Iltalehti ja Ilta-Sanomat: Uusia talokuvia julki

BB-talon seiniltä löytyy väriä. Kuva: © Nelonen Media / Ruutu.fi.
BB-talon seiniltä löytyy väriä. Kuva: © Nelonen Media / Ruutu.fi.

Uusi BB-kausi käynnistyy sunnuntaina ja torstaina Iltalehti ja Ilta-Sanomat julkaisivat kuvia uuden BB-talon sisustuksesta. Tämän vuoden talo näyttäisi sisältävän pehmeitä värejä ja erilaisia muotoja.

Iltalehden julkaisemista kuvista on havaittavissa, että BB-talon tuleva väritys on varsin pehmeä. Muutaman kuvan perusteella voi sanoa, että mitään räikeitä väriyhdistelmiä ei talossa ole. Lisäksi talossa näyttäisi olevan erilaisia pinnanmuotoja, josta BB-talon suunnitteluun osallistuneet opiskelijat mainitsivat Nelonen Median Big Brother -esittelyvideossa.

Yksi esimerkki pinnanmuodoista on ilmeisesti seinässä oleva syvennys, joka voisi toimia istumapaikkana, jopa eräänlaisena vetäytymissoppena. Tämän lisäksi talosta löytyy myös vaaleanpunainen sohva, joka vaikuttaisi olevan olohuoneen sohva, jossa asukkaat kuulevat kaikki merkittävät asiat kuten esimerkiksi nimeämisten tulokset ja kuka häädetään talosta. BB-talon pihalta löytyy mielenkiintoinen yksityiskohta. Tänä vuonna pihalle on tuotu pihakeinu, jossa asukkaat voivat viettää aikaansa olleessaan ulkona.

Myös Ilta-Sanomat on päässyt kameroineen uuteen BB-taloon, jotka paljastavat lisää yksityiskohtia. Vaaleanpunaisen sohvan takana on nurkkaus, jossa on pieni pöytä ja jonkinlainen istuin. Ilta-Sanomat näyttää sivuillaan myös ehkä talon jännittävimmän esineen, ison juoksupyörän. Juoksupyörä tuo mieleen, että sitä voidaan käyttää johonkin muuhunkin kuin pelkkänä sisustuselementtinä, jos kyseessä on oikea juoksupyörä. Kuvan perusteella juoksupyörään menee joitakin johtoja, joten jotain käyttöä sillä ollee kauden aikana.

BB-talon sauna näyttäisi Ilta-Sanomien mukaan viime vuodesta. Kaudella 2019 pääosin lasista rakennettu monikulmion muotoinen sauna on tänä vuonna perinteisemmän näköinen puuverhoilulla. Kuvausteknisistä syistä saunan katosta löytyvät isot ikkunat, mutta pystytäänkö niistä seuraamaan saunovia talon asukkaita ilman huurustumista?

Täysin kunnollista kokonaiskuvaa talosta ei voi iltapäivälehtien kuvien perusteella saada, vaikka Ilta-Sanomat julkaisikin kilpailijaansa parempia kuvia. BB-talon suunnittelusta ovat tänä vuonna vastanneet Aalto-yliopiston tilasuunnitteluopiskelijat. Tämän vuoden suunnittelun linja on varsin erilainen verrattuna viime vuoteen, jolloin arkkitehti Marco Casagrande oli suunnitellut talon pitkälti kierrätysmateriaaleista. Koko talo paljastuu sunnuntaina Kickoff-lähetyksessä, kun kausi käynnistyy ja uudet asukkaat astuvat taloon.

Big Brother 2020 käynnistyy sunnuntaina 6.9.2020 kello 21.00 Nelosella ja Ruudussa.

Katso kuvat iltapäivälehtien sivuilta:
Ensimmäiset kuvat julki: Tältä Big Brother -talossa näyttää (Iltalehti 3.9.2020)
Katso ensimmäiset kuvat upouudesta Big Brother -talosta – erikoinen yksityiskohta kiinnittää välittömästi huomion (Ilta-Sanomat 3.9.2020)

Lue myös:
Alkavan kauden salaisuuksien verhoa raotettiin - Heti alussa nähdään erikoinen twisti (27.8.2020)

Artikkelia on päivitetty 3.9.2020 kello 11.34: Muutettu otsikkoa ja lisätty tekstiä. Lisätietoa uusista kuvista Ilta-Sanomissa.


Tulosta   Sähköposti