Villelle puhelu ulkomaailmasta, Lasse sai videotervehdyksen

Ville vastaa punaiseen puhelimeen ja hän saa jutella isänsä kanssa. Kuva: © Nelonen Media.
Ville vastaa punaiseen puhelimeen ja hän saa jutella isänsä kanssa. Kuva: © Nelonen Media.

Keskiviikkona on ollut tyyntä myrskyn edellä, koska myöhemmin asukkaita odottaa todennäköisesti valtava yllätys. Asukkaat ovat saaneet pari viestiä ulkomaailmasta ja suorittaneet yhden päivätehtävän.

Asukkaat ovat viikon aikana joutuneet säätelemään sykkeitään kauppatehtävässä. Sykkeisiin on yritetty vaikuttaa toimittamalla asukkaille viestejä läheisiltä kirjeinä tai videoina. Tänään viestejä alkoi tulla pian aamuherätyksen jälkeen.

Ensin Lasse sai nähdä videopätkän, jossa oli tervehdys hänen kavereiltaan ja äidiltään. He lähettivät Lasselle tsemppiterveiset ja kertoivat, että he olivat ylpeitä Lassesta. Osa videosta meni Lasselta ohi, kun hän puhui itse videon päälle ja harmitteli tätä jälkikäteen. Videolla nähtyä isoa omaa kuvaansa hän ihmetteli ja naureskeli.

Lisää viestejä oli luvassa hieman myöhemmin, kun BB-talon punainen puhelin soi kolmatta kertaa tällä viikolla. Aiemmin puhelimeen vastannut on asukas on saanut valita tehtäviin osallistujia, mutta nyt puhelimesta kuului jotain uutta. Ville ehti eiliseen tapaan vastaamaan puhelimeen ja yllättäen toisessa päässä olikin hänen isänsä. Alkushokista toivuttuaan Ville sai kuulla isältään mm. kommentteja omasta ja muiden asukkaiden käytöksestä talossa. Isä sanoi heidän olleen edukseen talossa.

Isä sai kutsun myös Leville, jonne asukkaat olivat suunnitelleet menevänsä joskus BB-kauden jälkeen. Vastavuoroisesti Villen isä kutsui asukkaat Kuopioon ilmeisesti baariin, jossa hän lupasi tarjota kännikalat. Puhelussa Ville ja isä ehtivät vaihtaa kotikuulumiset ja joulusuunnitelmat ennen kuin isän oli lopetettava puhelu. Ville oli onnellinen saamastaan puhelusta, jota hän kävi läpi vielä muiden asukkaiden kanssa.

Tylsyydestä kärsineet asukkaat keksivät jo omaa tekemistä pelkän makoilun sijasta, kunnes Big Brother antoi asukkaille päivän ensimmäisen päivätehtävän. Asukkaiden piti pomppia tehtäväalueella trampoliineilla määrätyillä sykealueilla ja jokaisesta onnistuneesta sykealueesta asukkaat saisivat viisi lisäsekuntia. Tässä tehtävässä ei vähennetty sekunteja vääristä sykealueista.

Asukkaat mielettömässä sykkimisessä päivätehtävässä. Kuva: © Nelonen Media.
Asukkaat mielettömässä sykkimisessä päivätehtävässä. Kuva: © Nelonen Media.

Tehtäväalueella jokaiselle asukkaalle oli oma trampoliini ja videoseinällä oli jokaiselle asukkaalle ruutu, jossa näkyi hänen tavoittelemansa sykealue. Alueet vaihtelivat viiden minuutin välein ja kaikkiaan eri sykealueita oli viisi. Ainoastaan yhden sykealueen saavuttamisessa asukkaat epäonnistuivat, joten he saivat kasaan 20 kauppasekuntia.

Päivätehtävän aikana piti osata säädellä pomppimista niin, ettei jäänyt sykealueen alle tai mennyt sen yli. Tämän vuoksi asukkaat joutuivat makoilemaan trampoliinillaan samalla, kun muut pomppivat kuin viimeistä päivää. Kova yritys aiheutti myös meteliä, kun esimerkiksi Pekka huusi tuttuun tapaansa. Taavi joutui pitämään sormia korvillaan tämän vuoksi tehtävän aikana.

Tehtävän päätyttyä asukkaat jäivät odottamaan seuraavaa käännettä. Asukkaille ei ole kerrottu, että Minna on poistumassa vielä tänään BB-talosta ja myös joku muu asukas joutuu pakkaamaan. Illan kulusta ei ole annettu vielä tarkempaa tietoa.

Lue myös:
Sykkeet tarkkailussa yhdeksännessä kauppatehtävässä (1.11.2021)
Terveiset läheisiltä nosti tunteet pintaan, häädetyn perintö Melodylle (1.11.2021)
Pimeä tehtävähuone sai Jasmiinan järkyttymään - Asukkaat löysivät kaikki sekunnit (2.11.2021)
Aki ja Pekka joutuivat kokkaamaan - Akin vanhemmat nauttivat illallisen tehtävähuoneessa (2.11.2021)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.