Helmeri voitti noloimmalla hetkellään 25 rahnaa

Video: Asukkaille paljastetaan tarina-päivätehtävän voittaja. Video: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Perjantain päivätehtävässä maalattiin asukkaiden noloimpia hetkiä. Tehtävässä asukkaiden piti kertoa tarina omasta mielestään noloimmasta hetkestä ja tehdä siitä maalaus.

Katsojat äänestivät kenen asukkaan tarina oli paras. Asukkaat maalasivat ja kertoivat tarinansa iltapäivällä. Tarinat painottuivat kännitöppäilyihin monella asukkaalla, mutta myös muunlaisia kertomuksia kuultiin.

Päivätehtävän voittaja julistettiin jälleen kerran varsin myöhään. Asukkaat saivat kuulla, että Helmerin tarina oli katsojien mielestä paras.

Helmerin kertoi siitä, että lapsena hän oli mökkeilemässä vanhempiensa kanssa. Eräänä päivänä hän voi pahoin syötyään tuhdin aamiaisen ja hänelle tuli pakottava tarve mennä vessaan. Helmeri juoksi takaisin mökille ja pääsi vessaan, mutta istuessaan pöntöllä, hän tajusi olevansa väärässä mökissä. Kaiken huipuksi Helmeri tajusi vessapaperin olevan lopussa. Hetken pohdittuaan, mitä tekisi, hän poistui vessasta ja mökissä riidellyt pariskunta meni aivan hiljaiseksi.

Palkinnoksi parhaasta tarinasta ja maalauksesta Helmeri sai valita joko 25 rahnaa käytettäväksi BB-talossa tai 250 euroa, jotka hän saa talosta poistuttuaan. Helmeri valitsi palkinnokseen 25 rahnaa.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.