Analyysi: Päättyykö myös Jukan lento BB-talossa?

Grafiikka: © 2019 Jarkko Nieminen / Fanisivut.net.
Grafiikka: © 2019 Jarkko Nieminen / Fanisivut.net.

Neljännessä häätöäänestyksessä ovat vastakkain kaksi häätöäänestyskonkaria ja  yksi tulokas. Viime viikolla Eeva-Leena joutui jättämään BB-talon, onko nyt Jukan vuoro?

Jukka on ensimmäistä kertaa häätöäänestyksessä vain viikko Eeva-Leenan häädön jälkeen. Eeva-Leenan kohtaloksi koitui osaltaan säätö Jukan kanssa ja nyt näyttäisi siltä, että sama kohtalo on myös Jukalla itsellään. Jo ennen tätä viikkoa asukkaiden keskuudessa aiheutti närää Jukan ja Eeva-Leenan vehtaaminen ja tällä viikolla esiin ovat tulleet Jukan luonteenpiirteet ja hänen jälkien siivoamattomuus.

Eeva-Leenan häätö vaikutti ilman muuta Jukkaan. Vaikka hän suoritti viikotehtävän hyvin, oli hän viime sunnuntaina hukassa olevan tuntuinen ja sama jatkui viikkotehtävän jälkeen. Pelaamaan BB-taloon tullut Jukka näytti valitsevan naissuhteet strategiakseen ja, vaikka Eeva-Leena häädettiin, mies tuntui kokeilevan maaperää talon muissa naisissa, mutta huonolla menestyksellä.

Tarinalla ja Villellä on vankat kannattajakunnat, jotka ovat todistaneet voimansa aiemmissa häätöäänestyksissä. Trendi alkukauden häätöäänestyksissä on se, että häädetään ne vähiten talon toimintaan vaikuttavat asukkaat ulos, niinpä Tarinaa ja Villeä vastaan häätöäänestykseen joutuminen on kuolemansuudelma.

Uskoisin, että suurimmassa vaarassa häätöäänestyksessä on Jukka. Vehtailu Eeva-Leenan kanssa ei kannatusta lisää ja pelaajista ei äänestäjät pidä. En usko, että Jukalla on tarpeeksi kannatuspohjaa plusäänestyksessä, joten Jukan häätö vaikuttaa lähes yhtä varmalta kuin Eeva-Leenan viime viikolla.


Tulosta   Sähköposti