-talo valmistui 4-5 viikossa.

21:11 Anni esittelee BB-universumia ja studiota, jossa he nyt ovat. Universumiin kuuluu myös sisätehtäväalue studion yhteydessä, piha ja talo. Talon rakennusesittely menossa.

21:08 Olohuone: venäläinen kuulusteluhuone, johon on panostettu. Keittiö on vihreä, Saran lempiväri. Kylpyhuone, jonne hyvä heittää laattaa. Poreammeeseen mahtuu 1,5 ihmistä. Ei käy saunassa, arvelee saavansa häädön tämän sanottuaan. Makkarissa sairaalasänky on hyvä, jos joku synnyttää. Pohtii, että olisi kiva, jos joku panisi makkarissa. Esittelee nopeasti varastohuoneen ja pk-huoneen, jonka tuolille Sara päätyy istumaan.

21:07 Saralla on uusi kirjekuori, hän avaa sen nyt. Sara saa BB:ltä tehtäväksi esitellä BB-talon tietyssä järjestyksessä. Aikaa hänellä on esittelyyn kaksi minuuttia.

21:05 Kimmo Vehviläinen ja Tinni Wikström eivät saa paljon puheaikaa studiossa, vaan aluksi mennään Saran esittelyyn.

21:04 Anni kertoo katsojille Saran muuttamisesta BB-taloon ja hänen synttäritehtävästään. Anni kertoo myös alkavan kauden taustoista.

21:03 Anni Hautalan ensimmäinen BB-juonto. Big Brother Suomi alkaa nyt! Uusi tunnari pyörii ruudussa.

21:02 Suora lähetys Nelosella alkaa. Heti aluksi näytetään Saran saapuminen taloon noin tunti sitten.

21:01 Kakun tekeminen edistyy koristeluvaiheeseen. Sara kehuu kakun maistuvan suomalaiselta.

20:57 Aiemmin Sara kaipaili jo porukkaa seurakseen, samalla, kun hän puuhaili keittiössä synttärijuhliensa valmisteluissa. Toive toteutuu pian, sillä suora lähetys Nelosella Kickoffista käynnistyy aivan muutaman minuutin kuluttua.

20:50 Keittiössä häärätessään Sara toivoi, ettei hänen opettajansa katsoisi hänen keittiötyöskentelyään. Hän myös kommentoi, että ulkomaiset marjat pitäisi kiehauttaa ennen käyttöä.

20:47 Sara tekee kakkua juhliinsa annetuista aineksista. Ei kuulosta oikein tyytyväiseltä kaikkeen tarjontaan.

20:40 Sara tuli hetki sitten pois pk-huoneesta. Hän totesi stressin hieman lauenneen. Heti pk-huoneesta tullessaan hän pääsi varastohuoneeseen hakemaan lisää ruokatarvikkeita. Juhlien valmistelut jatkuvat Saran kertoessa samalla tekemisiään.

20:31 Sara kutsutaan ensimmäistä kertaa päiväkirjahuoneeseen. Kuulutus on muotoa "tule päiväkirjahuoneeseen", eikä "tulisitko päiväkirjahuoneeseen", kuten aiemmilla kausilla.

20:29 Sara pohti hetki sitten, että ruoka jäähtyy, että muut saisivat pian tulla. Hän palaa makuuhuoneeseen valitsemaan sänkyään, ei ilmeisesti äsken tehnytkään vielä.

20:21 Sara tuskailee ruoan määrällä, kun sitä on hänen mielestään niin paljon.

20:19 Kattaessaan ruokapöytää Sara huolehtii turvaväleistä. "Suomalaiset pitää etäisyyksistä", pohtii Sara itsekseen.

20:18 Heti taloon tullessaan Sara höpötteli paljon, mitä näki ja koki talossa. Ilmeisesti hänelle on sanottu, että yksin ollessaan hänen on hyvä kommentoida kaikkea mahdollisimman paljon.

20:16 Sara löysi juomakaapin varastohuoneesta, mutta päätti pitää juomat kylmässä. Valmistellessaan juhlia Sara hieman maistelee ruokia ja sitten etsii mm. astioita.

20:14 Varastohuone on auki. Ilmeisesti kuulutus on hieman hiljaisemmalla, kun Sara kiittelee äänentason laskusta "koska hän on vanha". Varstohuoneessa on mm. ruokaa juhlia varten ja osa niistä on jo valmiiksi tehtyjä. "Palvelu pelaa", toteaa Sara.

20:11 BB antaa luvan avata kirjekuoren. Sara säikähtää kuulutusta ja pyytää ääntä hiljaisemmalle. Kirjeessä Saraa onnitellaan syntymäpäivän johdosta ja hän saa järjestää juhlat vielä tuntemattomille kanssa-asukkailleen.

20:10 Sara on saanut talokierroksensa tehtyä. Hän kokeili talon kaikkia ovia, mutta osa niistä oli lukossa. BB ilmoittaa, että Saralle on postia ja hän hakee kirjekuoren talon postilaatikosta.

