Finalistit pääsivät laskettelumoodiin viimeisenä päivänä

Finalistit nauttivat brunssin pian herätyksen jälkeen. Kuva: © Nelonen Media.
Finalistit nauttivat brunssin pian herätyksen jälkeen. Kuva: © Nelonen Media.

BB-talossa on jäljellä enää neljä asukasta ja illan finaali odottaa. Finalistit pääsivät vihdoinkin siihen laskettelumoodiin pitkän finaaliviikon päätteeksi sunnuntaina.

Tämän vuoden Big Brotherin viimeiseen aamuun heräsi neljä BB-finalistia, jotka olivat varmistaneet finaalipaikkansa myöhään lauantai-iltana Olli-Pekan häädön myötä. Arttu, Joel ja Paula olivat heränneet jo lähes 1,5 tuntia ennen aamuherätystä, mutta palanneet makuuhuoneeseen makoilemaan.

Big Brother herätti asukkaat musiikilla ja viimeisenä unessa ollut Kristiinakin vihdoin nousi. Finalistit olivat nukkuneet hyvät yöunet ja hyvällä tuulella olleita asukkaita hemmoteltiin heti herätyksen jälkeen brunssilla. Varastohuoneeseen oli toimitettu tarpeet brunssia varten ja finalistit ryhtyivät valmistamaan sitä itselleen.

Myös Big Brother tuntui olevan hyvällä tuulella finaalipäivänä ja kommunikoi finalistien kanssa varsin rennosti. Usein, kun finalisteilla oli jotain kysyttävää BB:ltä, vastasi Isoveli hyväksivällä pling-äänellä. Finalistit arvelivatkin, että nyt alkoi se laskettelu, mitä Joel oli koko viikon puhunut ja muun muassa tähän kaiuttimista kuului "pling".

Perinteisesti finaalipäivä sisältää paljon odottelua ja ajantappoa. Arttu ja Joel kuluttivat aikaa hyvästelemällä talon tavaroita ja esineitä. Tulipa siinä haukuttua samalla muutama talon sponsorilaite, esimerkiksi varmaankin kaikilta asukkailta haukut vuorollaan saanut leivänpaahdin.

Vielä viimeistä kertaa paljussa BB-talossa. Kuva: © Nelonen Media.
Vielä viimeistä kertaa paljussa BB-talossa. Kuva: © Nelonen Media.

Rentoutukseksi Big Brother tarjosi finalisteille päiväsaunan ja yhdet miedot alkoholijuomat kullekin. Saunasta oli annettu vihjettä jo aiemmin ja siksi aamulla ei normaalisti menty suihkuun. Vielä oli viimeinen kerta nauttia BB-talon saunasta ja paljusta ja mahdollisuus otettiinkin ilolla vastaan.

Finalistit nauttivat iltapäivällä runsaan hampurilaisaterian, joka toimitettiin varastohuoneeseen. Ateria nautittiin suurella innolla ja finalistit olivat siitä hyvin kiitollisia Big Brotherille. Ennen ateriaa finalistit olivat saaneet myös matkalaukkunsa, joten viimeinen pakkaus oli edessä.

Odotus kohti illan finaalia jatkui hieman hermostuneissa ja jännittyneissä tunnelmissa.

Big Brother 2020 päättyy tänään!

Big Brother 2020 finaali Nelosella tänään kello 21.00-23.00


Tulosta   Sähköposti