Big Brother jäi ilman Kultaista Venlaa

BB-juontajat olivat ehdolla parhaaksi tv-esiintyjäksi vuonna 2019. Kuva: © 2019 Jan Lonnberg / Nelonen Media.
BB-juontajat olivat ehdolla parhaaksi tv-esiintyjäksi vuonna 2019. Kuva: © 2019 Jan Lonnberg / Nelonen Media.

Perjantaina järjestetysssä Kultainen Venla -gaalassa Big Brother jäi ilman palkintoja. Ohjelma oli ehdolla yleisöäänestyskategorioissa ja yhdessä kategoriassa Televisioakatemian valitsemana, mutta mikään näistä ei tuonut palkintopystiä BB-tuotannon takan reunalle.

Kaikkiaan kymmenes Kultainen Venla -gaala esitettiin perjantaina Nelosella suorana Suomen kansallisoopperasta. Big Brother oli ehdolla yleisöäänestyksessä kilpailemassa parhaan ohjelman tittelistä ja kaikki ohjelman juontajat parhaan esiintyjän tittelistä. Kummassakaan yleisöäänestyskategoriassa BB ei yltänyt kolmen parhaan joukkoon. Parhaaksi ohjelmaksi valittiin YleX:n ja Yle Areenan YleX naurumaraton ja parhaaksi esiintyjäksi Arman Alizad Nelosen Armanin maailmasta.

Kolmas kategoria, missä Big Brother oli mukana, oli Urheilu ja events. Kategoriaan oli valittu Ruutu+:n Big Brotherin 24/7-palvelu, joka kilpaili siinä MTV3:n C Moren esittämää Jääkiekon 2019 MM-kisoja ja TV2:n ja Yle Areenan esittämää Jalkapallon naisten 2019 MM-kisoja vastaan. Voittoon Urheilu ja events -kategoriassa nousi naisten MM-jalkapallo, jonka valinnasta vastasi Kultaisen Venlan järjestänyt Televisioakatemia.

Big Brother oli Kultaisessa Venlassa muutenkin esillä. Gaalan televisioinut kanava on perinteisesti tuonut ohjelmassa esille välispiikeissä ja sketseissä omia ohjelmiaan ja koska nyt oli Nelosen vuoro järjestää Kultainen Venla, nähtiin illan aikana myös BB-viittauksia. Ohjelmassa kuultiin BB-kuulutuksia, jossa mm. juontaja Jaana Pelkoselle Big Brother antoi ohjeita, miten toimia.

Big Brotherin jatkosta Nelosella ei ole vielä kerrottu, mutta Big Brotherin vahva mukanaolo Kultaisessa Venlassa ainakin viittaisi, että BB nähdään Nelosella myös tänä vuonna. Viime vuonna Big Brotherin paluusta kerrottiin 10. tammikuuta, mutta tänä vuonna on toistaiseksi ollut hiljaista BB:n jatkon suhteen.

Kaikki Kultaisen Venlan voittajat voi katsoa täältä.


Tulosta   Sähköposti