20:06 Sara huomaa, että hänellä on kengät jalassa ja käy riisumassa ne. Toteaa, ettei nyt olla Amerikassa. Sara tutustuu parhaillaan kylpyhuoneeseen ja saunaan. Pitää talon uutuuden tuoksusta.

20:04 Ensimmäinen asukas on Sara Forsberg. Hän ihmettelee taloa ja menee ensimmäisenä makuuhuoneeseen ja valitsee yhden sängyn pedikseen. Sanoo pitävänsä värimaailmasta.

20:02 Ensimmäinen asukas talossa: "Anteeks, ku en oo Tarja Halonen."

20:01 Kuva BB-talosta näkyy jo 24/7:n kameroista. Värikästä näyttäisi olevan.

19:59 Nyt ei mene enää kauaa. Julkkis-BB:n startti on aivan käsillä!

19:51 Ilta-Sanomien sivuilta löytyy lisää kuvia uudesta BB-talosta ja video. Katso kuvat ja video täältä.

19:30 Puolisen tuntia Julkkis-BB:n starttiin! Streamit 24/7-palvelussa kannattaa käynnistää jo nyt, jottei jumita kello 20. Kamerat käynnistyvät jo nyt, vaikka niiden kuvakkeissa lukeekin "Tulossa". Kameraa klikkaamalla saa näkyviin tällä hetkellä Big Brother Suomi VIP -logon:

Big Brother Suomi VIP -logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi VIP -logo. Kuva: © Nelonen Media.

19:21 BB-studioilla alkaa kaikki olla valmista pian alkavaan kauteen. #bbsuomi näkyvissä jo Big Brotherin Instagramissa:

19:18 Kauden alkuun on nyt reilut 40 minuuttia. Suomen ensimmäinen Julkkis-BB järjestettiin vuonna 2013, jonka voitti taikuri Jori A. Kopponen. Alla Twiitti vuoden 2013 Julkkis-BB:n finaalista.

19:15 Täksi kaudeksi BB-talo siirtyi täysin uuteen paikkaan ja sitä on mainostettu Suomen suurimpana BB-talona. Useat mediat ovat päässeet jo tutustumaan uuteen taloon ja maistiaiskuvia on löydettävissä mm. Ilta-Sanomien ja Iltalehden sivuilla.

19:13 Suomen toinen julkkiskausi kestää 19 päivää ja voittaja on siis selvillä 20. toukokuuta. Voittaja kuittaa itselleen 30 000 euron voittopotin. Asukkailla on odotettavissa vauhdikas kausi, sillä häätöjä on neljästi viikossa ja niiden välillä Big Brother antaa asukkaille erilaisia haasteita mm. tehtävien muodossa. Lue lisää tulevastä kaudesta täältä.

19:11 Kausi ottaa siis varaslähdön Ruutu+:n puolella jo kello 20, mutta Nelosen lähetys käynnistyy tuntia myöhemmin. Nelosella suoran Kickoff-lähetyksen juontavat BB-tulokkaat Anni Hautala ja Tinni Wikström, jotka vastaavat myös kauden aikana häätölähetysten juontamisesta tiistaisin, torstaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin. Rinnalleen Kickoffiin tuore juontajakaksikko saa BB-konkari Kimmo Vehviläisen, joka myös juontaa viikkolähetykset maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

BB-juontajat Kimmo Vehviläinen, Anni Hautala ja Tinni Wikström (oik.). Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.
BB-juontajat Kimmo Vehviläinen, Anni Hautala ja Tinni Wikström (oik.). Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.

19:09 Ruutu+:n ehtii vielä hyvin tilaamaan ennen kauden alkua. Tilattavissa on halvempi mainoksilla varustettu 6,95 €/kk -tilaus ja kalliimpi 9,95 €/kk, jossa ei ole mainoksia muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta. Ruudun tuotteisiin voi tutustua ja tilauksen voi tehdä Ruudun verkkosivuilta.

19:07 Vajaat pari kuukautta on spekuloitu, ketkä asukkaat muuttavat uuteen BB-taloon, mutta pian tämä odotus on ohi. Ensimmäinen asukas astuu taloon jo vajaan tunnin kuluttua ja sen näkee suorana vain Ruutu+:n 24/7-palvelussa. Kamerat käynnistyvät 24/7:ssa kello 20, josta eteenpäin BB-talon tapahtumia voi seurata ympäri vuorokauden aina 20. toukokuuta saakka.

19:02 Hyvää iltaa ja tervetuloa Julkkis-Big Brother 2021 liveseurantaan. Seuraamme Julkkis-BB:n Kickoff-illan tapahtumia tässä artikkelissa ja pyrimme saamaan talteen illan tärkeimmät tapahtumat. Seuranta tapahtuu Ruutu+:n 24/7-palvelun ja Nelosen suoran Kickoff-lähetyksen perusteella. Jatkamme seurantaa aina Nelosen Kickoff-lähetyksen loppuun saakka, jonka jälkeen kauden seuranta jatkuu sivustomme uutisissa.


Tulosta   Sähköposti