Huutokaupparahat kolmatta kertaa Kristiinalle - Osti ysäribileet koko porukalle

Kristiinan DJ Tribalovski voitti katsojaäänestyksessä lisärahnat. Kuva: © Nelonen Media.
Kristiinan DJ Tribalovski voitti katsojaäänestyksessä lisärahnat. Kuva: © Nelonen Media.

Asukkaat pääsivät kuluttamaan rahnoja kolmannessa BB-huutokaupassa, johon lisärahnat voitti jälleen Kristiina. Yhtenä huudettavana kohteena oli paljon odotetut ysäribileet.

Kauden kymmenes viikkotehtävä oli päättynyt perjantaiaamuna ja nimeämisten jälkeen asukkaat odottivat BB-huutokauppaa, jota asukkaille oli luvattu tulevaksi. Asukkaat olivat voittaneet rahnoja viikon aikana eri päivätehtävistä ja lisää rahnaa oli luvassa vielä yhden päivätehtävän voittajalle.

Päivätehtävässä asukkaat loivat itselleen ysärihahmon ja nimen sille sekä oman tanssiliikkeen. Katsojat saivat äänestää, kuka hahmoista on paras ja saisi 25 lisärahnaa huutokauppaan. Aikaisemmin viikolla asukkaat olivat ehtineet viikkotehtävässä 80-luvulle saakka, joten päivätehtävä oli jatkumoa tälle.

BB-asukkaiden suurimmat suosionosoitukset sai Joelin Dr. Lovemakerin varsin omantakeinen "etukumi puhki ykspyöränen" -liike. Uhmakkain hahmo oli Vilin Karva Turre, joka takoi rintaansa kuin Tarzan ja hyppi olohuoneen korokkeella kuin iso apina. Uskaliain liike oli Julialla, joka esitti tilan ottamista tanssilattialla ja se päättyi hyppyyn tasanteelle.

Katsojien suosikki oli jälleen Kristiinan venäläinen DJ Tribalovski, joka tanssi teknoa kyykyssä naamari päässään. Naamari aiheutti huvitusta ennen esittelyä, kun Kristiina törmäili maski päässään, kun hän näki hieman huonosti maskin takaa. Voitollaan Kristiina ansaitsi jo kolmatta kertaa 25 rahnaa BB-huutokauppaan.

Sikaa myytiin säkissä ja bileet kaupan

Huutokaupassa asukkailla oli pohjakassan, 25 rahnan, lisäksi enemmän BB-valuuttaa käytössään viikkotehtävävoittojen ansiosta. Ostoksia tehtiinkin aiempaa aktiivisemmin, myös päivätehtävävoittaja Kristiina, joka on aiemmilla kerroilla aristellut ostoksissaan. Kristiina tarttui mm. päiväuniin, pihvi-illalliseen ja voima-aamiaiseen.

Kovinta taistelua Kristiina kävi kohteesta "sika säkissä", josta hänen kanssaan kilpailivat Vili ja Marko. Lopulta Kristiina hävisi kohteen Markolle, joka maksoi siitä 30 rahnaa. Muita kohteita olivat mm. Google-haku Vilille, mysteeriviesti Paulalle ja erikoisvedonlyönti Joelille.

Toiseksi viimeisenä kohteena oli asukkaiden lähes koko viikon himoitsemat ysäribileet. Big Brother kuitenkin kiusoitteli asukkaita hinnoittelemalla kohteen 56 rahnaan, kun eniten rahnoja omistaneella Kristiinalla olisi ollut huutokaupan alussa vain 55 rahnaa. Tämä oli illan toinen huumorikohde, sillä BB kaupitteli asukkaille myös puikkoja ja lankaa, johon asukkaat eivät myöskään tehneet tarjouksia.

Ilman bileitä asukkaat eivät kuitenkaan jääneet, sillä ysäribileitä myytiin vielä myös viimeisessä kohteessa. Tällä kertaa hinta oli vain yhden rahnan ja asukkaat aloittivat kilpahuudannan. Huutoa ei kuitenkaan kestänyt kauaa, sillä sen lopetti Kristiina tarjoamalla loput 33 rahnaansa ja bileet olivat hänen - tai siis kaikkien asukkaiden.

Ysäribileitä juhlistettiin alkuillasta paljussa. Kuva: © Nelonen Media.
Ysäribileitä juhlistettiin alkuillasta paljussa. Kuva: © Nelonen Media.

Huutokauppa päättyi tähän ja välittömästi Big Brother päästi asukkaat pihalle, jossa oli odottamassa illan ensimmäiset juomat sekä sauna ja paljut. Juhlinta alkoi ja asukkaat ylistivät koko viikkoa huikeaksi viikkotehtävästä lähtien. Bileiden aikana asukkaiden on tanssittava aina kuullessaan musiikkia häätökäytävällä päivätehtävässä kehittämillään tanssiliikkeillä.

Iloinen ysärihuuma valtasi BB-talon perjantain kunniaksi.

Kolmannen BB-huutokaupan kohteet 13.11.2020 (lähtöhinta sulkeissa):

1. Päiväunet (4 rahnaa)
Myyty: Kristiina 4 rahnaa

2. Yksi Google-haku* (4 rahnaa)
Myyty: Vili 4 rahnaa

3. Puikot ja lankaa (3 rahnaa)
Ei tarjouksia

4. Kolme alkoholiannosta (4 rahnaa)
Myyty: Vili 8 rahnaa

5. Pihvi-illallinen kahdelle (6 rahnaa)
Myyty: Kristiina 11 rahnaa

6. Erikoisvedonlyönti jalkapallon Ranska-Suomi -ottelusta (5 rahnaa)
Myyty: Joel 12 rahnaa

7. Sika säkissä (5 rahnaa)
Myyty: Marko 30 rahnaa

8. Herkkuhyllyn käyttöoikeus 2 viikoksi (4 rahnaa)
Ei tarjouksia

9. Voima-aamiainen (4 rahnaa)
Myyty: Kristiina 7 rahnaa

10. Yöpyminen pehmeillä pahnoilla ensi viikkotehtävässä (5 rahnaa)
Mytyy: Vili 8 rahnaa

11. Mysteeriviesti (6 rahnaa)
Myyty: Paula 33 rahnaa

12. Kaksi alkoholiannosta (4 rahnaa)
Myyty: Olli-Pekka 27 rahnaa

13. Herkkuhyllyn käyttöoikeus 2 viikoksi (4 rahnaa)
Myyty: Paula 4 rahnaa

14. Ysäribileet (56 rahnaa)
Ei tarjouksia

15. Ysäribileet (1 rahna)
Myyty: Kristiina 33 rahnaa

* = Big Brother pidättää oikeuden hylätä hakuja.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.