Katsojat äänestivät seitsemännen viikkotehtävän onnistuneeksi

Asukkaat seuraavat Gasellien keikkaa tehtäväalueella. Kuva: © Nelonen Media.
Asukkaat seuraavat Gasellien keikkaa tehtäväalueella. Kuva: © Nelonen Media.

Kauden pisin viikkotehtävä päättyi vasta lauantaina, kun hybridi-tv-äänestyksen tulos ratkesi. Katsojat äänestivät tämän viikon viikkotehtävän onnistuneeksi.

Viikkotehtävä kesti tällä viikolla aina kuudennelle päivälle saakka. Perjantaina asukkaat olivat saapuneet Raumanmeren juhannukseen, jossa he viettivät juhannusfestarit, jossa heillä oli live-artisteina Gasellit ja Stig. Lauantaiaamuna asukkaat olivat voipuneina lähes aamuneljään jatkuneesta juhlinnasta.

Lauantaina asukkaiden ei enää tarvinnut matkata uuteen kohteeseen, mutta viikkotehtävä oli yhä käynnissä. Big Brother määräsi aamupäivällä taloon siivouksen, mutta hirveästi innokkaita tähän hommaan ei ollut ja monet vain makoilivat joko krapuloissaan tai väsymyksestä. Timon ansiosta saatiin ainakin imuroitua, Ella pyyhki peilit ja Marjatta ja Nona siivosivat kylppärin.

Tällä viikolla siis katsojilla oli valta päättää viikkotehtävän onnistumisesta. Äänestysaikaa hybridi-tv:ssä oli lauantaille puolille päivin. Hetki tämän jälkeen Big Brother ilmoitti asukkaille tuloksen. Asukkaat olivat viikon aikana kertoneet uusille asukkaille, että hybridi-tv:n katsojat eivät ole aina olleet heidän puolellaan ja he mainitsivat mm. uintiviikon "apuvälineen", eli lonkerokorin, jonka he voittivat äänestyksessä.

Viikkotehtävä-äänestyksessä katsojat olivat kuitenkin asukkaiden puolella, sillä viikkotehtävä tuomittiin onnistuneeksi. Asukkaat saivat käyttöönsä 477,60 euron viikkobudjetin, jonka he saavat käyttää tuttuun tapaan verkkokaupassa. Viime sunnuntaina taloon tulleet uudet asukkaat Nona, Marjatta, Julia ja Vili saivat kunnian suorittaa kauppareissun tällä kertaa.

Palautuminen viikkotehtävässä jatkui muuten varsin väsyneissä tunnelmissa.

Lue viikkotehtävän käänteistä sivustoltamme:
Ilmalaivalla rinnakkaisen todellisuuden tapahtumiin (19.10.2020)
Artulle ja Olli-Pekalle aamun ja illan keittiövuorot Häädetyn herjassa (19.10.2020)
Ennustamista Kauvitsassa ja Teknopilkkiä Saukkolammella (20.10.2020)
Pinna kiristyi kolmantena lentopäivänä (21.10.2020)
Artusta lohkon johtaja ananasfestivaaleilla - Viikkotehtävä jatkuu yhä (22.10.2020)
Asukkaat pääsevät juhannusfestareille tänään! (23.10.2020)
Gasellit ja Stig siivittivät asukkaat festaritunnelmaan (24.10.2020)


Tulosta   Sähköposti