Sedu Koskinen häädettiin kuudentena BB-talosta - Ronille koskemattomuus ylivoimaisesti

Video: Sedu häädettiin kuudentena BB-talosta. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Julkkis-Big Brother -kauden kuudes asukas häädettiin BB-talosta torstaina. Kuudentena BB-talosta häädettiin Sedu Koskinen.

Kuudenteen häätöäänestykseen asukkaita valikoitui eri tavalla. Sedu, Nina Mikkonen ja Janne Porkka joutuivat häätöäänestykseen nimeämisten kautta, mutta Roni Bäck oli häätöuhan alla punaisen joukkueen laitettua hänet häätöäänestykseen. Punainen joukkue sai vallan laittaa sinisen joukkueen Ronin suoraan häätöäänestykseen voitettuaan keskiviikon nimeämiskilpailun.

Häätöäänestyksessä on tällä kertaa pelkästään sinisen joukkueen asukkaita. Sinisistä ainoastaan Pinja Sanaksenaho ei tullut nimetyksi häätöäänestykseen. Jo ennen häätöäänestyksen päättymistä on siis selvää, että yksi sinisen joukkueen asukas tullaan häätämään talosta.

Asukkaat olivat jo tottuneet julkkiskauden häätölähetysten kulkuun ja ensimmäisenä häätöäänestyksestä päästettiin turvaan eniten ääniä saanut asukas. Turvassa oli nyt Janne ja kolme muuta joutuivat vielä jännittämään kohtaloaan.

Suoran lähetyksen lopussa Roni, Sedu ja Nina siirtyivät studioon kuulemaan häätöäänestyksen lopputuloksen. Vähiten ääniä sai Sedu, joka tuli häädetyksi viikkoa ennen Julkkis-BB:n finaalia. Sedu suuntasi kohti häätöhaastattelua ja kaksi häädöltä selviytynyttä jäivät odottamaan illan haastetehtävää, jossa taisteltaisiin koskemattomuudesta.

Haastattelussa Sedu oli hyvillä tunnelmilla talokokemuksestaan. Hänen parhaaksi kokemuksekseen omasta mielestä oli hänen Onnenkantamoisesta saama sviittiyö. Sedu ei kuitenkaan kokenut, että häntä olisi häirinnyt iso porukka pienessä tilassa. Vaikeinta hänen mielestään oli odottaminen. Ensimmäisenä talon ulkopuolella Sedu aikoo avata tietokoneensa ja puhelimensa.

Kuudennen häätöäänestyksen lopputuloksissa Sedu tuli häädetyksi kerättyään 31,3 % annetuista äänistä. Häätöäänestys oli jälleen tiukka ja tilanne vaihteli illan aikana. Ensimmäisenä turvassa oli Nina, joka voitti Sedun 1,2 prosenttiyksiköllä. Roni voitti kuudennen häätöäänestyksen 36,2 %:n ääniosuudella.

Ninalla ei mahdollisuuksia haastetehtävässä

Haastetehtävässä kilpailivat Roni ja Nina. Heidän tehtävänään oli saada palloja korkealla seinällä oleviin 1, 3 ja 5 pisteen arvoisiin reikiin. Isoimmat pisteet sai pienimmästä rei'ästä ja pienimmät isoimmasta. Palloja sai heittää reikiin tai nousta narua pitkin ja pudottaa ne reikään. Aikaa oli yksi minuutti.

Roni oli suoritusvuorossa ensin ja hänen pituudestaan oli selkeää hyötyä. Ronin taktiikka oli ottaa palloja taskuun ja kiivetä narua pitkin ja laittaa palloja 5 pisteen reikään. Minuutissa Roni ehti laittaa kymmenen palloa, eli hänellä oli koossa 50 pistettä.

Roni kiipesi narua pitkin laittamaan palloja reikään. Kuva: © Nelonen Media.
Roni kiipesi narua pitkin laittamaan palloja reikään. Kuva: © Nelonen Media.

Seuraavana oli vuorossa paljon lyhyempi Nina, joka heitti ensimmäiset pallot osumatta reikiin. Tämän jälkeen Nina päätti kokeilla narua, mutta nainen ei päässyt siihen lyhyen pituutensa vuoksi kunnolla nousemaan, joten Nina hylkäsi idean. Aikaa oli jäljellä reilut puoli minuuttia ja Nina heitti lopun aikaa palloja, mutta yksikään pallo ei mennyt reikiin.

Koskemattomuuden vei ylivoimaiseen tyyliin siis Roni. Hän on suojassa seuraavalta häätöäänestyksellä ja hänellä on paikka BB-talossa ainakin sunnuntaihin saakka. Lähtiessään studiolta takaisin taloon Nina oli niin pöllämystynyt, että hän oli lähdössä kotiin, vaikka oli selvinnyt häädöstä ja hävinnyt vain haastekisan. Onneksi Ninalla oli Roni seuranaan, jonka kainalossa Roni ja Nina astelivat takaisin taloon.

Talossa muut asukkaat odottivat häädöstä selvinneitä asukkaita. Nina ja Roni astuivat taloon peräkkäin ja Roni piilotteli koskemattomuusmitaliaan. Hän paljasti sen hetken päästä ja hän ja Nina kertoivat tehtävän kulun Ninan sekoiluine päivineen.

Sedun jälkeen BB-taloon jäi kahdeksan asukasta.

Artikkelia on päivitetty 13.5.2021 kello 23.48: Uutista on päivitetty kauttaaltaan.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.