Tarinan jääminen ilman sänkyä aiheutti kyyneleet

Tarina BB-talossa 1.9.2019. Kuva: © 2019 Nelonen Media.
Tarina BB-talossa 1.9.2019. Kuva: © 2019 Nelonen Media.

BB-talon ensimmäisenä iltana koettiin jo ensimmäiset kyyneleet, kun Tarina reagoi vahvasti sängyn menettämiseen. Katsojat äänestivät yhden asukkaan, joka ei saa omaa sänkyä ensimmäiseksi viikoksi.

Kickoffissa BB-talo sai uudet asukkaat ja suoran lähetyksen päätyttyä asukkaiden tutustuminen toisiinsa alkoi toden teolla. Asukkaat kertoilivat toisilleen itsestään ja myös siitä, miksi he hakivat Big Brotheriin. Asukkaat pääsivät tutustumaan myös BB-talon pihaan, kun asukkaille avattiin ensimmäisen kerran kattoterassin ovet.

Asukkaiden jutustelu keskeytyi heidän saadessaan postia ja Big Brotherin patistaessa joukon sohville. Sohvilla asukkaat saivat kuulla, että BB-talon makuuhuoneessa on vain 13 sänkyä, mutta asukkaita on 14. Niinpä katsojat olivat äänestäneet, että yksi asukas jää ilman sänkyä. Katsojat olivat valinneet täksi henkilöksi Tarinan.

Kun asukkaat saivat tästä tiedon, purskahti Tarina itkuun ja muut asukkaat ryhtyivät lohduttamaan ensimmäisenä taloon tullutta asukasta. Tarina nyykytti, että tämä oli hänen pahin pelkonsa ja hän on hyvin huonouninen. Muut tsemppasivat, että nyt hänelle tuli tästä voitettava haaste, mutta silti Tarina suhtautui tilanteeseen negatiivisesti.

Samalla alkoi pohdinta, miten asia oikeasti menee. Voiko Tarina nukkua esimerkiksi jonkun toisen asukkaan kanssa samassa sängyssä, vaikka omaa sänkyä ei hänellä ollut. Asukkaat pitivät Big Brotherin kirjeen sanamuotoja hieman tulkinnanvaraisina, mutta asia jäi ilmaan, koska asukkaat eivät päässeet tarkistamaan tilannetta Big Brotherilta päiväkirjahuoneesta.

Pian sänkyvatvonnan jälkeen makuuhuone avattiin asukkaille ja heille toimitettiin heidän tavaransa varastohuoneeseen. Makuuhuoneessa alkoi perinteinen sänkyjen varaus, joka sujui varsin sopuisasti. Asukkaat keskustelivat keskenään toiveistaan, kuka halusi nukkua kenenkin vieressä ja kuka haluaisi yksittäisen sänkypaikan. Ville ilmoitti, ettei hän halua nukkua kenenkään naisen vieressä. Ville totesi, että ainoa nainen, jonka vieressä hän nukkuu, on vaimo kotona.

Tarinan itkua lukuun ottamatta BB-talon avausilta sujui rauhallisesti ja hyvässä hengessä keskustellen. Esittelyjen lisäksi alettiin puhua jo henkevistä asioista ja myös niistä paljon puhutuista asukkaiden agendoista, joita tuotanto toi esiin jo ennen kauden alkua. Mitään varsinaisia taloontulojuhlia ei järjestetty, mutta asukkaat pääsivät kilistelemään kuohujuomaa taloon tulonsa kunniaksi. Samalla juhlistettiin myös Eeva-Leenan 30-vuotissyntymäpäiviä onnittelulaulun kera.

Ilta alkoi rauhoittua ja osa asukkaista harkitsi jo yöpuulle lähtöä. Big Brother 2019 on näin saatu käyntiin ensimmäisen yön ollessa jo pitkällä.

Lue myös:
Liveseuranta: Big Brother 2019 Kickoff 1.9.2019 - Suomen Big Brother teki paluun (1.9.2019)
Big Brother 2019 on käynnistynyt! (1.9.2019)
BB-talon kaikki asukkaat sivustollamme


Tulosta   Sähköposti