Julkkis-Big Brother 2021 päättyy tänään!

Julkkis-Big Brother 2021 finaalissa ovat Markku, Nina, Petra ja Sara. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.
Julkkis-Big Brother 2021 finaalissa ovat Markku, Nina, Petra ja Sara. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.

Suomen toinen Julkkis-Big Brother -kausi saadaan tänään päätökseen. BB-talossa on vielä neljä asukasta, joista yksi kruunataan tänä iltana Julkkis-BB:n ja 30 000 euron voittajaksi.

Tämän vuoden Julkkis-BB:n finalistit varmistuivat tiistaina viimeisen häätöäänestyksen jälkeen. Tänään joku nelikosta Sara Forsberg, Nina Mikkonen, Petra Olli ja Markku Pulli voittaa julkkiskauden voittopotin 30 000 euroa. Illalla finalisteille tulee täyteen 19 päivää Julkkis-BB-talossa, jossa kausi käynnistyi toukokuun alussa.

Päättyvää kautta on luonnehdittu turboahdetuksi sen lyhyyden ja tapahtumien nopeatempoisuuden vuoksi. Menneet vajaat kolme viikkoa ovat sisältäneet kymmenen häätöä, päivittäin tehtäviä ja muita aktiviteetteja. Uuteen BB-taloon muuttaneet asukkaat ovat saaneet kokea hienoja elämyksiä esimerkiksi livekeikan seuraajina ja esiintyjinä.

Talossa asukkailla on ollut pääsääntöisesti hyvä tunnelma, jossa ei ole paljon säröjä ollut. Osaltaan tätä selittää, että julkkikset haluvat pitää harmonian huolehtiessaan imagostaan, niin myös lyhyt kausi ei tuo kaikkia tunteita pintaan. Jos kausi jatkuisi tästä muutamia viikkoja - kolmesta kuukaudesta puhumattakaan - tilanne voisi olla eri.

Julkkis-BB 2021 -voittaja selviää Nelosella tänään kello 20.00 alkavassa suorassa kaksituntisessa finaalilähetyksessä. Illan lähetyksessä ovat mukana myös aiemmin tällä kaudella talosta häädetyt asukkaat. Finaalissa, kuten kauden muissakaan suorissa lähetyksissä ei ole ollut studioyleisöä koronarajoitusten vuoksi.

Voittajaäänestys on ollut käynnissä tiistai-illasta lähtien ja eniten ääniä saanut finalisti voittaa tämän vuoden Julkkis-Big Brotherin. Äänestys jatkuu aina finaalin loppuhetkille saakka, jolloin voittaja selviää.

Seuraamme Fanisivustolla finaalipäivän etenemistä uutisissamme. Illan finaalista meillä käynnistyy liveseuranta noin kello 18, joka seuraa finaali-illan tapahtumia voittajan ratkeamiseen saakka. Finaalin jälkeen uutisoimme vielä finaalin tärkeimmät tapahtumat ja kauden jälkiseuranta jatkuu vielä lähipäivät.

Illalla selviää, saako vuoden 2013 Julkkis-BB:n voittaja Jori A. Kopponen rinnalleen uuden naisvoittajan Sarasta, Ninasta tai Petrasta tai miesvoittajan Markusta.

Julkkis-Big Brother 2021 finaali Nelosella tänään kello 20.00-22.00

Voittajaäänestyksen äänestysohjeet BB-nettisivuilla

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.