Uudet BB-fanisivut on avattu!

Sivustomme BB-hiljaisuus on päättynyt ja olemme avanneet uudet fanisivut Big Brother 2010:ä varten. Uuden kauden odotus voi siis alkaa!

Erinäisistä syistä johtuen sivusto on pitänyt hiljaiseloa vuoden 2009 Big Brotherin päätyttyä, mutta nyt palaamme asiaan koko seuraavan kauden ajaksi - ainakin. Paluun myötä olemme uudistaneet täysin ulkoasumme ja tehneet joitakin muutoksia myös sisällöllisiin asioihin. Silti sivustolta löytää tuttuja elementtejä viime vuosilta, kuten uutisia, tiedot häädöistä ja nimeämisistä sekä äänestyksiä. Uutisia kauden 2010 alustunnelmista päivitetään pikku hiljaa tämän ja ensi viikon aikana.

Arkistosta löytyy myös aikaisemmat kaudet, joita olemme seuranneet, eli kaudesta 2007 alkaen. Ulkoasun muutoksen yhteydessä olemme myös onnistuneet palauttamaan kaikki uutiset ja artikkelit vuosilta 2007-2009. Viime vuoden elokuussahan meillä katosi suuri osa vanhoista uutisista päivityksen yhteydessä, mutta tänä kesänä onnistuimme palauttamaan kaikki uutiset.

Myös siis vanhoja uutisia voi lukea koko fanisivujen historian ajalta. Valitettavasti kaikkia vanhoja uutisia ei voi kommentoida, mutta ainakin niitä voi lukea. Kaikkia uusia uutisia, joita julkaisemme tulevaisuudessa on mahdollisuus kommentoida. Pystyäkseen kommentoimaan uutisia, on rekisteröidyttävä järjestelmäämme. Kaikkien halukkaiden on rekisteröidyttävä uudelleen, myös vanhojen käyttäjien, sillä emme palauttaneet järjestelmään kommentoijien rekisteröintitietoja, pahoittelut tästä.

Joka tapauksessa, tästä lähtee BB:n odotus - enää on muutama viikko jäljellä ja sitten mennään! Tervetuloa tutustumaan ja viihtymään sivustolle. Meille voi lähettää palautetta sivuista, mikäli sivuilla on teknisiä ongelmia tai jotain bugeja ja myös sisältöä voi tietenkin kommentoida.

Palautetta voi lähettää sivuston palautelomakkeella, tämän uutisen kommenttiosion kautta tai sähköpostilla. Jos lähettää sähköpostiä, teknisiin kysymyksiin vastataan osoitteessa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja sisältökysymyksissä osoitteessa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Hyvää loppukesää ja BB-syksyä!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.