Asukkaat pääsevät juhannusfestareille tänään!

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.

Rinnakkaistodellisuudessa matkailtava viikkotehtävä huipentuu tänään perjantaina juhannusfestareille, joihin on tulossa myös artisteja. Illalla asukkaiden ilmalaiva pysähtyy Raumanmeren juhannukseen.

Maanantaista lähtien asukkaat ovat suorittaneet viikkotehtävää ilmalaivasimulaattorissa tehtävähuoneessa. He ovat matkanneet tapahtumissa, jotka on peruttu koronaviruksen tai jonkun muun hyvän syyn vuoksi. Tänään on luvassa todellinen huipennus, kun asukkaat pääsevät juhannusfestareille.

Asukkaita odottaa tänä iltana kaksi keikkaa, kun he saapuvat Raumalle Raumanmeren juhannukseen. BB-talossa esiintyvät Gasellit, joka nousee lavalle kello 20.00 ja Stig, jonka vuoro on kello 22.30. Big Brotherin tuottaja Petteri Ahomaa vakuutti tiistain BB-viikkolähetyksessä, että asukkaiden ja artistien turvaetäisyyksistä pidetään huolta ja artistit ovat lavalla vain esitysten ajan ja he poistuvat heti keikan päätyttyä.

Tuttuun tapaan asukkaat ovat odottaneet bileitä koko viikon. He ovat pohtineet, että heidän matkansa päätepiste ovat bileet, joihin he saapuvat, mutta live-artistista kukaan ei ole toistaiseksi spekuloinut. Asukkaat olettavat, että viikkotehtävä päättyy tänään.

Viikkotehtävän onnistumisen ratkaisevat katsojat, jotka äänestävät hybridi-tv:n sinisellä napilla, onnistuuko viikkotehtävä vai ei. Äänestysaikaa on lauantaihin 24.10.2020 kello 12 saakka.

Viikkotehtävä huipentuu festareihin – esiintymässä Gasellit ja Stig! (BB-nettisivut)

Lue viikkotehtävän käänteistä sivustoltamme:
Ilmalaivalla rinnakkaisen todellisuuden tapahtumiin (19.10.2020)
Artulle ja Olli-Pekalle aamun ja illan keittiövuorot Häädetyn herjassa (19.10.2020)
Ennustamista Kauvitsassa ja Teknopilkkiä Saukkolammella (20.10.2020)
Pinna kiristyi kolmantena lentopäivänä (21.10.2020)
Artusta lohkon johtaja ananasfestivaaleilla - Viikkotehtävä jatkuu yhä (22.10.2020)


Tulosta   Sähköposti