Timo häädettiin toisena BB-talosta

Video: Tunnelmat BB-talossa heti Timon häädön jälkeen. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

BB-kauden toinen asukas on häädetty BB-talosta. Toisessa häätöäänestyksessä häädetyksi tuli Timo.

Asukkaat valmistautuivat toiseen häätöön lauantaisen rangaistuksen jälkimainingeissa. Sunnuntaina asukkaat keskustelivat yöllä päättyneestä ja osaa asukkaista ahdistaneesta rangaistuksessa ja samalla häätöuhan alla olleet Timo, Ville ja Mira valmistautuivat illan suoraan lähetykseen muiden asukkaiden kanssa.

Suurin osa asukkaista oli valmistautunut iltaan pukeutumalla hieman paremin ja naiset meikkasivat itseeän pitkään. Etenkin meikkaus hieman ihmetytti Villeä ja Timoa, mutta toisaalta päivä oli varsin tylsä, sillä asukkaat eivät olleet saaneet Big Brotherilta mitään tehtäviä tänään. Asukkaille kerrottiin vasta kymmenen minuuttia ennen suoraa lähetystä lähetyksen alkamisesta, joten siitäkin syystä päivä tuntui pitkältä.

Suora lähetys kulki normaalia latujaan, asukkaita tentattiin viikon tapahtumista. Lopulta häätöäänestys päättyi suoran lähetyksen loppupuolella ja oli aika kertoa tulos. Pitkähkön odottelun jälkeen tulos kuulutettiin katsojille ja jännittäville asukkaille, että Timo on seuraava häädetty asukas.

Timon häätötilanne sujui vähemmän dramaattisesti kuin Emman häätö viikko sitten. Omaan tyyliinsä Timo lähti talosta varsin rauhallisena, eikä hän tunteillut muille asukkaille. Poistuessaan talosta muut asukkaat vilkuttivat Timolle ennen kuin häätöovi sulkeutui Timon takana.

Studioon saapunut Timo oli omien sanojensa mukaan helpottunut ja hän sai talosta sen, minkä halusi. Kaksi viikkoa oli Timolle hyvä kokemus ja etenkin ensimmäisen viikon keskusteluista hän piti paljon. Myös viikkotehtävistä Timo piti, mutta toisen viikon lopulla keskustelut lähtivät sellaiseen suuntaan, ettei Timo halunnut niihin edes osallistua, eikä hän tuntenut BB-taloa niin paljon omakseen enää.

Saamistaan nimeämispisteistä Timo ei yllättynyt Villen ja Tuulan antamista pisteistä, joiden perusteluja hän piti rehellisinä. Timo sai pisteen myös Kimmolta, jonka perustelut saivat Timon kasvot pois peruslukemiltaan ja hän ihmetteli niitä myös Elina Kottosen haastattelussa. Timo totesi, etteivät he tulleet Kimmon kanssa tutuiksi, koska Timon mukaan Kimmo ei avautunut omista asioistaan ja välit jäivät pinnallisiksi.

Tyytyväisen oloisena häädetyn Timon jälkeen BB-taloon jäi 12 asukasta.

Toisena asukkaana BB-talosta ulos äänestettiin Timo: “Sä saat punkkuu ja pihvii!” (Viralliset BB-nettisivut 15.9.2019)

Artikkelia päivitetty 15.9.2019 kello 23:17: Video Timon häädöstä ja linkki BB-nettisivuille lisätty.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.