Yläpeukkujen vyöry varmisti viikkotehtävän onnistumisen

Video: Viikkotehtävän loppukatselmus tuottajan johdolla. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Tällä viikolla asukkaat olivat viikkotehtävässä tubettamisen maailmassa. Viikkotehtävän onnistumiseen vaikuttivat Youtubessa annettujen yläpeukkujen määrä.

Viikkotehtävä ei ehtinyt viidenteen päiväänsä, sillä Big Brother herätti asukkaat ilmoituksella, jossa kerrottiin viikkotehtävän päättyneen. Yllättyneet asukkaat pohtivat, että he eivät sitten päässeet 90-luvulle, sillä eilen he olivat ehtineet maanantaina alkaneessa viikkotehtävässä 50-luvulta 80-luvulle.

Viimeiset videot asukkaat kuvasivat eilen, kun he tallensivat Vintage Tube -studiossa Levyraadin ja Big Brotherin antamalla videokameralla my day -videota koko päivän. Vielä ennen nukkumaan menoa asukkaat kuvasivat hyvän yön toivotukset makuuhuoneesta, jonka jälkeen tuottaja Arttu palautti kameran päiväkirjahuoneeseen.

Aamutoimien jälkeen Big Brother kutsui asukkaat Vintage Tube -studion jälkikatselmukseen. Tuottaja Arttu tuottaja kävi läpi tuotantojen kohokohdat ja asukkaat kertasivat viikon varrella koettuja tuntemuksia. Arttu kehui asukkaita hienosta työstä ja onnistumisen tunteita keräsi asukkaiden 100 % työskentely studiolla, vaikka väsymys välillä vaivasi.

Asukkaat saivat nähdä television välityksellä myös katsojien antamia Youtube-kommentteja ja tilastoja videoiden keräämistä tykkäyksistä. Televisioruudulla alkoi vilistä prosentteja ylä- ja alapeukuista. Mikäli yläpeukkuja on enemmän kuin alapeukkuja, viikkotehtävä onnistuu.

Yläpeukut alkoivat nousta nollasta prosentista ja alapeukut sadasta. Aluksi näytti, että alapeukut olisivat olleet johdossa, mutta hitaasti nousu päättyi tasatilanteeseen, jonka jälkeen alkoi yläpeukkujen vyöry. Yläpeukut nousivat lopulta 91 %:iin ja iloisia ilmeitä nähtiin sohvilla. Heti perään Big Brother näytti televisioruudulta, että viikkotehtävä on onnistunut ja iloiset tuuletukset valtasivat talon.

Vili oli yksi Youtubessa kommentteja saaneista asukkaista. Kuva: © Nelonen Media.
Vili oli yksi Youtubessa kommentteja saaneista asukkaista. Kuva: © Nelonen Media.

Videoista saamistaan kommentteja asukkaat olivat otettuja ja iloisia, että tulee välillä positiivistakin palautetta. Esimerkiksi viikkotehtävän maanantaina Jodel-videossa vastattuihin viesteihin esimerkiksi Arttu ei ollut tyytyväinen kaikkien viestien sävyyn. Saamien yläpeukkujen määrään asukkaat olivat tyytyväisiä.

Hieman myöhemmin asukkaat saivat kuulla lyömänsä vedonlyöntiprosentin, jonka päättämisen asukkaat valtuuttivat Vilille. Big Brother toimitti asukkaille kirjeen, jossa vedonlyöntiprosentiksi paljastui 99 ja heidän viikkobudjettinsa on nyt 318,40 euroa. Kauppaan tällä viikolla pääsivät Joel ja Kristiina. Sohvalla keskusteltiin viikon ostoksista ja suurta erimielisyyttä ei ollut, mutta Arttu ja Joel olivat sitä mieltä, että tofua ei pidä ostaa, mutta muuta vegeruokaa voi ostaa.

Ostokset kaupassa sujuivat hyvässä yhteisymmärryksessä Joelilta ja Kristiinalta ja he saivat mielestään ostettua kaiken tarvittavan. Käytössä ollut viikkobudjetti käytettiin tällä kertaa viimeistä senttiä myöten. Tämän jälkeen perjantairutiinit jatkuivat viikkosiivouksella ja asukkaat odottavat tälle päivälle vielä nimeämisiä ja myös bileet olivat toivelistalla.

Videoiden peukutuksista 91 % oli yläpeukkuja ja loput alapeukkuja. Big Brother määritteli viikkotehtävän onnistumisen perjantaina 13.11.2020 kello 09.00 mennessä videoista annettuihin peukutuksiin.

Katso asukkaiden tekemiä Vintage Tube -videoita Ruudun Youtube-tililtä

Lue myös:
Asukkaat tubettamaan eri vuosikymmenten henkeen (9.11.2020)
Kinkkisiä kysymyksiä Jodelista, Artusta Vintage Tube -studion tuottaja (9.11.2020)
Pelivideo Kimblestä wasabi-twistillä (10.11.2020)
Kessu-koiran tarina kuvitettiin, Kekkosen valitsijaäänien määrä selvisi (10.11.2020)
Sotkuista kokkailua ja joogahaaste - Tuotantopalaverissa ihasteltiin työn jälkeä (11.11.2020)
Kasarilla kotivideoita ja Levyraatia - Lisää rahnoja jakoon (12.11.2020)

Artikkelia muokattu 13.11.2020 kello 13.32: Lisätty huomautus loppuun peukutusten mittausajankohdasta.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.